Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Het huis bestaat uit twee delen.
De boven gelegen verdieping is geheel gescheiden van de te huren woonruimte onder en wordt absoluut niet gebruikt door de bewoners in de zomer maanden juli en augustus.
U bent dus altijd alleen met uw reisgenoten !
Het gelijkvloerse appartement heeft een oppervlakte van ongeveer 100 m². De ingang is op het beneden terras. U heeft wel de beschikking over alle terrassen rondom het huis, boven en beneden, om "vrij" te kunnen genieten van de zon en het uitzicht. Op het terras staat een zwembadje van 4.10 x 4.10 meter.
De huiskamer is geschakeld met een grote open keuken, voorzien van een kookeiland/eettafel.
De hoofdslaapkamer heeft een badkamer en suite en één tweepersoonsbed. De 2e slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden. In de gang is een zeer ruim toilet, hier staat de wasmachine. Het huis is voorzien van airco.
Alle ramen en de deur naar het terras hebben elektrische rolluiken. Er staan meerdere tuintafels met stoelen met beschutting tegen de zon.
De woonkamer is voorzien van o.a.; twee fauteuils, salontafel , poef en een grote TV. met Nederlandse zenders, lange lage kast aan de zijkant met lampen.
De moderne complete open keuken is voorzien van alle gemakken, o.a. een inductie kookplaat in een kookeiland , magnetron, oven, waterkoker, broodrooster, Nespresso koffiezet apparaat en koelkast met diepvriezer.
Vanaf het terras beneden, loopt u zo naar de jeu de boules baan en het basketbal "veldje" en u kunt handboogschieten op een veilige baan in het bos.
Dit alles is verlicht. De spel materialen liggen in het tuinhuis.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Saixole'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vanuit het hoog gelegen huis heeft u een schitterend uitzicht op de omgeving.
Saix is gelegen enkele km. zuid-westerlijk van Castres, een middelgrote stad met een gezellig centrum met vele terrasjes, restaurantjes en winkelstraatjes.
Vlak bij Castres ligt Sidobre, een meer met enorme blokken graniet, een zeer mooi natuurgebied, waar men uitgebreid kan wandelen.
Een groot winkel centrum bevinden zich op enkele km. afstand, op de weg naar Castres en ook de andere kant op, richting Toulouse ligt op nog geen 10 km ook een groot winkel centrum.
In de omgeving bevinden zich vele (on)bekende dorpjes, stadjes maar ook grotere steden, met kastelen uit de Middeleeuwen. Carcassone ( 65 km), is hiervan de bekendste en de grootste. Ook Albi ( 41 km) is uw bezoek meer dan waard met zijn imposante kathedraal en het museum van de schilder Toulouse Lautrac. Ongeveer 20 min. voorbij Albi en 50 minuten van Toulouse, ligt Cordes-sur-ciel, bekend uit de tijd van de Catharen, ook eeuwenoud, een absolute aanrader! ( [email protected] / www.cordessurciel.fr - tel 00 33 5 63 56 00 52 / www.tourisme-tarn.com / [email protected] - 00 33 5 63 77 32 10 ) Mazemet ( 23 km) met zijn in de rotswanden uitgehakte oude stad ( La cité médiéval d`Hautpoul ) is ook zéér de moeite waard.

Vlak bij Toulouse, ( 77 km.), ligt het internationale vliegveld met dagelijks vluchten naar Nederland.
Op ongeveer anderhalf uur rijden ligt de Middellandse Zee.

Op 1 km. afstand van het huis staat een Etap hotel. Indien u in het hoogseizoen niet op de zaterdag wilt reizen, kunt u bijv. al op vrijdag ( of eerder ) aankomen of op zondag vertrekken, door hier een nachtje te logeren en te genieten van een uitstekend restaurant. Dit voor een aantrekkelijk prijs. En..... het bespaart u een hele hoop file leed.
Wij kennen de nieuwe, enthousiaste eigenaar en kunnen dat eventueel voor u regelen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Saixole heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.333333333333334 sterren
  • 8 sterren

    Fijn verblijf in een prachtige omgeving. Fijne gastheren. De hitte (42 graden) was prima te houden met het lekkere zwembad en de goede airco's. Alle voorzieningen zijn aanwezig in zowel het huis als in de nabije omgeving. Thx

  • 8 sterren

    Het is een leuk huis met mooi uitzicht. Veel rust en ruimte! Heel bijzonder om elke dag de hertjes te zien op het veld. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het zwembad is heerlijk vooral, na een dagje weggeweest te zijn. In de buurt is er genoeg te zien. In de avond heerlijk buiten zitten en
    kijken naar de sterrenhemel. De winkels zijn redelijk dicht in de buurt.
    Het is een huis in een omgeving waar je heerlijk tot rust kan komen.

