Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Sandra

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

It's not perfect.... it's Paradise.
De meeste kastelen hebben een “kijken-maar-niet-aankomen-beleid”. Niet bij ons, wij willen onze gasten verrassen met kleine dingen die een groot verschil maken. Ons Château is voor gezinnen met kinderen als voor koppels een ideale uitvalsbasis voor een vakantie in de Vendee. We leven volgens de simpele dingen in het leven die je een glimlach geven. Met onze persoonlijke benadering en oog voor kleine details proberen we ervoor te zorgen dat je je thuis voelt. Of het nu gaat om onverwachte verrassingen voor je kinderen of een extra vleugje romantiek voor jezelf.
Ideal voor familievakanties is de privatisering van de kasteelvleugel. Deze gîte (200 m²) is volledig privé. Het is geschikt voor 10 personen met 4 slaapkamers, elk met een aangrenzende badkamer. Het is gelegen in een vleugel van het kasteel en heeft een eigen, onafhankelijke ingang en terras.

Op de begane grond:
Een woonkamer van 57m2, granieten tegels en balken tegen het plafond met een prachtig uitzicht op de slotgracht. Naast deze woonkamer is de keuken die volledig is ingericht en uitgerust met een koelkast, vriezer, oven, elektrisch koken, afwasmachine, koffiezetapparaat....
Na een gezamenlijke trap komt u aan op de de eerste verdieping:
Een eigen gang die twee grote kamers aan elkaar verbindt. Beide met een adembenemend uitzicht op de slotgracht en de wijngaard. Volledige privacy in een speciaal gedeelte van het kasteel. Een zeer grote slaapkamer met een tweepersoonsbed verbonden aan de kasteeltoren waar u uw luxe privé-badkamer vindt met vrijstaand bad, grote aparte douche en wc. Verderop in de gang is de tweede slaapkamer met een luxe aangrenzende badkamer met douche en wc.
Een verdieping verder is vervolgens nog een gezamelijke gang die wederom twee ruime slaapkemers met elkaar verbindt.

* Woonkamer van 57m2.
* Twee verdiepingen met privé-hal die twee kamers met elkaar verbindt.
* Gratis WIFI.
* Babybedje beschikbaar op aanvraag.
* Vier privé-badkamers, waarvan twee met vrijstaand bad met aparte douche en wc. De andere twee badkamers met douche en WC.
* Voor 10 personen, plus kinderen tot 2 jaar.
Gedetailleerde beschrijving van de kamers;
Chambre "1100": Deze heerlijke ruime kamer van 24m2 heeft een betoverend uitzicht. Vanuit een gezellige zithoek zie je aan de ene kant de slotgracht en aan de andere kant de wijngaard. De kamer heeft een eigen badkamer van 18m2, gelegen in de toren.
* Slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed (160cm x 200cm).
* Eigen badkamer in de toren (verbonden met de slaapkamer), vrijstaand bad, grote douche, wc en haardroger.

Kamer "1350" is vernoemd naar de eerste bewoners van dit Château, de familie Boux, die hier 110 jaar lang vele generaties lang heeft gewoond. Jean Boux was de eerste seigneur (lord) de la Preuille. Deze kamer van 18m2 heeft een prachtig uitzicht over de gracht. Geniet van de vroege ochtend vanuit een fauteuil en ontdek het vogelleven op het water.
* Slaapkamer met een comfortabel tweepersoonsbed (180cm x 200cm).
* Eigen badkamer met douche, WC en haardroger.

Chambre “1832” verwijst naar een historische gebeurtenis die plaats vond op Château de la Preuille in jaar 1832. De Barones de Berry, Marie-Caroline van Bourbon probeerde op het kasteel een coup te organiseren tegen Koning Louis Philippe om zo haar zoon Henri op de kroon te krijgen. Henri was de laatste rechtmatige afstammeling van de koninklijke Bourbon familie. De coup poging mislukte en Marie-Caroline werd gearresteerd. Deze heerlijke en ruime kasteel kamer van 29m2 heeft een prachtig uitzicht op de slotgracht. Vanuit een gezellige zithoek zie je aan de ene kant de slotgracht en aan de andere kant de wijngaard van Chateau de la Preuille. De kamer is voorzien van een eigen badkamer van 18m2 in de aangrenzende toren.
* Bevindt zich op de 2e etage van het Château met uitzicht op de slotgracht en de wijngaard.
* Slaapkamer met een comfortable tweepersoonsbed (180cm x 200cm).
* Slaapbank (142cm x 182cm).
* Prive badkamer in de toren (alleen toegankelijk via de kamer) met vrijstaand bad, grote douche en WC.
* Voor maximaal 4 personen.

