Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

La Maison du Jardin is een gerestaureerde 18e-eeuwse stenen boerderij, gelegen in onze mooie landelijke tuin in een klein rustig boerengehucht net buiten het dorp Valanjou te midden van de zachte groene weiden van de Layon-vallei, bezaaid met pittoreske dorpjes en wijngaarden.
De accommodatie is royaal voor twee. Baby's die nog niet kunnen lopen zijn welkom en er is een kinderbedje beschikbaar, maar wij vinden dat het pand niet geschikt is voor peuters en jonge kinderen.
De voordeur komt uit in een grote zitkamer met originele terracotta tegelvloer, eethoek met mooi uitzicht op de tuin, traditionele tufsteen open haard, houtkachel, bank, gemakkelijke stoelen en dressoir, muziekcentrum, spelletjes en een goede selectie boeken.
Er is gratis WiFi beschikbaar.
De achterdeur leidt naar de oprit, parkeerplaats en groot grasveld.
Er is een goed uitgeruste keuken met koelkast, gasfornuis, magnetron, vaatwasser, broodrooster en ontbijttafel.
De voormalige zolder is nu een grote lichte slaapkamer met tweepersoonsbed.
Er is een aparte doucheruimte met een grote douche, wastafel, elektrische wandverwarming en een glazen deur die uitkomt op een stenen trap die naar de tuin leidt. Er is ook een apart toilet.
Linnengoed wordt verstrekt, behalve handdoeken.
Gratis gebruik van onze wasmachine is mogelijk.
Er is tuinmeubilair om te ontspannen en te zonnebaden en een BBQ.
Dit is een geweldige omgeving om te fietsen en er staan ​​twee fietsen in de schuur.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Internet
  • Fietsen bij huis

Beschikbaarheid van 'La Maison du Jardin'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Maison du Jardin ligt op ongeveer 3,5 km van het dorp Valanjou en ligt ongeveer op gelijke afstand tussen Angers, Saumur en Cholet. elk ongeveer 40 minuten met de auto.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Er zijn tal van bars en restaurants in de plaatsjes in de omgeving en er is een uitgebreide wijnproductie in de regio. We zijn omringd door wijngaarden en een uitstapje naar een wijnproeverij is een erg populair tijdverdrijf voor veel van onze bezoekers. Er zijn uitstekende wijnen tegen prima prijzen. Bijna alle wijnboeren produceren drie of vier witte wijnen, waaronder de beroemde Cremant de Loire en Coteaux de Layon. Drie roséwijnen en drie of vier rode wijnen.

Wat is er te doen

Het kleine stadje Thouarcé ligt op ongeveer 9 km met een kleine open markt op dinsdagochtend en een Super-U-supermarkt met benzine.
Er zijn twee banken, bakker, bloemist, bar-tabac en goed restaurant - Le Cheval Blanc. En een super nieuw binnenzwembad.
Vihiers is iets groter en is 10km. Marktdag is woensdag. Er zijn verschillende restaurants en bars, een postkantoor, een grote Super-U-supermarkt, banken, opticien, apotheken, een openluchtzwembad en een manege. Er is een heel mooi picknickgebied met veel schaduw, parkeergelegenheid en veel lokale visactiviteiten.
12 km ten westen is Chemillé bekend om zijn kruidentuin en geneeskrachtige planten met een grote straatmarkt op donderdag met lokale producten, kleding, enz. Er zijn cafés, bars, banken, supermarkten (Hyper-U is de grootste), een enorm nieuw theater met restaurant en nog een gloednieuw zwembad! Er is een pizzeria en een goede Routier.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Linnengoed

    Zelf meenemen

    Handdoeken

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    La Maison du Jardin heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs op aanvraag

    Prijs op aanvraag