Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Clos Saint Antoine

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Clos Saint Antoine'

Let op! Mr Pirotte heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 23 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Clos Saint Antoine heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,2
Bezocht in mei 2019

We had a great time during our stay at this lovely home in a very quiet rural setting. Very quiet and a great place to escape the rush of city life. This in a landscape with wide open spaces with slowly undulating hills, very therapeutic if you want to unclutter your mind. All this within four hours of Utrecht.
Reception by Mr. and Mme. Pirotte was very warm and the house spotlessly clean.
Great outings to Guise, Laon and Saint-Quentin. And our day trip to Paris by train from Saint-Quentin was great!

9
Bezocht in augustus 2018
Familie Vonk

Een week mogen genieten van dit prachtige huis en de geweldige omgeving. Contact met verhuurder en familie correct en vriendelijk. Aanrader dit huis!

9
Bezocht in augustus 2018
Familie Vonk

Een week mogen genieten van dit prachtige huis en de geweldige omgeving. Contact met verhuurder en familie correct en vriendelijk. Aanrader dit huis!

9
Bezocht in december 2016

Het is een wat apart huis -breed en ondiep, maar zo zie je er veel daar- dat bij volle bezetting ietwat (te) krap is. Met name in het woongedeelte. De slaapkamers zijn netjes elk voorzien van een eigen badkamer met toilet. Het huis is erg basic v.w.b. de uitrusting en dat betekent dat je echt alles om een huishouden draaiende te houden zelf moet kopen. Op potten, pannen, bestek en open haardhout na dan. Ook mag de woonkamer wel wat gezelliger verlicht worden met een of twee staande of wandlampen bijvoorbeeld. Het huis en de tuin zijn netjes onderhouden en we troffen een brandende open haard aan bij aankomst. Erg attent van meneer Pirotte.

De omgeving leent zich voor dagtripjes en wandelingen, maar lijkt ons minder geschikt voor kinderen. Verder is het er redelijk stil, kun je enkele groene spechten in de tuin waarnemen en grote windmolens van dichtbij bekijken. Voor wie dat interessant is natuurlijk. Al met al hebben we een redelijk aangenaam verblijf gehad.

7
Bezocht in mei 2015
vorstenbosch

Erg jammer dat alle bomen gekapt zijn. het gevoel van vrijheid is zo helemaal weg. De buren kijken nu zo de tuin in.
Keuken minimaal ingericht met pannen en bestek, de grote koelkast is fijn. bedden zijn comfortabel. douches zijn uitstekend.
De inrichting is kaal te noemen en het bankstel oud en vies. De tv is zeer klein en heeft geen buitenlandse zenders, alleen frans gesproken zenders.
Internet is goed.
De ligbedden op de foto's waren er niet toen wij er waren. Eigenaren wat stug maar wel behulpzaam.
Voor kinderen is er niks. Geen buitenspeelgoed of spelletjes voor binnen. Jammer dat er niet iets meer werk van gemaakt is om het wat gezelliger te maken.

7

Hier geweest? Schrijf een recensie