  • 9 sterren

    We hadden vier heerlijke weken in dit huis dat van alle gemakken is voorzien. De rust en ruimte zijn geweldig, de mogelijkheden in en om het huis eindeloos. Je hoeft het terrein niet af om te wandelen, badmintonnen, luieren, vogels kijken of spartelen in het zwembad. We hebben er van genoten!

Culinair en wijn

In de omgeving zijn talloze restaurants van te vinden, waar u kunt genieten van de uitstekende lokale wijnen.
Er zijn vele markten en wijngaarden, waar u de lokale producten kunt proeven, voordat u koopt.

Wat is er te doen

Op slechts 2500 m. afstand ligt een grote recreatieplas; Base de Loisirs; www.communautesoragout.fr .
Hier kunt u veel buitensporten beoefenen, zoals surfen, zeilen, waterfietsen,kanoën, paardrijden, volleyballen en vissen etc.
Verder kunt u hier ook mountainbiken en wandelen.Er is ook een BMX baan.
Verder zijn er zeer veel speeltoestellen voor kleine kinderen. Er is een zône voor barbecue en picknick.
Er wordt in allerlei sporten les gegeven. Er is zeer veel parkeerruimte, zeer veel sanitair en er is ook EHBO aanwezig.
In de zomer zijn er veel "animations" o.a. muziek, dans,"spectacles", boottochten op de rivier, etc. in Castres.

In het huis ligt een Nederlands boekje voor u klaar met alle activiteiten en bezienswaardigheden hier in de regio.
Ik ben nog steeds verbaasd over de ontelbare mogelijkheden om hier in de Tarn te kunnen wandelen, fietsen, MTB / racefietsen, kanoën, paardrijden, watersport, enz., zowel voor gevorderden als voor beginners, zowel op het vlakke als in de bergen , ( 800 meter hoogteverschil).
Overal zijn plaatsen waar u van alles kunt huren.
Er zijn 10 ruiterboerderijen en meer dan 30 ruiterplaatsen voor een paard rijtocht door de Tarn ( www.tarn-a-cheval.com)
Er zijn heel veel recreatie gebieden met een grote keuze aan watersport activiteiten en er zijn tevens grote stranden bij deze meren.
Bijvoorbeeld Lac de Ferréol, richting Toulouse-Soual- naast Revel op 17 km afstand.De afmetingen van het meer zijn 1600x800 meter, met een wandelroute eromheen van 4,5 km. Er is veel strand en er zijn tevens grasvelden en bossen er omheen. U kunt daar waterfietsen, surfen en catamaran zeilen. Zeilbootjes kan men met aanhangers zo het water inrijden. Het meer is ontstaan door het maken van een 700 meter lange barrage(dam) in een riviertje, een paar honderd jaar geleden. De max. diepte is 30 m. Het geeft zijn water af aan het Canal du Midi.

Voor meer informatie vermeld ik een aantal adressen; www.tourisme-tarn.com, www.syndicat-riviere-tarn.fr, www.balades-randonnees-tarn.com.
De tochten kunt u gratis downloaden.
Er zijn ook 6 golfbanen in de buurt en ook om te vissen zijn er veel mogelijkheden; www.pechetarn.fr.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Alle prijzen zijn per week, aankomst zaterdag vanaf 16.00 uur, vertrek uiterlijk 10.00 uur. Tenzij anders is overeengekomen.
Prijzen zijn inclusief bedlinnen en (bad)handdoeken, water en elektriciteit.
Er dient een borgsom betaald te worden van € 400.= De schoonmaakkosten bedragen € 100.=

Voor de kinderen en natuurlijk ook voor de volwassenen zijn er allerlei spellen aanwezig.
Er staat een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en er is een badminton set aanwezig. Er staat ook een stevig verankerd basketbal bord op een betonnen plaat.
In de bos achter het huis heeft u ook de mogelijkheid om te kunnen boogschieten en jeu de boules te spelen op een daarvoor aangelegde baan
Wij willen er wel op wijzen, dat het boogschieten geheel ter uwe verantwoordelijkheid is . Laat kleine kinderen nooit zonder uw toezicht schieten!
Het is niet toegestaan passerende vrienden en/of familieleden zonder overleg te laten logeren.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Buiten het hoogseizoen kunt u ook gebruik maken van dit appartement, bijv. als u op doorreis bent of gewoon een paar dagen in de omgeving wilt verblijven.
Dit kost per dag € 100 , met een minimum van 2 dagen en € 600,= voor een hele week.
Ideaal om van hieruit op uw gemak de omgeving te bezoeken.
Bent u met 2 personen, dan bedragen de schoonmaakkosten € 125,=, met 2 of 3 personen zijn deze € 150,=.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 400,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850