Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Quasimodo

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Quasimodo'

Dorrit en Dick heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Quasimodo heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2022

Wij hebben een paar heerlijke dagen in de Gites van Dick en Dorrit doorgebracht en van Baugé en haar omgeving genoten. Op donderdagavond zijn wij hartelijk ontvangen en werden meteen heel blij van waar we terecht waren gekomen; de locatie pal achter de kerk, in een steeds smaller toelopende steeg, is uniek; de Gites in het historische pand is mooi, sfeervol, ruim en zorgvuldig verbouwd; de tuin is heerlijk en Baugé is een charmant dorp met alles wat je nodig hebt binnen een loopafstand van 3oo m. Wat ons betreft een aanrader.

8
Bezocht in oktober 2021

Wij hadden het genoegen om hier al te mogen verblijven voordat de verbouwing helemaal klaar was en kijken terug op een heerlijke midweek. Het appartement is echt mooi opgeknapt en we vonden het indrukwekkend hoe Dorrit en Dick dit voor elkaar hebben weten te krijgen naast hun baan en de rest van de renovatie werkzaamheden. We zijn allerhartelijkst ontvangen en hebben genoten van de gastvrijheid, het leuke stadje en de mooie omgeving. We komen snel nog een keer terug.

9
Bezocht in augustus 2021

Ik was hier al vaker, de laatste keer in augustus 2021.. Binnenkort ga ik weer. Uiteraard ben ik bevooroordeeld (vader van Dorrit), maar toch beveel ik een weekje of meer in Bauge ten zeerste aan. Lees de verstrekte informatie en ga genieten van een perfect verblijf in een echte Franse setting..

10

Hier geweest? Schrijf een recensie