Chambre “2019” staat voor het jaar waarin wij de kans kregen in dit bijzondere en magische kasteel te mogen wonen. Wij weten dat we slechts een klein deel kunnen zijn in de 1000 jaar geschiedenis van dit unieke gebouw en voelen ons vereerd om aan dit unieke avontuur te kunnen beginnen. Wij zullen er alles aan doen om onze gasten een unieke ervaring te bieden.
* Deze kamer van 19m2 heeft een prachtig uitzicht op de slotgracht.
* Bevindt zich op de 2e etage van het Château.
* Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (95cm x 190cm).
* Prive badkamer met douche en WC.
Borg van 200 € terug te betalen aan het einde van uw verblijf (contant of per cheque).
De huurprijs is inclusief:
* Opgemaakte bedden bij aankomst en de basics zullen worden verstrekt voor de keuken en de WC, maar neem uw eigen handdoeken mee.
* Aan het einde van uw verblijf vragen wij u om de gite "bezemschoon" achter te laten en wij zorgen voor de rest.

Sorry, niet toegestaan:
* Roken binnen het kasteel, alleen buiten.
* Huisdieren, behalve paarden.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Historisch pand
  • Geschikt voor grote groepen
  • Vaatwasser
  • Strijkijzer
  • Kinderoppas
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Internet
  • Boot bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Chateau de la Preuille, Groupe'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Midden in de natuur maar toch overal dichtbij!
Bijvoorbeeld:
Machines de l’île: Een verborgen schat, in een van de meest levendige steden van Frankrijk. Les Machines de l'Ile met zijn meesterwerken van creativiteit gebaseerd op de verhalen van Jules Verne.
Bezoek het gigantische atelier, rijd op een 12-meter hoge olifant of stap in een prachtige carrousel met een ongelooflijk onderwaterwerelddecor.
Een ervaring om nooit te vergeten. . Openingstijden van 10:00 - 17:00 (in de zomer tot 19:00). Locatie: Parc des Chantiers in Nantes.Het creatieve Nantes

Nantes: hip en creatief. Deze stad is anders dan alle andere steden in Frankrijk. Bekend om creativiteit & innovatie. De stad van Jules Verne. Een jonge en dynamische stad, bevolkt door studenten. Vandaar dat je op bijna elke straathoek wel een terrasje, gezellige barretje of restaurant kunt vinden. De mogelijkheden zijn oneindig: een sportzaal in een oud pakhuis, verborgen winkeltjes, of lekker struinen langs de Loire rivier. Let vooral op de bijzondere details in de stad. Bezoek het vijftiende eeuwse kasteel Château des Ducs de Bretange, waarschijnlijk het enige kasteel in de wereld met een gigantische glijbaan aan de buitenkant. Nantes centrum is 24km van Château de la Preuille.

Puy du Fou: Het tweede grootste themapark van Frankrijk, na Disneyland Paris. Maar dit is niet zomaar een standaard park. Puy du Fou heeft elke dag 26 shows waarin je het gevoel hebt dat je naar een Hollywood film zit te kijken. Dit zijn korte historische ‘verhalen’ die elk 20 tot 40 minuten duren. Tussen de voorstellingen door kun je door de verschillende dorpjes lopen, waar ook nog eens leuke spullen te koop zijn. Een fantastische dag voor families met kinderen. Open van april tot november. 40 km van ons Chateau. En het thema van dit park ligt geheel in lijn met de historie van ons kasteel, dus uw verblijf bij ons verlengt de belevenis.

Eindeloze stranden: Op 70 km van ons kasteel vind je de meest wijde en prachtigste stranden van Frankrijk. Van Plage Pornic in het Noorden, tot Les Sables d’Olonne in het Zuiden. Een leuk feitje wat minder bekend is, is dat deze regio heeft de meeste zonne-uren per dag van Frankrijk heeft, en daarom de bijnaam "Côte Lumière" (Lichtkust) heeft. De stranden zijn gemakkelijk met de auto te bereiken. Een ideaal dag uitstapje.

La Boissière-du-Doré dierentuin: Beoordeeld in Tripadvisor's top 10 van leukste dingen om te doen in de Loire Atlantique regio. Een leuke dag samen met de kinderen in deze bijzondere dierentuin. Op 33 km afstand van ons Chateau. Open van februari tot midden november.

In de bomen klimmen, oftewel accrobranche is ontzettend populair in Frankrijk. En helemaal veilig. Dit park ontving de "excellent award" van Tripadvisor en is geschikt voor jong en oud. Op 7 hectare bos zijn 9 verschillende parcours. Voor beginners en professionals. Combineer deze activiteit met een dag aan het strand om bij te komen van de stoot adrenaline. Dit park is dichtbij het Pornic strand is elke dag open in de zomer (woensdag, zaterdag en zondag in het naseizoen).

