Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

L'Escargot

Bekijk album (21)
/
 

Beschikbaarheid van 'L'Escargot'

Trude Trimble heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 sep 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

L'Escargot heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in augustus 2020
Sabina Randebrock

Wij zijn drie weken in augustus in l'Escargot bij Trude en Tony Trimble geweest. Het was geweldig! Het huis, de tuin en het zwembad zijn fantastisch en de omgeving eveneens. De aanwezigheid van Trude, Tony, Lauren en Jock (the dogs) maken de vakantie tot een bijzondere persoonlijke belevenis. Wij hebben nu al heimwee en raden een verblijf bij de familie Trimble meer dan aan!

10
Reactie van Trude Trimble

Dank je wel Sabina, Alain en Noah. Het was geheel ons plezier en zijn blij dat jullie een fijne tijd hebben gehad! Wellicht tot gauw.

Bezocht in juni 2019

Wat een fantastische plek om geheel tot rust te komen! Wij werden hartelijk ontvangen door Trude en Tony met wat lekkernijen waarna ons verblijf kon beginnen. De gite is compleet en comfortabel ingericht, gelukkig ook geen bekrompen Frans bed maar een fatsoenlijke maat. De tuin is bij mooi weer de parel waarin je de meeste tijd zult verblijven. Alles prachtig onderhouden, een fors zwembad en een rust welke in Nederland nauwelijks te vinden is. De enige zichtbare buren eten gras en loeien af en toe tevreden over de weide. Wij hebben genoten van de diverse omgeving, de heerlijke tuin en de hartelijkheid van Trude en Tony.

10
Reactie van Trude Trimble

Van harte bedankt voor deze recensie! We zijn blij dat jullie een fijne tijd hebben gehad. Het was geheel ons plezier en hopen jullie wellicht nog een keer te mogen begroeten. Alsnog bedankt!

Hier geweest? Schrijf een recensie