Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Marco

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Het appartement (43 m2) heeft een twee sterren kwalificatie van Gîtes de France Clévacances. Maison Lac Sainte Croix is als familiehuis gebouwd aan de rand van het dorp Sainte-Croix-du-Verdon. Het beneden appartement is heel geschikt voor 2/4 personen. Er is toegang tot 24 m2 tuin met een zitje met tuinmeubelen met prachtig uitzicht over het meer. Het ligt op loopafstand van het meer van Sainte Croix. Het beneden appartement heeft een open kamer-keuken, twee slaapkamers, badkamer met douche. Zeer rustige en pittoreske ligging.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Internet

Beschikbaarheid van 'Maison lac Sainte Croix'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Sainte-Croix-du-Verdon is een karakteristiek dorp. Het is een oude kruisvaarderburcht, met panoramisch uitzicht over het helder blauwe kunstmatige zoetwatermeer Lac-de-Sainte-Croix. Door benutting van het meer voor elektriciteitswinning en drinkwater wordt het toerisme beperkt gehouden. Motorboten zijn niet toegestaan op het meer. Bebouwing langs de oevers wordt gemeden. Daarom is het ideaal voor zwemmen, suppen, surfen, zeilen, kanoën, waterfietsen, wandelen en mountainbiken. Een supermarkt bevindt zich op 300m van het huis. In de nabijheid, de middeleeuwse steden Riez (met gezellige Provençaalse markt en Romeinse opgravingen), Moustiers Sainte-Marie ( beroemd vanwege de faience en restaurants) en Aups. Verder dichtbij de Georges du Verdon, een unieke Kanyon met prachtige natuur met mogelijkheden voor wandelen, bergbeklimmen, kanoën, waterfietsen, para-gliding en raften.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Recensies

Maison lac Sainte Croix heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Fantastische locatie bij het mooie lac de Sainte Croix. Het appartement is prima voor vier personen. Ontbijten kan ook op het buitenterrasje. Verhuurder is relaxed en communiceert prima. Huisje is keurig van binnen en schattig van buiten. Het. meer is op loopafstand (je moet wel kunnen klimmen) en ook de supermarkt. Er zijn bovendien een paar gezellige restaurantjes. Mooie omgeving.

  • Merel van Linschoten uit Leiden

    9 sterren

    Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het beneden appartement. Het appartement heeft alles wat je je maar kan wensen als je opzoek bent naar een fijne vakantie in de Provence. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair en het appartement zelf was schoon en goed onderhouden, In de omgeving is van alles te doen, maar in Sainte Croix du Verdon zelf is er ook meer dan genoeg te ondernemen. Zeker een aanrader en wij komen graag weer terug.

  • Astrid Berendsen uit Bunne

    9 sterren

    De afgelopen 3 jaar zijn we te gast geweest in dit heerlijke huis op deze mooie plek. Ook deze zomer was het weer genieten. Het goed ingerichte huis met alles wat je nodig hebt in je vakantie, was als vanouds helemaal prima. Inmiddels kennen een aantal mensen in het dorp onze blonde koppen en lange lichamen. De korte Franse babbel in de supermarkt, heel dichtbij het huis, voelde als thuiskomen. We hebben weer genoten van het mountainbiken, wandelen, zwemmen, windsurfen, de marktjes, de wijnen, het eten en elkaar. Ook na 3 jaar zijn het huis en de plek super!

Culinair en wijn

Sainte Croix heeft 3 restaurants, waarvan twee met buitenterras en diverse eettentjes aan het water.
Moustiers Sainte-Marie, heeft vele restaurants, waarvan enkele met hoge ratings. Het nabijgelegen Montignac is bekend vanwege de truffelcultuur en heeft twee eenvoudige restaurants waar u kunt genieten van dit ‘zwarte goud’ van de Provence.

Wat is er te doen

Sainte-Croix-du-Verdon is een karakteristiek dorp. Het is een oude kruisvaarderburcht, met panoramisch uitzicht over het helder blauwe kunstmatige zoetwatermeer Lac-de-Sainte-Croix. Door benutting van het meer voor elektriciteitswinning en drinkwater wordt het toerisme beperkt gehouden. Motorboten zijn niet toegestaan op het meer. Bebouwing langs de oevers wordt gemeden. Daarom is het ideaal voor zwemmen, surfen, zeilen, kanoën, waterfietsen, wandelen, mountainbiken en paardrijden. Een seizoenssupermarkt bevindt zich op 300m van het huis. In de nabijheid, de middeleeuwse steden Riez (met gezellige Provençaalse markt en Romeinse opgravingen), Moustiers Sainte-Marie ( beroemd vanwege de faience en restaurants) en Aups. Verder dichtbij de Georges du Verdon, een unieke canyon met prachtige natuur met mogelijkheden voor wandelen, bergbeklimmen, kanoën, waterfietsen, para-gliding en raften.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

Niet roken / Geen huisdieren

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De huurprijs is inclusief elektriciteit en water. Electrische auto's dienen te worden opgeladen op het gemeentelijk laadpunt bij het stadhuis.
Alleen verhuur van zaterdag tot zaterdag.

niet roken/ geen huisdieren

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 679

Prijs per week vanaf

€ 679

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.