Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa Thunbergia

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'Villa Thunbergia'

Izaak van Drongelen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Villa Thunbergia heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in mei 2022

Het was in 1 woord fantastisch! Met kinderen en kleinkinderen geweest .
Voor ieder wat wils , zowel jong als oud.
De buitenkeuken was heerlijk ...veel gebruik van gemaakt . Het zwembad was onmisbaar voor de kleintjes terwijl de middenmoot zat te bubbelen.
De ouderen met een wijntje / biertje in de zon .
Het is een echte aanrader .
Wij zijn nu net weer thuis . 8 mei 2022

10
Bezocht in september 2020

Wij zijn hier nu voor de tweede keer geweest met onze vrienden Ronald en Marjolein. Wat een geweldig compleet en comfortabel huis. Er is niets te bedenken wat er niet is. Een fantastisch huis, tuin, zwembad, buitenkeuken, jeu-de boule baan en zelfs een sauna. De buitenkeuken is voorzien van 2 pizzaoven, een bbq, koelkasten etc. Zelfs een ijsmachine ontbreekt niet. Deze week was weer een geweldige ervaring. Wij kijken uit naar een nieuw weerzien!

10
Bezocht in september 2020

Dit keer de villa bezocht in augustus/september en in het bijzondere jaar 2020. We voelden ons hier veilig want man man wat is dit plekje heerlijk privé, groot en divers. Waar zullen we ontbijten, lunchen of eten we onze zelf gemaakte pizza op? Zoveel plekjes zijn er om te kiezen. Zelfs met een grote groep is er ruimte zat. Visje vangen vanaf de steiger, je jeu de boules kwaliteiten laten zien, een duik nemen in het zwembad, de tuin doorwandelen. En ‘s avonds vanuit de jacuzzi de sterren tellen. De giga buitenkeuken is zo gaaf dat heb ik nog nooit gezien. Slapen is hier een geschenk want je hoort niets en het is heerlijk donker door de buitenluiken. In de omgeving is heel veel te zien en te beleven. Wij zijn golfliefhebbers en hebben 4 verschillende banen gespeeld. De kust is prachtig en divers. De maatregelen voor Corona vielen ons erg mee. Gewoon dat mondkapje even op en niets aan de hand. Maar ja ...... de Vendée is zo ruim dat je je er al snel veilig voelt. Kortom deze 2 weken vlogen voorbij en we wilden niet naar huis. Petje af voor dit plekje. Merci ❤️

10
Bezocht in oktober 2019

Wat een geweldig huis met al zijn luxe., zowel voor binnen als buiten.
Het terrein rondom wordt opgeknapt tot een prachtige parkomgeving.
Aanrader voor zowel klein (4) als groot (12) gezelschap

10
Bezocht in juli 2019

We hebben hier in juli een weekje genoten van een zalige vakantie met 2 gezinnen. Alles is aanwezig in het huis om te genieten. Zeker de kinderen hebben genoten van het zwembad, de tafeltennistafel, de trampoline en het vele speelgoed dat aanwezig is. We komen graag nog eens terug!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie