Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Lel Miller

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Les Ravalieres is een landelijke gite gelegen in een veilige, volledig omheind en afgesloten eigendom met eigenaars Lel en Jon Miller wonen in de buurt op het terrein. Heb een familievakantie en een visvakantie tegelijk, houdt iedereen tevreden 🙂

Wij bieden karpervissen op onze prive 3 hectare groot meer, met gewone en spiegel karpers tot 23kg, andere soorten zijn onder andere ghost koi, zeelt, baars, snoek, snoekbaars en voorn. De gite, de tuinen, de jacuzzi en het zwembad zijn privé en alleen voor gasten van de gite. Er is een beveiligde parkeerplaats voor 3-4 auto's.

De gite heeft 2 slaapkamers. Elke slaapkamer is uitgerust met een super-kingsize bed en een eenpersoonsbed. Indien nodig, is het mogelijk om deze bedden om te zetten in 3 eenpersoonsbedden in elke kamer. Alle Egyptisch katoenen bedlinnen, dekbedden en kussens zijn inbegrepen en de bedden zijn opgemaakt bij uw aankomst. Alle kussens, dekbedden en matrassen hebben beschermers. Opbergruimte is voorzien voor uw kleren. Er is ook een grote ventilator in elke kamer. Beide slaapkamers hebben uitzicht op het meer en dakramen in het dak. Alle ramen hebben externe elektrische rolluiken voor een goede verduistering en ventilatie. Beide slaapkamers hebben USB oplaadpunten.

Boven is er een grote badkamer met inloop regendouche, toilet, dubbele wastafel, verlichte verwarmde spiegel en verwarmd handdoekenrek. Er is een bergruimte onder de wastafels voor toiletartikelen, enz. Een haardroger is inbegrepen.

Op de begane grond is er een apart toilet en een tweede badkamer met inloop regendouche, wastafel, verlichte verwarmde spiegel en verwarmd handdoekenrek. Alle handdoeken, ook spahanddoeken, zijn inbegrepen.

Beide badkamers zijn ook uitgerust met gratis douchegel, vloeibare handzeep en bodylotion. We willen het gebruik van plastics verminderen en bieden daarom geen kleine individuele toiletartikelen aan. In plaats daarvan kopen we in bulk en gebruiken we hervulbare containers.

Op de begane grond is er een moderne volledig uitgeruste keuken met een grote eiken tafel en stoelen. Er zijn twee stoelverhogers voor de eettafel, en traphekjes boven en beneden. Er zijn ook USB oplaadpunten in de keuken.

U vindt er ook een inductiekookplaat, een elektrische oven, een magnetron, een vaatwasser, een koelkast, een broodrooster, een waterkoker, een filterkoffiezetapparaat en een cafetière, evenals een grote selectie van keukengerei, bestek, borden, kommen, kopjes, glazen, potten en pannen en keukengerei dat uw verblijf tot een thuis weg van huis zal maken.

In de bijkeuken vindt u een wasmachine, een droogrek, een strijkijzer en een strijkplank, evenals een grote koelkast met vriesvak, een stofzuiger en een dweil. Alle schoonmaakmateriaal is voorzien voor tijdens en na uw verblijf.

De salon is uitgerust met mooie lederen sofa's met verstelbare hoofdsteunen en een TV waarop u de free to air zenders in het Engels en Frans kunt bekijken.

Gratis wifi is voorzien in de gite en werkt ook in de tuin.

De tuin is volledig omheind en er is een bovengronds zwembad met verschillende zonne-matten die helpen om het water op te warmen als de zon schijnt. Op het grasveld staan ligstoelen en een grote tafel met stoelen. Het terras heeft ook een grote tafel en stoelen, een parasol, een BBQ en de jacuzzi (die optioneel is en €60 contant bij aankomst in rekening wordt gebracht). Er is een ingebouwd schaak/dambord in het terras met speelstukken voorzien. Andere spellen zijn reuze Jenga, reuze Twister en jeu de boules. Wij leveren ook kleine t-light kaarsjes voor op het terras. Roken is alleen buiten toegestaan.

