Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Oiseau de paradis

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'Oiseau de paradis'

Mila Romkes Ivanovic heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 29 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Oiseau de paradis heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juli 2016

De naam zegt het al een waar paradijsje...heerlijke "hideaway" midden in de natuur, uitzicht over moestuin en velden.
De gite is een volledig aparte vleugel van het huis van de eigenaresse en biedt veel privacy. Met eigen opgang, douche, toilet, badkamer en kitchennette. De eigenaresse woont alleen met een kat en heeft altijd tijd voor een praatje en weet de leukste tips en uitstapjes in de omgeving. De Gite is heerlijk rustig gelegen ideaal voor een stel die dol is op de natuur, de Marais,vogels, oesterbanken en de zee.
De omgeving leent zich uitstekend om te fietsen te wandelen en genieten van "La douce France." De boxspring bedden zijn heerlijk comfortabel en lang . De inrichting van het huisje is verder simpel maar alles is aanwezig en is schoon en fris. Echt een aanrader, we komen graag nog een keer terug . Vr gr, fam Hoekstra

10
Bezocht in juni 2015

Altijd weer, als wij Les Eaux naderen en uiteindelijk de Rue de la Vignolière inrijden, is er dat gevoel van bevrijding. Want dat laatste huis, die kleine bungalow aan het einde van de weg, die plek is de omgeving waar alles een beetje van je afvalt. De drukte van de randstad, het hierheen rijden, de voorbereidingen. Deze waardevolle plek, aan de rand van een groot maisveld, aan het begin van een prachtig natuurgebied, dat doorloopt tot aan de oceaan, is ook de plek waar de bebouwing praktisch gestopt is. Gastvrijheid, rust in en rondom de gite. Via een prachtige landweg kun je lopend, per fiets, maar ook met de auto, tot aan het strand komen, waar de oceaan zich in volle glorie en kracht openbaart aan de verbaasde toeschouwer. Dit oude gebied van slootjes en sluisjes, oesters en getijden, wordt als beschermd natuurgebied gekoesterd. Hoe alles nog zo oorspronkelijk is gebleven, verbaast ons steeds weer. De kleinschaligheid, de middenstand en de aanwezigheid van alles wat het Franse leven aangenaam maakt. Een plek om altijd weer terug te komen. De gite ervaren wij als ruim voldoende. Alle primaire zaken zijn aanwezig en voldoen aan de verwachtingen. Als het weer het toelaat, en dat gebeurt al vroeg in het jaar, dan zijn de avonden en de dagen een bijzondere ervaring. Het ruisen van de oceaan, de geluiden uit de bossen en weilanden en de koelte van de avonden, doen je niet naar de slaapplaats verlangen. Als wij uiteindelijk na weken verblijf weer weg rijden, wil je al na een paar meter omkeren, teruggaan, en je verblijf nog een paar weken verlengen.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie