Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jon Reece

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Vakantiehuis Pomme d'Amour ligt in het kleine dorp St. Martin des Fontaines in de zuidelijke Vendée (departement 85). Het huis ligt aan het eind van het dorp en is omgeven door boerenland en open landschap.
Pomme d'Amour is een gerenoveerd stijlvol, licht en ruim vakantiehuis. De toegang is op de begane grond. Op deze verdieping vind je de mooie kalkstenen muren, waardoor het huis lekker koel blijft en neutrale, zachte moderne meubels, waardoor er een comfortabele, mooie ruimte is om te relaxen en een gezellige avond te hebben. De comfortabele open lounge heeft een tweezitsbank, twee fauteuils, een salontafel en dimbare verlichting, ruim voldoende stopcontacten en een tegelvloer. Satelliet tv met Britse zenders, Wi-fi, dvd-speler, boeken, dvd's, games, informatiepakket etc. De begane grond heeft ook een open eethoek en een volledig uitgeruste keuken. Een centrale trap leidt naar de slaapkamers en de badkamer op de eerste verdieping.
Pomme D'Amour heeft toegang tot ons 9 x 4m verwarmd zwembad. Het zwembad is voorzien van een dek dat 's nachts door de eigenaar wordt gelsoten.
 
De hele accommodatie is rookvrij. Geen huisdieren toegestaan. Handdoeken worden niet verstrekt. Uitgebreide informatiepakketten. kinderbedjes en kinderstoelen beschikbaar. Traphekje beschikbaar.
Fietsverhuur (volwassenen en kinderen) beschikbaar, inclusief helmen, etc. Visuitrusting is ook te huur. Prijzen op aanvraag.
Keuken en eetkamer
Eethoek met tafel en stoelen voor 4 (raam met uitzicht over de weg en de velden). Volledig ingerichte keuken met kookhoek dubbele oven en grill, afzuigkap en elektrische kookplaat, grote koel-vriescombinatie, magnetron, afwasmachine, wasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, uitgebreid kwaliteits-keukengerei voor zes personen. Theedoeken, lakens, vuilniszakken en schoonmaakproducten worden verstrekt. Strijkijzer en strijkplank etc. is aanwezig.
Slaapkamers
Op de eerste verdieping vind je een aantrekkelijke dubbele slaapkamer met zichtbare balken, Velux-venster, tweepersoonsbed, nachtkastjes en lampen, rekken en ophangruimte. Alle kwaliteitsbeddengoed is inbegrepen.
Tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden + mogelijkheid tot bijplaatsen van kinderbed, nachtkastjes, klein dakraam, mat venster, zichtbare balken (lage lateihoogte), hangruimte. Alle kwaliteits-beddengoed inbegrepen.
Badkamers
Grote moderne badkamer met zichtbare stenen en balken, douchecabine met jet, toilet, stenen wastafel, royale opbergruimte, spotjes. Haardroger, spiegel, stopcontacten voor haardroger en scheerapparaten. Handdoeken worden niet verstrekt.
Verwarming
Verwarming is beschikbaar laag- en middenseizoen. Prijzen daarvoor zijn op aanvraag. Verwarming is niet beschikbaar tijdens het hoogseizoen.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Pomme d'Amour'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De toegang tot het vakantiehuis is via de achterkant van de boerderij, vanaf een rustige dorpsweg. Poorten naar het zwembad en de tuin liggen op een paar meter afstand.
Het verwarmde zwembad onder de grond (9m x 4m) heeft rondom een ​​terras en ligbedden.
Gasten van Pomme D'Amour kunnen eten in de grote open stenen schuur met grote eettafel, ingebouwde bbq, stenen schoorsteen en uitzicht over het zwembad en de omliggende tuinen.
Ook is er een gemeenschappelijke overdekte zomerkeuken met tafel en stoelen voor vier.
Houd er rekening mee dat het huisje Pomme D'Amour niet direct zichtbaar is vanuit de tuin of het zwembad.
Alle terrassen zijn omgeven door aangelegde tuinen met palmen, grote bomen, bloemen, tropische struiken en omgeven door weiden, open landschap, tarwe en zonnebloemen.
Vanaf de wei heb je uitzicht over een gemeentelijke visvijver. Een klein gedeelte van de tuin / boomgaard is gereserveerd voor de eigenaren.
Parkeren en garages
Grote parkeerplaats met grind en toegang tot de tuin en het zwembad.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Pomme d'Amour heeft de afgelopen 4 jaar 10 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.8 sterren
  • 10 sterren

    Thank you Karen and Jon for such an amazing holiday. The cottage was lovely and you were perfect hosts. Coming here feels like our home away from home!

    We are sure you will be seeing us again next year.

  • 8 sterren

    Prachtige ruime locatie in een mooie omgeving! Het heerlijke koele huisje heeft alles wat je nodig hebt voor je vakantie. Erg handig dat er een wasmachine, vaatwasser en dubbele oven is. Vanaf je huisje loop je een heel klein stukje langs de weg waarna je door het hek toegang krijgt tot een enorm grote tuin met overkapping om te eten, heerlijk zwembad, grote tuin om te zonnen en daarachter nog een groot weiland om te spelen. Zoveel privéruimte hebben we nog nooit gehad tijdens een vakantie. De gastvrijheid van de lieve eigenaren maakten de vakantie helemaal perfect!

  • 9 sterren

    We hebben een heerlijk verblijf gehad bij Jon & Karen. We werden gastvrij ontvangen. Er stond een flesje wijn en een lekker koud biertje klaar.
    Het zwembad was echt een pluspunt. Zeker gezien de zomerse temperaturen.

Wat is er te doen

We hebben fietsen en visgerei die je kunt huren - informeer naar de prijs.
Kust en stranden
De Vendee-regio en het omliggende gebied heeft meer dan 200 kilometer zandstranden, waaronder een groot aantal bekroonde; het is geen wonder dat dit deel van Frankrijk na de Franse Rivièra de op een na meest bezochte regio is in heel Frankrijk. De Franse Vendee, gelegen aan de Franse Atlantische kust ten zuiden van Nantes en de Loire, is een populaire Franse bestemming die beroemd is om zijn fenomenale stranden en zijn relaxte levensstijl. Stranden in de Vendée zijn verreweg de meest populaire toeristische attractie aan deze kant van het land. Verschillende prominente westelijke en noordelijke havens bevinden zich binnen twee tot vier uur van de Vendee.
Veel opmerkelijke Franse evenementen gebeuren rond de Vendee, waardoor wie van geschiedenis houdt, de streek ook interessant is. De stranden van de Vendée dateren uit de twaalfde eeuw en mogelijk nog verder terug in de tijd. Les Conches - het strand dat oneindig lijkt - en andere prachtige stranden van de Vendée, het schilderachtige platteland, heerlijke regionale gerechten in de restaurants, en prachtige Franse stranden, hotels en resorts kenmerken het gebied, dat een van de mooiste is aan de westelijke Franse kust.
Door de geurende dennenbossen en zacht glooiende duinen, zijn de stranden van de Vendee een ideale vakantieplek voor strand- en zonaanbidders. Het milde weer met zijn beroemde microklimaat maakt het verblijf hier nog aangenamer. De uitstekende musea, prachtige kerken en historische abdijen zijn de moeite waard om te bezoeken.
Een spannende fietstocht is uitgestippeld langs de moerassen en wadplaten, geweldig om de rijke natuur te ervaren. Surfvissen langs de oceaan of op een van de meren of rivieren is ook een mogelijkheid om de uitgebreide waterwegen te verkennen.
Veel andere "dingen om te doen" zijn:
Vissen of golfen. Er zijn veel meren en golfbanen binnen handbereik.
Fietsen en wandelen
Vogels kijken
Gewoon chillen en ontspannen
Themaparken, waardonder de Puy du Fou, de Futuroscope en het Oglisspark.
Steden:
Iets verder weg liggen de beroemde steden en dorpen zoals Fontenay le Comte en Lucon.
Verderop liggen Cognac, Saintes, onze hoofdstad La Roche sur Yon, Niort en Nantes.

  • Aan fietsroute
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Watersport
  • Yoga

Wat je ook moet weten...

Wat voor soort zomervakantie je ook wilt, deze regio van Frankrijk is geschikt voor iedereen.

Als je gewoon wilt relaxen of als je het gevoel hebt dat je op pad moet, heeft de Franse Vendee echt alles.

We verwelkomen je graag en hopen je bij ons in dit prachtige deel van de wereld te mogen verwelkomen.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Voor de tweede week rekenen we 30€ voor de lakens.
De lokale toeristenbelasting is inbegrepen.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 52,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.155

Prijs per week vanaf

€ 1.155

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie