Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Catharina Roelofs

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 12 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

Het appartement is ruim, redelijk strak ingericht en en gezellig. Het appartementengebouw ligt tussen de "Basse Corniche" (de kustweg van Nice, via Monaco naar Menton) en de zee. Omdat het een stuk onder de kustweg ligt, is het heerlijk rustig. Aan de voorzijde van het appartement is een ruim balkon met comfortable stoelen vanwaar je uitkijkt over het dal en de zee. Het is hier goed toeven met een glaasje rose! Vanuit de woonkamer kijk je uit over de groene helling aan de overkant van het terrein. Er is dus geen inkijk. De open keuken is volledig uitgerust. Aan de achterzijde is de slaapkamer met veel kastruimte, een comfortabel 2 persoonsbed en je loopt hiervandaan het achterterras op. Hier is ook een gezellig zitje. Gasten kunnen gebruik maken van het zwembad dat bij het complex hoort. Ook dit jaar is het weer gelukt een eigen parkeerplaats binnen de poort te krijgen.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Golfe Azur'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Golfe Bleu ligt tussen de kustweg en de zee. Het treinstation is minder dan 10 minuten lopen en ook de bushalte is vlakbij (kustlijn 250m, lokale bus naast de poort) zodat je zonder auto ook prima uit de voeten kan. Het vliegveld van Nice is een half uur rijden maar ook prima bereikbaar met trein en tram of met de bus. Monaco ligt op 2 km afstand en is prima aan te lopen via het kustpad. De dichtsbijzijnde supermarkt is in St Roman, vlak voor Monaco of in Carnoles (tegen Menton).

  • Bergachtig
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk
  • Aan strand

Recensies

Golfe Azur heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.666666666666666 sterren
  • 8 sterren

    Leuk appartement met een mooi uitzicht vanaf het balkon! Goede bedden en keuken is van alle gemakken voorzien. En we hebben ook de wasmachine gebruikt. Een kritische noot: de douchecabine is aan vervanging toe en ziet er niet schoon uit. Ideale ligging voor bezoek aan Monaco, Menton, Nice etc. 5 minuten lopen naar treinstation en ook naar 2 strandjes. Er is op loopafstand geen restaurant of supermarkt aanwezig. We zijn al vaker aan de Côte d’Azur geweest en komen ook zeker weer terug. Het is een prachtig gebied, waar veel te doen en te zien is.

  • 8 sterren

    Prima verblijf , hiervandaan kon je goed alle grote plaatsen, highlights bezoeken.
    Mooi appartement van alle gemakken voorzien.
    Heerlijke week gehad.

  • 9 sterren

    Wat een geweldige vakantie hebben wij hier gehad! Het appartement is heerlijk en van alle gemakken voorzien: oven, airco, smart tv, wasmachine, droger en een heerlijk regendouche. Het balkon aan de voorkant kijkt mooi uit over zee. Ook super fijn dat er er een parkeerplek op het terrein is! Het bed was opgemaakt en er lagen handdoeken voor ons klaar. Erg fijn na zo'n lange reis! Wat wij ook prettig vonden was de sleuteloverdracht. Door chaos op de weg waren wij een uur later dan gepland voor de overdracht. We stonden in nauw contact met Cindy van Fox Keys. Zij ging hier gelukkig heel flexibel mee om en was heel vriendelijk.
    In de omgeving valt genoeg te beleven. Italië is op steenworp afstand en er zijn genoeg leuke dorpen/steden in de buurt. Elke dag was weer een feestje om wakker te worden in deze prachtige omgeving!
    Wij komen in de toekomst zeker nog een keer terug!

Culinair en wijn

In de streek valt op culinair gebied veel te genieten, van heerlijk simpel tot het hoogst culinair haalbare; socca en farcis eten op een houten bank in de oude stad van Nice, een heel-veel-gangen menu op Zondag in het achteland van Ventimiglia, gezellige restaurantjes in de nauwe steegjes van Roquebrune-village (au Grand Inquisiteur), de beste pizza van Menton bij Le Fellini in Carnoles of die ene keer voor een heel speciale gelegenheid bij Mirazur in Menton-Garavan (wel even sparen).
Net achter Nice in Bellet wordt wijn gemaakt, goed maar prijzig en je ziet ze niet zo vaak in restaurants. s'Zomers zijn het rose's uit de Var koning en voor een goede reden! Zelfs nog dichterbij, worden net over de grens prima wijnen gemaakt. In Airole in een bezoekje aan "A Trincea" zeker de moeite waard. Ook in Doleaqua worden lekkere Rossese wijnen gemaak (Terre Bianche).
De (voedsel) markt in Ventimiglia is zeker een bezoekje waard; de groente is mooi en en stuk goedkoper als in Frankrijk en de verse pasta.... Als je daar dan toch bent, rij even door naar het einde van de boulevard om bij Da Daniele aan het strand te lunchen (vis).

Loopafstand: Vlak boven de plage Cabbe (10 min) is het restaurantje "la Cabane" waar het goed toeven is in de zomer. s'Winters dicht. Richting het station is overdag een uitstekende sandwichzaak. Je kan natuurlijk ook een maaltijd bestellen via de bekende (en minder bekende) providers. Met de trein ben je in een paar minuten in Menton of Monaco
Trein of auto: In het appartement ligt een "welkom boek" waarin specifieke restaurant tips staan

Wat is er te doen

Je bent hier in het hart van de Cote d'Azur en kan hiervandaan alle bekende badplaatsen bezoeken, maar ook de bergen inrijden waar je prachtige wandelingen kan maken. Monaco is 5 minuten rijden, Menton 10 minuten en Nice 30 minuten. Vanaf Golfe Azur loop je in 10 minuten naar de 2 stranden van de baai van Cabbe.
Bij het appartementgebouw is ook een zwembad waar de gasten gebruik van kunnen maken.
De enorme Vrijdagmarkt in Vintimiglia (IT) is een aanrader voor alle koopjesjagers. Omdat het treinstation van Roquebrune-Cap Martin op minder dan 10 minuten lopen ligt, is het een aanrader de trein te nemen. Tussen Menton en Monaco slingert een mooi wandelpad langs de kust met vergezichten richting Italie en Monaco. Je bent zo op het pad en kan de wandeling maken en als het te warm wordt om terug te lopen, met de trein of bus weer terug komen.
Net voor San Remo, op een 3 kwartier rijden, begint een fietspad dat op de oude kustspoorlijn is aangelegd. Je fietst tussen de bergachtige kust en de zee en er zijn talloze mogelijkheden de tocht te onderbreken bij barretjes en restaurantjes. Je kan op verschillende plaatsen langs het pad fietsen huren.

  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

Het is ons ook dit jaar weer gelukt een parkeerplaats te huren binnen de poort (t/m midden Oktober). U heeft dus een prive parkeerplaats tot Uw beschikking.

De Cote d'Azur is het gebied waar de Alpen en zee raken dus houd rekening met hoogteverschillen!

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 470

Prijs per week vanaf

€ 470

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie