Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

les Clôts

Bekijk album (38)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 3
 

Beschikbaarheid van 'les Clôts'

Vladimir Komorowski heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2018

Groot en goed geoutilleerd huis op een groot privéterrein met veel privacy met een vijver waar de kikkers vrolijk kwaken (en waar een zwembadje heerlijk zou zijn geweest ;-)). Vriendelijke en behulpzame eigenaar die bijv. meteen actie ondernam toen we een wespennest ontdekten dicht bij het huis en daar melding van maakten. Dank daarvoor.
Het waterbed was heerlijk koel, maar voor ons te 'schommelend' om goed in te slapen. Er zijn echter genoeg andere slaapkamers in het huis met goede bedden. Vaour is een klein gehuchtje dat verrassenderwijs geheel tot leven kwam tijdens het jaarlijkse festival met muziek en eten. De eigenaar zorgde voor een parkeervignet, zodat we in alle drukte de woning gewoon konden bereiken.

8
Bezocht in augustus 2016

Wij huurden het huis toen er in het dorpje net een heel leuk festival aan de gang was. Dat was een aangename verrassing, het was heel sfeervol en grappig. Het huis was schoon en gezellig, met van alles erop en eraan en het ligt heel rustig, dus we hadden van het festival alleen maar plezier en geen last. De tweede week keerde de rust weer neer in het dorp. Het is een prachtige omgeving met veel mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. Het waterbed was geweldig, de kinderen (pubers) mochten er om beurten in slapen. We komen zeker een keer terug.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie