Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Xenia Lubberhuizen

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Dit huisje, type fermette, bevindt zich zo'n 100 meter buiten het dorpje Flée. Via een kleine weg bereikt men het huisje. In Flée zelf is een café/restaurant met een ‘epicerie' waar je stokbrood, wat beleg en een krantje kan kopen. De fermette bestaat uit een gezellige Franse keuken, badkamer, wc, eetkamer met openhaard, woonkamer en een slaapzolder. De stal zit aan het huis vast. De totale breedte van het huis is 21.30m en de diepte 7.63m. De totale oppervlakte van het terrein is 1780 m2.

In de woonkamer staat een bedbank voor twee personen. De zolder is in 2018 gerestaureerd en heeft nu twee slaapkamers. De badkamer en toilet zijn gescheiden. De badkamer heeft een douche en een wastafel en het warme water komt van een boiler. De keuken heeft een koelkast met daarop een 2-pits elektrische kookplaat. Bovendien is er ook nog een aparte elektrische oven. Waterkoker en filterkoffie machine zijn aanwezig.
Het huis heeft een zeer ruime tuin waarin bloem- en fruitsoorten bloeien. Wilt u hier niet alleen in alle stilte een mooi boek lezen, maar ook graag uw handen vies maken? Voelt u zich vooral niet geremd! Er is altijd iets te doen. In de stal staat een grasmaaier, zeis, een takkenschaar, een onkruidschaar en tuinhandschoenen. Oftewel alles mag, niets hoeft
Het huis kan nu verwarmd worden door twee gaskachels, een openhaard in de eetkamer en een houtkachel in de woonkamer.
Voor het huis is de cour gescheiden door een druivenhaag. Tevens is er een bbq en een vuurkorf. Links van het huis is het mogelijk om de hangmat op te hangen en staat een trampoline.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Back to basic
  • Omheinde tuin
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'La Patrie Flée'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Deze gite ligt net iets buiten Flée een klein dorpje in Sartre. Het is heel rustig hier en mooi hier. Op 5 km afstand ligt het stadje Chateau du Loir met alle faciliteiten waaronder meerdere grotere supermarkten, markt op zaterdag, touristenbureau en diverse restaurants. Daarnaast zijn er in de omgeving
- fietsmogelijkheden en mountainbiken
- Golfen - 24 holes in le Mans op 22 km
- Paardrijden en paardrijtochten maken: ponyclub de Loire en Western (7 Km)
- Wandelen - Loire Tours
- Watersport (meer van Marcon)
- Diverse brocantes
- Kastelen bezoeken

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Culinair en wijn

In de buurt liggen vele uitstekende restaurants, van Relais tot Michelinsterren. Maar ook in het dorpje een kilometer verderop is er overdag een heerlijk plat du jour te krijgen met vriendelijke bediening.
De wijnroutes van de Loire wijnen liggen alle zeer dichtbij.

Wat is er te doen

Wijnroutes in buurt, kastelen bezoeken, brocantes, prachtige wandelingen mogelijk in omgeving, zwemmen in meer bij Marcon, genieten in de tuin of bij de houtkachel van lekker glas wijn en een goed boek.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

De Loirestreek is ideaal voor een vakantie of een weekje eruit. Fantastische kastelen, mooie rivierlandschappen, uitgestrekte bossen, oude genoeglijke dorpjes, lekkere wijnen en heerlijk eten. En tenslotte ook nog eens massa’s land- en bosweggetjes die het tot een waar fiets- en wandelparadijs maken. De omgeving is glooiend en bosrijk. Dichtbij ligt het forêt de Bercé, dit is een van de van de beroemde oude Franse wintereikenbossen. Het omvat 5380 hectare. Op ongeveer 3 km verderop van Flée ligt het dorpje Marçon met een recreatiemeer, waar men kan zwemmen, kano varen (en huren), op het strandje liggen. Tevens is hier groot grasveld met speeltuin met een tentje waar ijsjes en een biertje/wijntje gekocht kan worden. Het is een gebied waar veel paardgereden wordt. In het stadje Chateau du Loir (ca. 6 km) is elke zaterdagochtend een markt waar men voordelig de groenten en de kazen van de boer kan kopen. Tevens zijn hier grote supermarkten zoals de E Clerc, Aldi en Intermarché. Daarnaast zijn het hele zomer seizoen in verschillende dorpjes leuke marktjes en dorpsfeesten. De echte grote stad is natuurlijk Tours (ca. 35km) met zijn grote terrassen en prachtige winkels. Tours ligt aan de prachtige rivier la Loire. Maar ook de stad Le Mans heeft een prachtig binnenstad, die zeer de moeite waard is. Langs de Loire liggen vele chateaux waar men de meest heerlijke wijnen proeven en kopen kan.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Er is een handdoek per persoon en eenmaal schoonbeddengoed.
meer handdoeken en verschonen lakens tijdens huur is tegen extra betaling mogelijk.

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 75,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

La Patrie Flée heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 560

Prijs per week vanaf

€ 560

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie