Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Melanie Lewis

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 12 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Het Manoir de Jouralem is een onlangs volledig gerenoveerd vakantiehuis. Het heeft 4 grote slaapkamers met eigen badkamer, ruime kamers, maar het heeft veel van zijn oorspronkelijke karakter en oorspronkelijke kenmerken behouden. Het oudste deel van het gebouw werd in de 16e eeuw opgetrokken uit plaatselijke leisteen en tuffeau-steen en bij de recente renovatie zijn deze traditionele materialen behouden gebleven. De hoofdtrap leidt naar de tweede verdieping in de grote toren aan de voorkant van het huis.
Elk van de 4 ruime slaapkamers met eigen badkamer heeft een kingsize bed met Egyptisch katoenen linnen, ganzendons dekbed en Hypnos matras. Ze zijn allemaal uitgerust met een flatscreen-tv en Freesat-box (Britse zenders). Hypoallergeen beddengoed is op aanvraag beschikbaar. Le Roi bevindt zich in het oudste deel van het huis, dat dateert uit de 16e eeuw. De originele terracotta vloertegels zijn bewaard gebleven en er zijn overal originele balken zichtbaar. De badkamer is enorm en heeft een grote inloopdouche, een elegant vrijstaand bad en dubbele wastafels. La Reine bevindt zich in de nieuwere vleugel van het Manoir, die dateert uit de 17e eeuw. Het middernachtblauwe fluwelen kingsize bed heeft een Hypnos matras. De ruime badkamer heeft een grote inloopdouche en dubbele wastafels. Le Dauphin ligt op de bovenste verdieping van de nieuwere vleugel van het Manoir, die dateert uit de 17e eeuw. Deze kamer met houten balken heeft een eiken, met linnen bekleed kingsize bed. De badkamer heeft dubbele wastafels en een bad met roltapijt. Le Chevalier ligt op de begane grond in het oudste gedeelte van het huis en heeft een eigen deur die toegang geeft tot de tuin. De badkamer heeft een grote inloopdouche en een geheime deur naar de binnentuin. Twee uitklapbare bedden zijn beschikbaar om in de slaapkamers Le Roi, La Reine of Le Chevalier te plaatsen, zodat kinderen er kunnen slapen.
De salon met hoog plafond heeft een grote open haard met een houtkachel en comfortabele banken en fauteuils. De boekenkasten zijn goed gevuld en u bent van harte welkom om boeken te lenen, of er een mee te nemen in ruil voor het boek dat u uit heeft. De grote keuken heeft een professioneel fornuis, een dubbeldeurs koelkast en alle moderne keukenapparatuur die u maar nodig kunt hebben. De eetkamer ligt ernaast en biedt plaats aan 10 personen voor een indrukwekkende werkende open haard.
In de wasruimte staan een wasmachine en een droogtrommel ter beschikking van de gasten.
In de tuin ligt een volledig omheind zoutwaterzwembad. Doe het rustig aan met een koel drankje op het terras bij het zwembad of verken de 2 hectare eikenbossen en boomgaarden op het terrein. Het gazon is ideaal voor kinderen om veilig te spelen. Er is ruimte voor maximaal 5 auto's om te parkeren op het terrein.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Ecologisch
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Table d'hôtes
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Manoir de Jouralem'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Manoir de Jouralem en zijn kapel liggen in 8 hectare tuinen en eikenbossen tussen Nantes en Tours, in het hart van het wijnland van Anjou in de Loire-vallei. Vanuit het huis heeft u een prachtig uitzicht over de aangrenzende biologisch-dynamische wijngaarden en het platteland. De mooie dorpjes Blaison en Saint Saturnin-sur-Loire liggen beide op 3 km afstand en bieden een geweldige bakker, twee dorpsbistrots, een delicatessenzaak en theesalons. De dichtstbijzijnde stad ligt op 6 km afstand in Brissac-Quincé - de thuisbasis van het hoogste kasteel van Frankrijk en nog veel meer! Het Manoir ligt op slechts 4 km van de rivier de Loire, 24 km van Angers en 31 km van Saumur.

