Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Hanneke Vergeer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Totaal woonoppervlak 150 m2. en een zwembad van 36 m2.
Zeer ruim comfortabel en smaakvol ingericht huis met een grote woonkeuken met 12 zitplaatsen. Heerlijk voor eten met een groot gezelschap en/of spelletjes doen of kaartlezen.
Een woongedeelte met stoelen en (lig)banken en een schrijftafel. Televisie aanwezig met alle Nederlandse zenders. Ligbanken zijn tevens als extra slaapplaats te gebruiken. 1 slaapsuite en 1 ruime slaapkamer met elk een tweepersoonsbed én een eenpersoonsbed en een garderobekast. De suite bevat één van de 2 badkamers.
Beide badkamers hebben een ruime inloopdouche, dubbele wastafels en een toilet. De grootste badkamer heeft tevens een ligbad. Er is ook nog een apart toilet aanwezig.
De afgesloten privé tuin is ongeveer 300 m2 met uitzicht over de zonnebloemvelden en heuvels.
Het zwembad is afgesloten voor de veiligheid van kleine kinderen en grenst aan de tuin. Er zijn ligbedden, parasols en een tuintafel met stoelen aanwezig. Het zwembad wordt indien zij aanwezig zijn ook gebruikt door de eigenaars.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Bad
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'la Soulié'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis ligt aan een doodlopend weggetje midden tussen de heuvels en velden met zonnebloemen, mais, gras of graan met hier en daar wat grazende koeien en met een beetje geluk een hertje dat door het veld springt.
Zover u kunt kijken alleen natuur.

La Soulié valt onder de gemeente Montirat en ligt in het noorden van het departement de Tarn. In 15 minuten rijden bent u in het departement Aveyron waar ook héél veel prachtige bezienswaardigheden te vinden zijn.

Op 7 minuten rijden met de auto is het dorpje Mirandol met alle voorzieningen. ( Bakker, Slager, Supermarktje, Post, Bank, Drogist/Apotheek, Toeristische info en Medische zorg )

Wandelen kan direct vanuit uw eigen tuin. Het weggetje eindigt in het bos waardoor een riviertje stroomt.

Culture bezienswaardigheden volop in de omgeving.
Enkele voorbeelden:
MONESTIES:
één van de mooiste middeleeuwse dorpjes van Frankrijk. (10 min.)
LAGUEPI
gezellig dorpje met oud chateau, markt op zondag, enkele winkels en terrasjes en zwemgelegenheid in de rivier.(20 min.)
NAJAC:
een authentiek frans plaatsje met een oud chateau dat te bezichtigen is. (30 min.)
CORDES SUR CIEL:
Oud vestingstadje op de top van een heuvel met museum, prachtige kerk, galeries, winkeltjes, restaurants en terrassen. (30 min.)
ALBI:
De hoofdstad van de Tarn en een fantastische stad met een prachtige kathedraal en een klooster, heerlijke middeleeuwse (winkel)straatjes, musea, restaurants, pleinen met terrassen (30 min.)
RODEZ:
De hoofdstad van de Aveyron en ook een prachtige stad met kathedraal. (45 min.)
BELCASTEL:
Een prachtig romantisch volledig middeleeuws plaatsje waar een toprestaurant met michelin ster gevestigd is.
St ANTONIN NOBLE VAL:
Middeleeuws plaatsje aan de rivier de Aveyron met de grootste en gezelligste markt van de omgeving op zondagochtend

Er is nog véél meer te zien in de omgeving. Heel veel informatie hierover is aanwezig in het huis

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

la Soulié heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    In juli van dit jaar (2023) hebben wij een geweldige vakantie-ervaring gehad in de prachtige gite van Hanneke en Ton in het gebied van de Tarne vlakbij het dorpje Mirandol.
    Allereerst wil ik het hebben over de locatie. De gite ligt vlakbij een dorpje, omringd door prachtige natuurlijke landschappen. Dit gebied wordt wel eens het ‘Toscane’ van Frankrijk genoemd. Niets is minder waar. De plek van de gite straalt rust en kalmte uit. Het was voor ons de perfectie plek om even te ‘ontsnappen’ aan de drukte van het dagelijkse leven.
    De gite was erg fijn. Deze was ruim, goed onderhouden en smaakvol ingericht. Wij voelden ons direct thuis. De keuken was goed uitgerust, waardoor het bereiden van maaltijden een plezier was. De slaapkamers waren comfortabel en gezellig. De twee badkamers waren erg schoon.
    Wat de gite echt speciaal maakte, was de prachtige tuin met geweldig uitzicht over de landerijen. Het was voor ons een oase van rust. Daarbij was het zwembad verfrissend. Wij hebben vele uren doorgebracht in de tuin, op het terras of in de ligstoelen genietend van de de zon en van het zwembad. Het was voor ons een ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen.
    Activiteiten zijn er voldoende in de buurt te doen. Daarvoor is wel een auto nodig. Met 30 - 45 minuten rijden kan je naar diverse bezienswaardigheden. Wij hebben bezocht het mooie Albi. Het schattige plaatsje Laguépie. Een kanotocht gemaakt bij Saint Antonin Noble Val. Het kasteel in Najac. Het legendarische dorp Cordes-sur-Ciel. En wij hebben één van de oudste wijngaarden van Frankrijk, Gaillac bezocht.
    Last but not least, willen wij het hebben over de gastvrijheid van de eigenaars. Ze waren uiterst vriendelijk en gastvrij. Dit was al direct bij het eerste contact via de mail. Bij aankomst werden we hartelijk begroet met een glaasje bubbels en kregen we een rondleiding door de gite. Ze stonden altijd klaar om te helpen en gaven ons waardevolle tips over de beste plaatsen om te bezoeken in de omgeving. Hun warme en attente service maakte onze vakantie nog plezieriger.
    Conclusie: wij kunnen deze gite van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar rust, ruimte, mooie natuur en vriendelijke mensen. Deze gite heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie en de eigenaren zorgen dat je je van het eerste moment welkom voelt. Echt nog een keer een plek om naar terug te keren. Hanneke en Ton, wij willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie gastvrijheid.

    Reactie van Hanneke Vergeer

    Dankjulliewel voor jullie warme woorden en hopelijk tot ziens.

Culinair en wijn

Diverse restaurants in de omgeving van 10 tot 30 minuten rijden of langer.
Een restaurant met michelin-ster in Albi en één in Belcastel.

Ook zijn er diverse wijn-chateaux in de omgeving die u kunt bezoeken en waar u kunt proeven. Het adres van een Nederlands sprekende wijnboer vindt u in het aanwezige informatieboek.

Wat is er te doen

Het lokale toeristenbureau heeft verschillende wandelingen uitgezet variërend in lengte en moeilijkheidsgraad. Maar ook vanuit uw eigen tuin kunt u al heerlijke langere of kortere wandelingen maken.
Zwemmen kan in uw eigen zwembad, het nabijgelegen meer of op verschillende plaatsen in de rivier. In de buurt is een vakantiepark met heel veel sportieve activiteiten. (zie cap-decouverte-le-garric-81).
Ook abseilen of via-ferrata is mogelijk in de buurt onder begeleiding van ervaren instructeurs.
Kanoën voor gevorderden en beginners is mogelijk. Dit is op ongeveer 45 minuten rijden afstand.
Paardrijden: Er zijn enkele maneges in de omgeving waar men een paard kan huren.
De hele omgeving leent zich bij uitstek om te fietsen of te wandelen. Bij het Toeristenbureau zijn routekaartjes te krijgen.
In het huis is een map met informatie over de mogelijkheden in de omgeving.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

Dit huis leent zich bij uitstek voor een vakantie met 2 gezinnen.

Er zijn 2 schildersezels aanwezig en 2 beeldhouw/boetseerbokken.
Inspiratie komt vanzelf.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De prijzen zijn gebaseerd op 4 personen. Het is mogelijk met meer personen te komen, daarvoor wordt 200 euro p week p persoon extra gerekend.
Neem daarvoor contact op met de verhuurders.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 350,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.155

Prijs per week vanaf

€ 1.155

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie