Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Marjan Peperkamp

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Volledig gerenoveerd appartement met zeezicht, rustig gelegen in het centrum op loopafstand van de zee en alle bezienswaardigheden met gratis parkeerplaats voor de deur. Het appartement is voorzien van airconditioning.
Het ruime balkon biedt een adembenemend uitzicht over de Lérins-eilanden voor de kust van Cannes.
Ideaal gelegen op loopafstand van de prachtige stranden, le Vieux Port, la Croisette, het Palais des Festivals en al het moois dat de Franse Côte d’Azur te bieden heeft.
Te boeken voor een vakantie, stedentrip, maar ook voor een zakelijk bezoek aan de vele beurzen of het wereldberoemde Filmfestival van Cannes.

Registratienummer

06029025209WF (MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning

Beschikbaarheid van 'Le Clairfontaine'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Loopafstand:
7 minuten van het treinstation (550m)
10 minuten van de stranden van la Croisette en het Palais des Festivals (950m)
Op 7 minuten van talrijke restaurants, bars, cafés, Rue d'Antibes (en zijn winkels), Provençaalse markt (Forville) en supermarkt
7 minuten van de bushalte Nice Airport - Cannes express
Geen auto nodig, alles kan te voet.

  • Aan strand

Recensies

Le Clairfontaine heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Uitstekend appartement met een heel goede ligging. Alles kan je doen op wandelafstand: Marktjes, winkelstraat, haven, strand,… Het ontvangst van de gastvrouw was zeer hartelijk. Ook de dagen op voorhand was er al de nodige communicatie in het Nederlands wat de zaken wat eenvoudiger maakt. De vriendelijke gastvrouw hielp ons ook verder met al onze vragen. Het appartement was net zoals op de foto’s en van hoge kwaliteit en comfort. Een absolute aanrader als je naar Cannes wil gaan. Wij hebben er met 2 en onze hond heel erg van genoten!

Culinair en wijn

Van Michelin sterren restaurant tot gezellige bistro. In Cannes kun je genieten van al het heerlijks wat alle keukens van de wereld te bieden hebben.
Van Koreaans tot Italiaans, van Vietnamees tot de wereldberoemde Franse keuken er is werkelijk voor ieder wat wils.
Geniet van een schaaltje verse oesters met een ijskoud glas Chardonnay, kom lunchen op de oh zo gezellige Rue Hoche of geniet met je voeten in het zand van een verse maaltijd bij een van de vele strandtenten. Er is plenty of keuze.

Wat is er te doen

Cannes, aan de Côte d'Azur is zeker een bezoekje waard. Het is dan ook niet voor niets dat wereldberoemde filmsterren hier jaarlijks naar het filmfestival komen: het is namelijk uitstekend vertoeven aan de Franse Riviera. Wat ooit een klein stadje was, is nu een luxe stad met jachthavens en schitterende zandstranden.
Le Suquet is het oudste gedeelte van Cannes, van origine is het een middeleeuws vissersdorpje. De binnenstad is rijk aan romantische kronkelende steegjes en straten waarin je kan verdwalen. Ook voor leuke restaurants hoef je hier niet lang te zoeken. In Rue Saint Antoine vind je namelijk enkele gezellige restaurants en terrasjes waar je uren kan vertoeven. In de avond kan het hier best druk zijn, maar het is dan ook een prachtige plaats om te eten. Liever goedkoop lunchen? Dan kan je best even naar markthal Marche Forville.
Het Palais du Festivals is een erg bekende bezienswaardigheid gelegen aan Boulevard de la Croisette. Ieder jaar in mei wordt in dit congresgebouw van Cannes het wereldberoemde Film Festival van Cannes gehouden. Het is dé plek waar de Gouden Palm uitgereikt wordt, een filmprijs die wordt toegekend aan de beste film van het jaar. Tijdens dit festival staat heel Cannes in het teken van sterren, films en acteurs.

Het Palais du Festivals is erg modern en straalt een en al luxe uit. Maar uiteraard worden er ook naast het filmfestival andere congressen en beurzen gehouden in dit gebouw. Ga ook zeker eens een kijkje nemen voor het gebouw, daar bevindt zich namelijk het beroemde plein wat betegeld is met handafdrukken van verschillende beroemde sterren. Van Julie Andrews tot Whoopi Goldberg en van Paul McCartney tot Leonardo DiCaprio. En vergeet ook zeker niet als een echte ster, te poseren op de trappen van het Palais du Festival!
Er zijn verschillende winkelstraten waar je terecht kan voor bekende kledingmerken en kleine boetiekjes. De meest bekende winkelstraten zijn Rue d’Antibes en Rue Meynadier.
Wil je je even laten gaan en zoek je liever de luxe winkels op? Hiervoor ga je naar Boulevard de la Croisette waar je grote exclusieve merken zoals Louis Vuitton, Chanel en Dolce & Gabbana kunt vinden.
Daarnaast zijn er in Cannes verschillende gezellige markten die een bezoekje waard zijn. Zo is er iedere ochtend een markt in de markthal Forville waar je verse groenten en fruit, vlees en vis kan kopen.
Snuffel je graag eens op een antiekmarkt rond? Elke zaterdag is er bij de oude haven van de stad een rommelmarkt. Hier struin je langs de verschillende standjes en kleedjes en kan je genieten van het prachtige uitzicht op de haven.
Tijdens de zomermaanden prijken kleurrijke parasols op de zandstranden van Cannes. Zonnekloppers genieten er van de warmte en het strand in klassieke Franse Rivièra-stijl. De meeste populaire stranden in Cannes liggen vlak bij La Croisette Boulevard.
Ook in de omgeving van Cannes, liggen enkele pareltjes verborgen. Neem de veerboot naar de Lérins eilanden, een perfecte daguitstap, op een klein kwartiertje varen. De eilanden zijn rijk aan ongerepte natuur met prachtige bossen en verschillende historische gebouwen. De natuur, de uitzichten, de stilte.. het is hier adembenemend.

  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

In het hoogseizoen (juli en augustus) is het appartement te boeken voor minimaal 4 nachten.
Buiten het hoogseizoen is het minimum aantal nachten per boeking 2.
In het appartement zijn het beddengoed, een douchehanddoek en keukenhanddoeken aanwezig.
Badlakens moet u zelf meenemen.
Maximaal 1 huisdier, ALTIJD IN OVERLEG, tegen een toeslag van € 15,- per nacht.
Het appartement ligt op de 3e verdieping en is bereikbaar per lift of met de trap.
Parkeren kan gratis, voor de deur.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Minimum verblijf is 3 dagen, in juli en augustus is het minimum verblijf 4 dagen.
Borg is verplicht € 250,- contant overhandigen bij aankomst.
Maximaal 1 huisdier, ALTIJD IN OVERLEG, tegen een toeslag van € 15,- per nacht.
Toeristenbelasting € 5,50 pppn.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 85,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 924

Prijs per week vanaf

€ 924

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.