  • Landelijk
  • Bosrijk

Culinair en wijn

U hebt keus te over wat de heerlijke wijn betreft! Er zijn veel wijngaarden van goede kwaliteit in de buurt die proeverijen aanbieden, de dichtstbijzijnde is een uitstekende biologisch-dynamische wijngaard op slechts 300 meter afstand. De wijnen uit het Loiredal bieden een prachtige diversiteit voor alle smaken - rode wijnen uit Saumur Champigny en Chinon, witte wijnen uit Vouvray en Savonnières, sappige zoete wijnen uit Coteaux de Layon en de heerlijke Crémant de Loire bubbels uit Saumur!
De Loire-vallei wordt vaak de tuin van Frankrijk genoemd en produceert een overvloed aan prachtige producten. Liefhebbers van lekker eten kunnen in de buurt van het Manoir hun hart ophalen: Brissac (6 km) heeft een geweldige delicatessenzaak, een fantastische bakkerij, een ambachtelijke kaaswinkel en biologische kruideniers; Angers heeft er nog veel meer!
Le Petit Blaison - Dit is een heerlijk bistro-restaurant dat vers gekookte streekgerechten serveert; ons dichtstbijzijnde op slechts 2,5 km.
Bistrot de Sat - Deze bistrot in het dorp heeft een mooi terras en serveert typisch Franse gerechten en lokale bieren.
L'Ardoise - Een delicatessenzaak, wijnbar en café in één! Dit is een zeer vriendelijke plek in Brissac met heerlijke lokale gerechten en uitstekende kwaliteitswijnen. Nicholas maakt een geweldige warme chocolademelk! Hij spreekt ook goed Engels.
Aux Deux Terraces - Ook in Brissac, dit is onze favoriet. Gastheren Arnaud en Maria zijn erop gebrand om verse, lokale ingrediënten te serveren en ze maken inventieve gerechten. Franse keuken met een frisse, moderne twist. 7 km - 9 minuten met de auto, 22 minuten met de fiets.
La Route du Sel in Le Thoureil - Een van onze favorieten, dit kwaliteitsrestaurant ligt in een heel mooi dorpje direct aan de Loire. Ze serveren verse lokale producten en natuurlijk vis en ze maken hun eigen pasta. Ze noemen zichzelf een guinguette, maar ze zijn veel verfijnder. 11,4 km - 38 minuten op de fiets of 14 minuten in de auto.
La Promenade in St Mathurin sur Loire - Deze plek heeft goede recensies. Ze hebben een geweldige plek aan de noordkant van de Loire. 10km - 11 minuten met de auto, 30 minuten met de fiets
Er zijn zes met Michellin-sterren bekroonde restaurants binnen 60 km van het Manoir, waarvan vier in Angers. In de ontvangstruimte van het Manoir staat een bureau vol met gidsen en kaarten voor restaurants en wijngaarden die u kunt bezoeken.

Wat is er te doen

Château de Brissac - Het hoogste kasteel van Frankrijk staat in Brissac-Quincé, de dichtstbijzijnde stad (6 km). Het kasteel en het uitgestrekte terrein zijn opengesteld voor het publiek.
L'Étang Parc de Loisirs - Dit is een prachtig water- en activiteitenpark voor kinderen van alle leeftijden! Er zijn zwemmeertjes, waterglijbanen, springkussens, pony- en ezelritjes, picknickplaatsen, café.... en nog veel meer! Het park ligt op minder dan 6 km van de Manoir.
Saumur - Neem de schilderachtige rit langs de rivier naar Saumur (ongeveer 30 km, 35 minuten met de auto). Het is een prachtig stadje met een zeer indrukwekkend château. Het gebied is beroemd om zijn uitstekende wijnen (Crémant de Loire, Saumur-Champigny om er maar een paar te noemen), en is de thuisbasis van Frankrijks cavalerie school, Le Cadre Noir. De stad is vol met verleidelijke restaurants en interessante winkels.
Angers - Op slechts 25 minuten rijden van het Manoir ligt Angers, een bruisende universiteitsstad. Er zijn tal van goede restaurants en onafhankelijke boetieks. Het imposante kasteel is een must - het herbergt een zeer indrukwekkend wandtapijt en biedt een fantastisch uitzicht over de rivier de Maine.
Terra Botanica - In dit botanische themapark kunt u gemakkelijk de hele dag doorbrengen! Er is genoeg te doen voor alle leeftijden. De tuinen zijn uitgestrekt, thematisch aangelegd en bieden veel interactieve informatie. De cafés en het restaurant serveren snacks en maaltijden van goede kwaliteit. Ongeveer 30 km, 25 minuten met de auto.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Er is een grote E LeClerc supermarkt (open van maandag tot zaterdag) en drie bakkerijen in Brissac (tussen hen in 7 dagen per week open - op 6 km afstand). Er is een schattige kleine épicerie in het dichtstbijzijnde dorp, Blaison-Gohier.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Manoir de Jouralem heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 2.500

Prijs per week vanaf

€ 2.500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie