Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Merle Blanc

Bekijk album (23)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Merle Blanc'

Let op! Lieke Bruijn heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 08 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Merle Blanc heeft 30 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in juli 2019

Eén van onze twee weken zomervakantie brachten wij in " Le Merle Blanc “ door.
Wat een heerlijke plek en een fijn huis. Als kind kwam ik al eens in deze streek en ik had er goede herinneringen aan. Herinneringen die wij onze kinderen hoop ik weer mee geven.
Veel licht, sportieve golven en een lekkere wind. Verse vis, schaal -en schelpdieren en alles onder het zand.
.Een luxeleven om bij te komen van drukke werkzaamheden..
Lieke en Jan, we hopen dat jullie dit huis nog lang zullen hebben.Dan huren wij het in de toekomst nog wel eens. Ik zie onze jongens hier wel golfsurfles nemen. Jullie hebben er een hele fijne ruime plek van gemaakt!
Hartelijke groet,, Familie Terhorst, Utrecht

9
Bezocht in september 2018
Gijs en Margriet Smeets

Wij hebben hier de eerste twee weken van september gelogeerd met onze zoon en zijn vrouw en kinderen uit Ierland. Le Merle Blanc is een bijzonder huis door de zeer persoonlijke inrichting, waardoor wij ons gelijk thuis voelden. Bovendien : alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een ideale ligging vlakbij de zee met zandstrand. Geen drukke brede boulevards, maar wel leuke fiets- en wandelpaden door de duinen. En tot onze verrassing : de Vendée produceert uitstekende wijnen. De wijnboeren wilden ons graag hun gaarden laten zien. Kortom: een supervakantie voor liefhebbers van zon, zee, rust, wandelen, fietsen en goede wijn.

9
Bezocht in augustus 2018

Wederom 3 heerlijke weken in le merle blanc. Het weer was uitzonderlijk goed dit jaar. Hopelijk tot volgend jaar!

9
Bezocht in juli 2018

afgelopen juli zijn we een weekje te gast geweest in dit mooie huis, was een heerlijke week, mooi weer, mooie stranden in de directe omgeving, huis is mooi, veel zaken zijn vernieuwd, mooi om er geweest te zijn.

8
Bezocht in juli 2018

Het was geweldig hier! Wat een heerlijk huis. Heel gezellig en alles aanwezig. Kinderen ( 2 & 4 ) ook helemaal enthousiast. Maar wat wil je ook, zo dichtbij het strand, een hele week mooi weer op een paar buien na.
Leuk een dagje Ile d'Yeux gedaan. Aanrader om een (bak) fiets te huren. Gisteren ook erg lekker gegeten met de kinderen bij Pizzeria om de hoek. ( Les Oyats bij de camping vlakbij Avenue des Dunes 27)
Leuk aankomen, ook met zo’n flesje rosé uit de streek en Karine heel vriendelijk.
Dank!
Familie Hamelink.-Veen

9

Hier geweest? Schrijf een recensie