Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Algaz

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van 'Algaz'

Let op! Trees Tolsma heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Algaz heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in juni 2018

We hebben hier bijna 2 weken gezeten. Wat een heerlijk net en schoon huis. Midden in een rustig dorpje waar je alleen de krekels en de vogels als achtergrond geluid hebt. Het huis zelf is compleet ingericht met 3 ruime slaapkamers. Als je van rust en ruimte houd is dit de ideale plek. Met veel wandel mogelijkheden. Leuke dorpjes en brocante marktjes in de buurt. Het is echt ontstressen daar. Wij hebben er echt genoten.

10
Bezocht in juni 2018
Rene

Wat een heerlijk schoon en net huis. Compleet ingericht met alles erop en eraan. Met 3 grote slaapkamerst. En veel ruimte om het huis. Als je van rust en ruimte houd is dit de ideale plek. Het ligt in een klein dorpje gezellig dorpje, met veel wandel mogelijkheden. Er zijn ook veel kleine dorpjes in de buurt. Als je van brocante houd (zoals wij) zijn er in de buurt regelmatig brocante marktjes. Wij hebben er bijna 2 weken genoten van onze vakantie. Een aanradertje.

10
Reactie van Trees Tolsma

fijn dat jullie hebben genoten, misschien tot volgend jaar.

Bezocht in april 2018

In het voorjaar hier een heerlijke week doorgebracht en tot rust kunnen komen. Het is een heerlijk chalet dat beschikt over alles wat je nodig hebt, inclusief Nederlandse televisie! Helaas was het weer nog iets te fris om van het buitenzwembad gebruik te maken.
Het huisje is schoon, en de bedden slapen goed. In de omgeving is er veel mooie natuur waar we heerlijk hebben gefietst. We komen hier in het najaar graag nog een keer terug!

9
Reactie van Trees Tolsma

hallo Ronald, wij kijken naar jullie uit, het was dan ook heel gezellig.

Hier geweest? Schrijf een recensie