Honden zijn welkom mits ze vriendelijk en goed opgevoed zijn. Ze mogen niet op meubels of bedden, dus gelieve hun beddegoed mee te nemen. Wij hebben hier 2 honden die vriendelijk, jong en levendig zijn.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Jacuzzi
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Ravalières'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Wij zijn gelegen tussen 4 kleinere steden (Livre-la-Touche, Cosse-le-Viviene, Meral en Ballots) en vlakbij de grotere stad Craon met zijn kasteel. We zitten halverwege tussen Rennes en Le Mans, en net ten zuiden van de mooie stad Laval waar de rivier de Mayenne door het centrum stroomt. Laval heeft vele markten gedurende de week en er zijn veel winkels en plaatsen om te eten en te wandelen. Boottochten zijn ook beschikbaar op de rivier. We zijn binnen 5 minuten rijden van de 4 kleinere steden en 10 minuten van Craon. Het duurt ongeveer 25 minuten om Laval te bereiken en ongeveer 40 minuten om Rennes en Le Mans te bereiken. De grote steden Nantes, Angers en Chateau-Gontier zijn ook gemakkelijk bereikbaar vanaf hier. We hebben nog veel meer informatie op onze website staan, dus kijk daar voor ideeën.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

Er zijn 3 restaurants in Craon, evenals een pizza take-away. Winkelen in Craon is eenvoudig met een SuperU met 24 uur per dag brandstof en een Aldi, evenals verschillende slagers, bars en boulangerieën. Cosse-le-Vivien heeft 2 bars/restaurants waar 's middags maaltijden worden geserveerd. Het heeft ook een wijnwinkel (cave), een supermarkt met 24 uur per dag brandstof, postkantoor, slager, boulangeries, banken en een postkantoor. Laval heeft veel restaurants en goede winkelmogelijkheden, evenals Chateau-Gontier.

Wat is er te doen

De jacuzzi is optioneel en wordt bij aankomst contant afgerekend voor €60. Wij bieden karpervissen ter plaatse in ons 3 hectare grote privé meer. We hebben karpers tot 23kg en ook koikarpers, zeelt, snoek, baars, snoekbaars en voorn. Dit wordt extra in rekening gebracht voor €600 exclusief vissen voor de week of €200 per persoon per week niet-exclusief (contant te betalen bij aankomst). Neem contact met ons op om er zeker van te zijn dat het vissen beschikbaar is, aangezien we ook elders vissen aanbieden zonder de huur van de gite. We zijn dicht bij de Voie Verte, een oude spoorlijn die loopt van Laval naar Renaze en er zijn vele randonees of wandelingen waarvoor we downloadbare kaarten kunnen leveren. Er is een lokale manege en op slechts 10 minuten afstand is La Rincerie die watersporten, wakeboarden, een strand, kajakken, golf en nog veel meer heeft. We zijn dicht bij het museum van beeldhouwer en schilder Robert Tatin in de buurt van Cosse-le-Vivien. Hij heeft ook een verbinding met ons huis dat ook op het terrein ligt. Er zijn ook verschillende Hippodromes (paardenraces) in de buurt. Op ongeveer 30 minuten afstand ligt L'Orbiere, een activiteitencentrum in de bossen met een parcours in de boomtoppen, boogschieten, paardrijden, kanoën en nog veel meer. Er zijn verschillende golfbanen binnen 30 minuten rijden.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

We wonen ter plaatse in een apart huis en zijn in de buurt om te helpen indien nodig en we controleren het zwembad en de jacuzzi dagelijks om ervoor te zorgen dat ze veilig en schoon zijn. We hebben onze eigen kippen en kunnen zorgen voor verse eieren om te kopen. De jacuzzi is optioneel en wordt bij aankomst contant afgerekend voor €60. Tijdens de koudere maanden van het jaar, als verwarming nodig is (vloerverwarming en radiatoren) is er een dagelijkse toeslag van €10 om de elektriciteit voor de verwarming te dekken (contant te betalen bij aankomst).

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De jacuzzi is optioneel en kost €60 contant bij aankomst. Tijdens de koudere maanden van het jaar, als verwarming nodig is (vloerverwarming en radiatoren) is er een dagelijkse toeslag van €10 om de elektriciteit voor de verwarming te dekken (contant te betalen bij aankomst). Wij bieden ook karpervissen op ons prive-meer, met exclusief gebruik van het meer voor € 600 per week (maximaal 3 vissers) of € 200 niet-exclusief per persoon per week. We hebben geweldige kwaliteit, vers lokaal gemaakt aas beschikbaar op het terrein. Geen deeltjes en geen houdbaarheids boilies mee te brengen op de site.
Stel gerust alle vragen die je hebt, we zijn blij om te helpen. :)

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Les Ravalières heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 615

Prijs per week vanaf

€ 615

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie