Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Martin Holmes

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

Vakantiehuis Villa Fiorini is een comfortabel vakantieappartement, geklasseerd met 4 sterren. Het ligt in een charmant dorpje, in de heuvels net boven Monaco en St Jean Cap Ferrat. Het ligt op de bovenste verdieping van een traditioneel stenen dorpshuis met een groot balkon en biedt een schitterend uitzicht over de vallei en de zee. Je hebt er een ruime woonkamer met eethoek met opening naar het balkon/terras en er is een goedingerichte keuken. Verder zijn er twee slaapkamers: een slaapkamer met tweepersoonsbed met deuren naar het balkon en schitterend uitzicht, en een slaapkamer met twee enkele bedden en een eigen klein balkon. In de woonkamer vind je nog een slaapbank, zodat er in totaal 6 mensen kunnen blijven slapen. De faciliteiten die je er vindt zijn een kabelTV, DVD speler met een verzameling DVD's, gratis internet WiFi, een volledige baby-uitrusting indien nodig, lakens en handdoeken aanwezig. Je kunt dichtbij parkeren.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning

Beschikbaarheid van 'Villa Fiorini'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Op een heel klein eindje rijden zijn een paar heerlijke stranden (de dichtstbijzijnde is 8km) en er is ook een gemeentelijk zwembad, te voet bereikbaar (open in juli en augustus). Alle voorzieningen uin het dorp liggen op maar 350 m - winkels, bars, restaurants en een wekelijkse markt, maar ook het prachtige dorpscentrum. Je kunt wandelingen maken vanaf het dorp naar de omringende heuvels, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de Middellandse zee. Ook is het mogelijk om helemaal door te lopen naar Monaco beneden (en de bus terug te nemen).

  • In/bij een dorp

Recensies

Villa Fiorini heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Nous tenons à vous informer que nous avons eu des très bonnes vacances à Villa Fiorini!
    L'appartement est très agréable, chaleureux et équipé de tout ce dont on a besoin pour un bon séjour.
    Nous avons profité du panorama, de belles balades et de la région.
    Merci aussi pour l'attention à notre arrivée.
    Bien à vous et nous recommanderons l'appartement à nos connaissances!

  • Wassermeyer uit Wolfhagen

    10 sterren

    Four of us stayed a week in La Turbie. The apartment is equipped with all necessities, so that nothing is lacking. The apartment was very clean. The location and view is perfect. Within 10 minutes you are in Monaco, but also the other places in the vicinity are recommended. The area offers many possibilities to enjoy their holiday. We would book this apartment again and again.

  • Platevoet uit Courbevoie

    10 sterren

    Our family had a very good holiday at Villa Fiorini. La Turbie is a perfect base for exploring the region. The weather was fantastic and we were able to do all the walks; around Cap Ferrat, around Cap Martin, the Tête de Chien, the Mont Bataille, etc.. The beaches are good quality, the ones at Mala, at Baie des Fournis and at St Jean Cap Ferrat. A perfect stay with the children. We must come back and for 3 weeks next time.

Culinair en wijn

Op maar 5 minuten lopen vind je een keuze uit 9 restaurants voor alle smaken. Het Café de la Fontaine is vooral warm aanbevolen. Je vindt er een nieuw menu elke dag, met gebruik van de lokale verse producten, echt waar voor je geld. De plaatselijke bakker heeft een leuke selectie lokale specialiteiten en het dagelijks bezoekje ervan is altijd een plezier, met een kopje koffie op het terras van een van de bars in de buurt. De markt op donderdag biedt vis, fruit The Thursday market provides fish, fruit en groente, kaas en lokale specialiteiten. Je kunt er ook pizz's kopen of Socca, klaar terwijl je wacht, in een authentieke houtoven. Het dorp heeft ook een geweldige kaaswinkel en een wijnboer.

Wat is er te doen

Net als de prachtige stranden van de Cote d'Azur, biedt ook de omgeving genoeg te zien en te doen. Dorpjes op de heuvel, historische dorpjes, monumenten, musea, botanische tuinen en eem aantal mooie wandelingen langs de kust van de Middellandse zee of in de nabijgelegen heuvels. Ideaal gelegen om de Var te verkennen (St Paul de Vence, Grasse), De alpine valleien (Soarge, Breuil sur Roya) of Italië (Sanremo, Genoa).
Een aantal attracties dichtbij dit vakantiehuis:
La Turbie - dit romeinse monument ligt op loopafstand. Het museum en het park bieden een panoramisch uitzicht over de baai van Monaco. Er zijn ook boswandelingen te maken en wat sportievere wandelingen langs de rotsachtige heuvels.
Monaco - met zijn eigen chique centrum en haven, het prinselijk paleis, de beroemde botanische tuinen en indrukwekkende prehistorische grotten en het museum voor oceanografie. Het is mogelijk om erheen te lopen en dan de bus terug te nemen.
Menton - een van de mooiste plaatsjes van de Cote d'Azur, charmant met zijn Italiaanse kenmerken, een indrukwekkende kust en een fascinerend centrum met een netwerk van kleine straatjes en trapjes.
Nice - Het oude centrum moet je niet missen, met eindeloze boetieks, charmante restaurants en de beroemde 'Marché aux Fleurs'. Veel uitstekende musea en kunstgaleries te bezoeken.
See our website for details of other places to visit in the nearby area.
Op onze website vind je nog meer tips over de omgeving.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Ideaal om erheen te vliegen - het vliegveld van Nice is heel gemakkelijk te bereiken (27 km).

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Bij de huur zijn de service en de verwarmingskosten inbegrepen.
Om je reservering te bevestigen vragen we je een aanbetaling van 25% te betalen met je creditcard of met een bankoverschrijving.
Het restant van de huur moet 8 weken voor aanvang van de gehuurde periode bij ons binnen zijn.
De borgsom van € 500 can worden geregeld met creditcard (niet nodig om die vooraf te betalen).

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 765

Prijs per week vanaf

€ 765