Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Aletta van Wieren

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Dit gezellige, gelijkvloerse huis is praktisch ingericht en beschikt over een eetkeuken (geschikt voor 6 personen) een zitkamer en een kleine serre. In de zitkamer staat een smart-tv en een kleine stereo-installatie en het huis heeft sterke WIFI. In de keuken vind u een koelkast, een hete luchtoven en vaatwasser. Er zijn twee slaapkamers die ieder over een eigen badkamer beschikken. De grote slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en biedt ruimte voor het plaatsen van een kinderbedje; de badkamer die hieraan grenst beschikt over een bad en een toilet. De kleine slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden en grenst aan een badkamer met douche en tweede toilet. Beide slaapkamers hebben voldoende kastruimte. Het huis heeft een terras met een eettafel, parasol, twee ligstoelen en een zitje voor twee personen. Naast de schuur is een wasmachine geïnstalleerd en in de tuin staat een droogmolen voor de was. De ruime tuin biedt een prachtig, vrij uitzicht, kan richting de weg worden afgesloten met een hek en biedt voldoende parkeerruimte voor twee auto's.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Bad

Beschikbaarheid van 'La Lucilière'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Lucilière is prachtig vrij gelegen op het Franse platteland van de Vendée vlak in de buurt van het pittoreske middeleeuwse dorpje Apremont. Het vrijstaande huis ligt aan een rustig landweggetje en is omgeven door een grote tuin van waaruit men van een mooi vrij uitzicht op het glooiende boerenlandschap kunt genieten. Door de ligging en de tuin is er volop rust, ruimte en privacy. De directe omgeving leent zich uitstekend voor wandelingen, fietstochten, en watersportactiviteiten. Daarnaast is het huis een goede uitvalsbasis om de badplaatsen aan de kust te bezoeken en de Vendée verder te verkennen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Recensies

La Lucilière heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.5 sterren
  • 9 sterren

    De afgelopen twee weken in dit fantastische vakantiehuis mogen verblijven. De rust bij het huis is erg prettig waar je heerlijk met een boek rustig kan lezen maar ook het grasveld ontleend zich voor activiteiten (badminton, kubb etc). In de nabije omgeving is er genoeg te doen, mooie fietstochten, prachtige steden aan de kust en een echte aanrader is het eiland Il d'yue. Ook het dorp Apremont regelt vaak leuke concerten bij het kasteel met een mooie lichtshow. Het huis is van alle gemakken voorzien! Daarnaast prettig contact met de gastvrouw, die ook leuke tips geeft qua markten en evenementen! Alle met al een fantastische plek om zowel te genieten van de rust als het bruisende van de steden.

    Reactie van Aletta van Wieren

    Beste Sophie,
    Wat goed om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en, ondanks het wat mindere weer, zo hebben kunnen genieten van het huis, de tuin en de omgeving.
    Met hartelijke groet,
    Aletta

  • 9 sterren

    Wij hebben de afgelopen weken genoten van dit fijne, nette en echt compleet ingerichte vakantieverblijf. Het goede bed (zelfs al heerlijk opgemaakt bij aankomst!) en de stilte maakte dat we steeds fris en uitgerust aan een nieuwe dag konden beginnen om de mooie natuur, bezienswaardigheden in de omgeving, musea, de kust, (deels op de fiets) te verkennen en te bekijken. Voor een dagje 'nietsdoen' is er bij La Lucilière een heerlijke vogelrijke tuin, met altijd wel ergens een lekker schaduwplekje voor rust.... Kortom een super vakantieplekje.

    Reactie van Aletta van Wieren

    Beste familie,
    Het doet mij plezier om te horen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad in La Lucilière en hebben genoten van het huis, de tuin en de omgeving.
    Hartelijke groet,
    Aletta

  • 8 sterren

    Huisje is heerlijk rustig gelegen, alleen aanwonenden maken gebruik van de weg die erlangs loopt. In de grote tuin is genoeg privacy om lekker tot rust te komen en biedt een prettig uitzicht.
    Beide slaapkamers hebben - heel fijn - een aangrenzende badkamer en de bedden slapen heerlijk! In de keuken tref je alles aan wat je nodig hebt en de woonkamer is knus ingericht.
    Prima contact vooraf met de verhuurster en fijne ontvangst - in het Nederlands - door Selma, toch wel prettig als de Franse taal je niet zo makkelijk afgaat.
    Wij hebben een hele fijne week gehad in La Luciliere!

    Reactie van Aletta van Wieren

    Beste Esther en Alfons,
    Wat fijn om te horen dat jullie hebben genoten van het verblijf in La Lucilière!
    En leuk dat jullie zo positief zijn over het huis, de omgeving en de contacten met Selma.
    Hartelijke groet,
    Aletta

Culinair en wijn

In het centrum van Apremont zijn twee leuke restaurantjes te vinden waar en ook bij het meer is een restaurant gevestigd waar u vanaf het terras met uitzicht op het water lekker kunt eten en drinken. Aan de kust is volop mogelijkheid om van de Franse keuken te genieten. Zowel in het centrum als aan de boulevard van St. Gilles Croix de Vie is er een ruime keuze aan leuke terrasjes en gezellige restaurants. In de grotere en mondainere badplaats Les Sables d'Olonne zijn met name rondom de haven veel goede visrestaurants te vinden waar u uitgebreid kunt lunchen en dineren. Voor gezellige terrasjes en de beste crêperies bent u op de boulevard op het juiste adres.
Voor de kleinere boodschappen kunt u in Apremont terecht bij de plaatselijke bakker en een kleine Spar. In het dorpje Aizenay en aan de kust zijn grote supermarkten waar u uitgebreid boodschappen kunt doen.

Wat is er te doen

In de directe omgeving van het huis is er volop mogelijkheid om te wandelen en te fietsen. Op fietsafstand is er het recreatiemeer van Apremont waar gezwommen kan worden en allerlei watersportactiviteiten worden aangeboden voor jong en oud. Op ca. 25 minuten met de auto bevinden zich o.a. de stranden van St. Gilles en Les Sables waar je heerlijk kunt zwemmen, surfen en zeilen. Qua culturele activiteiten zijn het middeleeuwse kasteel en de watertoren van Apremont een bezoekje waard en biedt de stad Nantes (circa een uur rijden) diverse bezienswaardigheden zoals het kasteel, het Musée d'Arts en Les Machines de l'Île. In deze stad kan ook fijn gewinkeld worden. Ook het geschiedkundige themapark Puy du Fou is zeker een aanrader voor jong en oud. Wat verder weg gelegen maar ook zeker de moeite waard om een dagje naar toe te gaan, zijn het eiland Le Noirmoutier (waar mooie fietstochten gemaakt kunnen worden) en de havenstad La Rochelle.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Het huis en de omgeving zijn zowel geschikt voor (jonge) gezinnen als voor stellen. In en om het huis vindt u privacy en rust, kunt u genieten van de natuur en de stilte en is er voldoende ruimte voor activiteiten als wandelen en fietsen. Heeft u behoefte aan de drukte van de kust of de stad en wilt u culturele en culinaire uitstapjes maken, dan zijn er in de omgeving volop mogelijkheden die makkelijk met de auto bereikbaar zijn. Omdat de Vendée zo dun bevolkt is, zult u, zelfs in het hoogseizoen, geen last hebben van files en parkeerproblemen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De schoonmaakkosten van 80 euro gelden per boeking.
Honden zijn toegestaan; kosten liggen op 50 euro per hond.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 80,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 550

Prijs per week vanaf

€ 550

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie