Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Lafargue

Bekijk album (26)
/
  • 5
  • 1
  • 2
  • 1
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Lafargue'

Let op! familie Bakker-Schoonenboom heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 31 okt 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2018

We hebben met veel zeer veel plezier een week doorgebracht in dit zeer fraaie, historische huis. Het is van alle gemakken voorzien en zeker de keuken is echt prachtig. Vanuit Rotterdam had ik nog het nodige aan huishoudelijke zaken meegenomen maar dat bleek eigenlijk helemaal niet nodig, want vrijwel alles is al aanwezig. Het huis ligt heerlijk rustig en de mensen van wie we de sleutel ontvingen zijn ontzettend aardig. Echt een aanrader hoor!
Peter (en kinderen). .

10
Bezocht in januari 2017
Herman Linde

In 1990 huurden wij dit huis voor het eerst. Meer dan drie weken hebben wij toen genoten van de fantastische streek en van de ideale ligging van Lafargue. Nu bijna dertig jaar later waagden wij ons aan een "sentimental journey". Het is een prachtige week geweest genoten van het huis en het weerzien met de bewoners van het hameau. Wij raden het iedereen aan die van La France profonde wil genieten!

8

Hier geweest? Schrijf een recensie