Op 30 km afstand van ons Château kun je de heerlijkste aardbeien plukken op deze plukboerderij. Kinderen genieten ervan om zelf hun fruit te plukken in plaats van het te kopen bij de supermarkt. En met een bezoek aan deze boerderij, ben je er zeker van dat ze hun vitamines voor de dag hebben binnengekregen. Er moet natuurlijk ook geproefd worden.

Fietsen in de Vendee met 1800 km aan fietsroutes. Geniet van het mooie landschap in deze prachtige regio, geheel in je eigen tempo. Neem een picknick mee en kies je eigen plekje voor een stop, misschien tussen de wijnranken?

Verken de wijnroute: Begin in Clisson (11 km van ons Château) en volg een deel van de 118 km lange wijnroute. Deze leidt je langs wijngaarden, rivieren en middeleeuwse bezienswaardigheden. Bewonder de diverse druifsoorten Melon de Bourgogne of Folle Blanche, en proef de Muscadet, het vlaggenschip van deze regio.

Op 11 km van ons Chateau kun je een avontuurlijke dag beleven bij: Gétigné Canoë Kayak. Boek een toer voor 1 uur, 2 uur, een halve of hele dag. Maar pas op, je wordt nat!

En er is nog veel meer te ontdekken in onze omgeving!

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • Op wijngaard

Culinair en wijn

Chateau de la Preuille heeft zijn eigen wijn!

Wat is er te doen

Ontdek de ongerepte natuur rondom ons kasteel, omringd door 8 hectare aan glooiende wijngaarden. Een unieke locatie waar je kunt genieten van de rust en stilte van het Franse platteland, terwijl je toch overal dichtbij bent.

Maar wat maakt deze regio nu echt bijzonder? Het bruisende Nantes, bekend om haar creativiteit en innovatie, heeft een verborgen schat genaamd Les Machines de l'Ile. Hier vind je prachtige machines en creaties gebaseerd op de verhalen van Jules Verne, waaronder een 12-meter hoge olifant en een carrousel met een ongelooflijk onderwaterwerelddecor. Een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Op slechts 40 km afstand van ons kasteel vind je het op één na grootste themapark van Frankrijk, Puy du Fou. Hier beleef je dagelijks 26 historische shows die voelen alsof je naar een Hollywood film kijkt. Tussendoor kun je door de verschillende dorpjes wandelen en leuke souvenirs scoren. Een fantastische dag uit voor elke leefdtijd, en extra bijzonder omdat het thema van het park perfect aansluit bij de historie van ons kasteel.

En wat dacht je van de eindeloze stranden op slechts 70 km van ons kasteel? Van Plage Pornic in het noorden tot Les Sables d’Olonne in het zuiden, hier vind je de breedste en mooiste stranden van Frankrijk. Bovendien heeft deze regio de meeste zonne-uren per dag van heel Frankrijk, waardoor het de bijnaam "Côte Lumière" heeft gekregen. Een ideale bestemming voor een dagje uit in de zon!

Maar er is nog zoveel meer te ontdekken in onze omgeving. Verborgen winkeltjes, gezellige barretjes en restaurantjes, en een sportzaal in een oud pakhuis. Of maak een wandeling langs de Loire rivier en bewonder de bijzondere details in de stad. Kortom, deze regio is de ideale bestemming voor een onvergetelijke vakantie of weekendje weg. Kom genieten van al het moois dat de Vendée te bieden heeft!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Toen we elkaar ontmoetten, besloten we een spannend leven te leiden, dingen anders te doen, leven tot het uiterste. Van een implusief huwelijk op een zonnig strand tot en met het opvoeden van onze vier geweldige kinderen in het buitenland. Zelf dingen te maken in plaats van van het schap te kopen of broodjes boven een kampvuur te bakken in plaats van, van het menu te kiezen.

In 2019 werden we verliefd op Château de la Preuille. Onze droom is om van dit kasteel een leuke, spannende en magische plek te maken waar gezinnen en romantische koppels zich thuis voelen.
Omdat we zelf vier kinderen hebben, weten we wat nodig is om ze een geweldige ervaring te geven (maar natuurlijk ook voor jullie zelf).

Wij verwelkomen onze gasten op een manier zoals we zelf willen leven. Elk verblijf moet onvergetelijk zijn, voor onze gasten, en ook voor ons.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 15,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Chateau de la Preuille, Groupe heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.900

Prijs per week vanaf

€ 1.900

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.