Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Logis La Tour

Bekijk album (20)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 4
  • 1
  • 4
6,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Logis La Tour'

TOM VAN ACKER heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Logis La Tour heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

6,0
Bezocht in juni 2022

Mooi huis. Grote slaapkamers. Prima badkamers. Goede bedden. Mooi zwembad (verwarming had in voorseizoen wel iets warmer mogen staan). Goede tuin. Huis was prima schoon. Vriendelijke dame bij ontvangst en vertrek. Prachtige omgeving. Tafeltennistafel. Rustig op platteland. Echter, alle houten stoelen e.d. buiten waren volledig verrot (wij zijn er door drie heen gezakt, onze buren eveneens). Eigenaar geïnformeerd en die gaf aan nieuwe te bestellen, maar daar hadden wij natuurlijk niets meer aan tijdens onze vakantie. Vervelend is dan bovenal dat je de hele vakantie bang bent om door de stoelen heen te zakken, maar ook dat je constant bezig bent om te kijken of er een hond onder je stoel ligt met gevaar voor staart, bek of een ander lichaamsdeel (wij hadden twee honden bij ons). Tuin is omheind doch een deel heeft een muur van slechts 50-60 cm (een van onze jachthonden ontsnapte) en bij de aansluiting van het hek naar het zwembadgebouw zit een gat van 20 cm breed (een van onze jachthonden ontsnapte). Vervelend is dan ook dat het loophek naar de weg kapot was en we alleen gebruik konden maken van de afstandsbediening van het grote hek: hond loopt weg en dan moet je eerst die afstandsbediening binnen in het huis halen voordat je naar buiten kan om de honden te zoeken), Anno 2022 verwachte ik overigens niet dat er dekens op de bedden lagen (een dekbed is toch wat hygiënischer lijkt me). Tenslotte: de wifi die aangeboden wordt, is een versterking van de wifi van de buren: alleen in keuken en 1 slaapkamer heb je bereik... Al met al een prima adres maar eigenaar (die overigens heel vriendelijk was voor en tijdens het verblijf) moet iets alerter zijn en zaken eerder vervangen (stoelen, omheining). Gewoon jammer want het is een mooie woning in een prachtig gebied. Gelukkig hebben we toch een goede vakantie gehad !

6
Reactie van TOM VAN ACKER

Bedankt voor jullie uitgebreide feedback. De ligzetels rondom het zwembad hadden wij laten nakijken. Ze leken ons nog in orde. Ze waren wel wat ouder. We vonden ze zo mooi waardoor we er geen afstand van konden nemen. Toen jullie ons lieten weten dat je door een ligzetel was gezakt, hebben wij onmiddellijk nieuwe ligzetels besteld. Ze zijn ondertussen geleverd. Spijtig dat jullie er niet van genoten hebben. De teakstoelen rondom de eettafel buiten waren zeker niet verrot. Ze zijn nog niet zo oud. We waren een beetje verwonderd dat er 2 stuk waren. We hebben de stoelen ondertussen vervangen door nieuwe. De omheining aan de straatzijde achteraan is wel degelijk 60 cm aan de binnenzijde maar wel 1m50 aan de buitenzijde. Ik begrijp wel dat grote honden hierdoor niet zijn afgeschrikt. Ik kan hieraan niet veel verhelpen, vrees ik.. Het gat van 20 cm tussen het hek en het badhuis controleer ik. Dit was me nog niet opgevallen. We hadden hierover ook nog geen reacties gekregen. Ook het loophek laat ik controleren en indien nodig repareren. In principe heb je wifi in alle kamers. De wifi komt toe in het midden van het gebouw La Tour en wordt door versterkers zowel in La Tour als in de Orangerie versterkt. Ik vraag me af of de versterker in het stopcontact zat of in het juiste stopcontact (de plaats van de versterker is ook bepalend) Ik controleer dit ook. In de winter leggen wij donsdekens. In de zomer gebruiken wij zomerdekens. Die worden steeds gereinigd en zijn hygiënisch. In de kasten liggen donsdekens. Had je mij iets laten weten, dan had ik je graag donslakens bezorgd. Ik heb je een mail gestuurd en heb ook een gsmbericht gestuurd. ik wou polsen of het verblijf naar wens was. Ik heb je hierin ook uitgenodigd om steeds met ons contact op te nemen als er vragen of bekommernissen zijn. Ik heb hierop geen reactie gekregen. Ik begrijp dat je tijdens je verlof niet steeds je mails of berichten checkt Spijtig dat we elkaar niet hebben kunnen bereiken. Ik had heel veel probleempjes door onze toezichters Damien en Sylvie onmiddellijk kunnen oplossen (wifi, gat in de omheining, loophek, donsdekens, ...) Mijn vrouw en ik willen iedere bezoeker tevreden stellen en hadden ook graag gehad dat jullie voor de volle 100% tevreden zouden zijn. Spijtig dat we hierin niet zijn geslaagd. Onze excuses hiervoor.

Hier geweest? Schrijf een recensie