Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sylvaine and Robert Cannon

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 uur.

Over dit vakantiehuis

Voordat je verder leest: we hebben speciale regelingen in geval van reisbeperkingen. Vraag ernaar! Ook kun je ervan op aan dat het huis brandschoon is.
Ongeacht het weer buiten - en tegenwoordig is het moeilijk te voorspellen! - je kunt erop rekenen dat je in het zwembad kunt springen! Het wordt verwarmd van begin april tot begin november.
La Bellazière is een volledig gerestaureerd 200 jaar oud vakantiehuis, gelegen aan het einde van een lang schilderachtig pad, omgeven door heuvels en velden. Vier slaapkamers bieden zeer comfortabel plaats aan acht personen. Een zwembad is gebouwd in de aangrenzende voormalige schuur, waar een comfortabel appartement met een slaapkamer met eigen badkamer is. Het zwembad wordt verwarmd van begin april tot begin november. Het huis en appartement worden altijd samen verhuurd, zodat je verzekerd bent van je privacy.
De recente restauratie heeft het karakter van het huis in tact gelaten, met dikke stenen muren, prachtige eiken balken en een elegante granieten open haard. Het ligt in de buurt van Le Mans, ongeveer twee en een half uur rijden van Parijs, en zelfs dichter bij de kustplaatsen Bretagne en Normandië, zoals Saint-Malo en Bayeux, en een rechtstreekse trein vanuit Le Mans brengt je rechtstreeks naar Disneyland Parijs!
Het huis krijgt veel zonlicht en kijkt uit op een recent geplante kleine boomgaard. Het is omgeven door velden van tarwe, maïs en grasland. Twee terrassen bieden voldoende ruimte om buiten te zitten, in de zon of in de schaduw van de zonwering, en genieten van verschillende uitzichten op een ongerept landschap.
Het hoofdhuis is ruim en smaakvol ingericht. De woon / eetkamer heeft een eettafel voor acht personen en een bank met een tv en dvd-speler en een grote (decoratieve) open haard. Een hoekje aan de achterkant heeft een bank en een tafel om kaarten en spelletjes voor kinderen te spelen.
De benedenverdieping heeft ook een badkamer met een douche, wastafel en toilet, met de wasmachine en droger. Een kinderbed en-stoel zijn aanwezig voor jonge kinderen.
De handgemaakte eiken trap leidt naar de drie ruime slaapkamers op de bovenverdieping, een met een tweepersoonsbed en twee met twee eenpersoonsbedden. Een tweede badkamer heeft een multi-jet douche en er is een aangrenzend half bad als de grote badkamer bezet is.
Het appartement in de omgebouwde schuur heeft een tweepersoonsbed in een grote slaapkamer op de begane grond. Het komt uit op een van de terrassen en kijkt uit op het zuidwesten. Het heeft een kleine keuken en een badkamer met een douche, toilet en wastafel.
De parkeerplaats, dicht bij het huis, biedt gemakkelijk plaats aan twee of drie auto's. De eigenaren wonen op vijf minuten afstand en zijn altijd beschikbaar om te helpen indien gevraagd. Als ze er niet zijn, is er een vervanger. Wil je huisdieren meenemen, vraag ernaar als je reserveert.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Binnenbad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'La Bellazière'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Bellazière ligt op een zeer privéterrein (geen directe buren, perfecte rust!) In de buurt van het zeer kleine dorpje St Germain de Coulamer .. Een breder scala aan winkels en diensten is beschikbaar binnen een kwartier rijden.
Activiteiten zijn er in overvloed: of u nu geïnteresseerd bent in het buitenleven of historische locaties (verborgen lokale juweeltjes of wereldberoemde), intense fysieke activiteiten, of pure contemplatie van ongerepte natuur ... wij hebben het voor u!
Bekijk het nabijgelegen meer van Sillé-Plage en het kunstmatige strand, om te zwemmen en andere watersporten te beoefenen. Veilig en erg populair bij gezinnen. Les Alpes Mancelles staat in de buurt bekend om zijn ruige natuurlijke schoonheid en pittoreske dorpjes en biedt rotsklimmen en kajakken.
Steden in de omgeving hebben ook elke week openluchtmarkten.
We zijn ideaal gelegen om "Le Grand Ouest" (westelijk deel van Frankrijk) te verkennen. Dagtochten in verschillende richtingen brengen je naar Bretagne of de Normandische kust om de spectaculaire Mont St Michel of de D-Day-stranden te bezoeken, of naar de beroemde Giverny van Monet, de adembenemende kathedraal van Chartres of, naar het zuiden, de kastelen van la Loire en de eerste wijngaarden. Voor race- en sportfans heeft de stad Le Mans sinds 1923 elk jaar de wereldberoemde 24-uurs autorace gehouden en vanaf daar brengt een rechtstreekse trein u naar Parijs en naar Disneyland!
Maar houd ook wat tijd over om te wandelen over de goed onderhouden landweggetjes, de wilde bloemen te ruiken of bramen te plukken, u zult er geen spijt van krijgen!

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

La Bellazière heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    As a single father with 3 kids in different ages, the space of the house, the amount of rooms/beds, equipement of the house and above all the separate swimming pool was more than great for us all. Secluded, if you look for privacy, space, there is enough. Hygiëne was fine, pool was as spotless as can be, the double bathroom came in handy, and above all, contact with the owners was great and direct. Including thinking along for things to do in nearby area. Would recommand to all and reconcider returning.

  • 10 sterren

    We had such a lovely stay at this holiday home! It was so cosy and comfortable for us and the 2 kids. They loved their bedrooms, so spacious for a party of 6. The underfloor heating was a real treat on the stone floor.
    We would love to come back again in the summer months. The night sky is absolutely spectacular. With no light pollution, the sky is simply stunning!

  • 10 sterren

    On a passé un super séjour à la Bellazière !
    Tous les intérieurs étaient très propres et les aménagements au top !
    Je recommande chaudement pour un trip entre amis ou même en famille.
    Que ça soit pour visiter les alentours ou juste se reposer.
    Big up à Liz pour son accueil chaleureux !!

Culinair en wijn

Enkele lokale aanbevelingen, maar meer keuze in het nabijgelegen Alençon, Laval of Le Mans (we hebben een éénsterrenrestaurant in Mayenne!).
Het gebied staat bekend om zijn kwaliteitsvolle lokale producten, zoals scharrelkippen en verse zuivelproducten: boerderijmelk en veel verse room!

Wat is er te doen

Het zwembad is exclusief voor uw gebruik. Het huis is het hele jaar open, maar het zwembad wordt verwarmd van 1 april tot begin november, met een minimumtemperatuur van 26 graden. Grote handdoeken voor bij het zwembad kunnen voor € 5 per stuk worden gehuurd.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Op onze eigen website vind je nog veel meer activiteiten en uitstapjes in het gebied. Je kunt er handig gebruik van maken om uitstapjes te plannen, met suggesties voor verschillende afstanden en reistijden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Voor een verblijf van een week of meer: elektriciteit, gas, water en wifi zijn inbegrepen, evenals stookkosten indien nodig. Beddengoed, handdoeken en theedoeken worden ook verstrekt en de eindschoonmaak is inbegrepen. Het zwembad wordt verwarmd van 3 april tot begin november, met een minimumtemperatuur van 26 °/27 C. (Slechts één optionele toeslag: grote badhanddoeken kunnen afzonderlijk worden gehuurd voor € 5 / stuk). Op verzoek kan een kinderbed en-stoel worden verstrekt.
Voor korte verblijven: linnengoed kan worden gehuurd. Vraag naar tarieven voor kort verblijf, beschikbaar buiten juli en augustus.
De borg van € 400 zal worden teruggegeven uiterlijk een week na je verblijf nadat de woning is gecontroleerd.
Een aantal essentiële dingen zijn voorzien (toiletpapier, zeep, olie, azijn, zout, koffie, thee,) en de gewoonte is om te vervangen wat wordt gebruikt voor de volgende huurders.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie