Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Phoebe Thomas

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

Lou Messugo is een mooie, zonnige gite met 1 slaapkamer en eigen zwembad, grote tuin en een eigen zonneterras. Geschikt voor kleine gezinnen en koppels. Provençaalse charme gegarandeerd!
BINNEN:
De lichte en ruime gite wordt overspoeld met zonlicht en ingericht in kalmerende Provençaalse tinten. Het heeft 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed, een kledingkast en een ladekast. In de woonkamer vindt u een comfortabele slaapbank voor twee personen (140x200 cm juiste matras), satelliet-tv, hifi met USB-aansluiting, eettafel en stoelen voor 4 personen, planken met veel boeken en kaarten. In deze kamer vindt u ook de kitchenette, met 2-pits kookplaat, oven, magnetron / grill, koelkast en alle benodigde apparatuur om uw eigen maaltijden te bereiden. De moderne badkamer heeft een grote douche, een verwarmd handdoekenrek, een toilet en een wastafel met opbergruimte. Er is gratis en onbeperkte WiFi in de gite.
BUITEN:
Lou Messugo heeft een eigen zonnig terras op het zuiden met een buitentafel en stoelen, een barbecue en ligstoelen. Dit leidt naar een grote tuin met een scala aan faciliteiten, waaronder een trampoline, jeu de boules en een tafeltennistafel.
En vooral in de zomer is er het fantastische zwembad. Het is geopend van ongeveer half mei tot eind september, afhankelijk van het weer omdat het buiten en onverwarmd is. Het zwembad wordt alleen gedeeld met ons, het gastgezin, hoewel je het meestal alleen zult zijn omdat we op ons werk / op school zijn! We zijn ons er ook zeer bewust van om uw ruimte en privacy te respecteren om u van uw vakantie te laten genieten.
EXTRA'S:
Om het leven gemakkelijk te maken, kunnen we de noodzakelijke uitrusting bieden voor reizen met baby's / peuters, zoals een reiswieg, kinderstoel, plastic borden / bestek / kopjes, aankleedkussen en een goede selectie speelgoed, boeken en speelgoed.
We wonen op het terrein en zijn beschikbaar om te helpen met taalkwesties (boeken van restaurants / rondleidingen, enz.) En we zijn altijd blij om te adviseren over wat te doen in de omgeving. We helpen onze gasten het beste uit hun tijd te halen in ons prachtige deel van de wereld. Maar we zijn ook gevoelig voor de behoefte van onze gasten aan privacy, dus als u alleen wilt worden gelaten, is dat ook prima. U bent volledig onafhankelijk van ons, dus het is aan u hoeveel contact u wilt.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Lou Messugo Gite '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gite Lou Messugo ligt in een rustig straatje zonder doorgaand verkeer, in het vredige dorp Roquefort les Pins, tussen de kust (15 minuten rijden) en de bergen (30 minuten rijden). Het is op loopafstand van een goede selectie van winkels (waaronder 2 bakkerijen, groenteboer, deli, 2 slagers, biologische natuurvoedingswinkel, krantenwinkel, banken (met geldautomaten), postkantoor en uitstekende supermarkt). Er zijn ongeveer 10 restaurants / cafés / bars op loopafstand, waar heerlijke Franse gerechten, pizza's, internationale gerechten (hamburgers, pasta, enz.) En Thaise gerechten worden geserveerd. Lou Messugo is ideaal gelegen om de hele Côte d'Azur en het omliggende platteland te verkennen, op slechts 30 minuten rijden van Nice, Cannes en Antibes.

  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

Lou Messugo Gite heeft de afgelopen 4 jaar 16 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8125 sterren
  • 10 sterren

    Yes again Lou Messugo excels with its charm, convenience and relaxed atmosphere. This was my fifth visit and Phoebe and Jeff are still running a wonderful gite, with all that u need, and close to everything. They are impeccable hosts! While we visited, the first Messugo flowers were blooming, just for us!

  • 9 sterren

    Wij hebben een week met twee personen verbleven in de vakantiewoning "Lou Messugo". Dit is ons uitstekend bevallen. Het is een fijne woning ingericht op een comfortabel verblijf van twee personen. De woning is mooi gelegen met de 'hot spots' binnen 20-30 minuten rijden.

  • 10 sterren

    The Côte d’Azur is gorgeous, and this was the perfect base, close to the beaches and stunning coastline but also wonderful mountain scenery and beautiful hilltop villages. The gite itself is lovely - really comfortable and peaceful - and Phoebe is a friendly and considerate host, with excellent suggestions for exploring the local area. Thoroughly recommended!

Culinair en wijn

De Côte d´Azur is een paradijs voor fijnproevers met traditionele markten vol met verse lokale producten (Roquefort elke woensdagochtend, Valbonne op vrijdag, Antibes elke ochtend en vele andere) en honderden restaurants voor alle smaken en budgetten. Naast de lokale restaurants op loopafstand zijn er verschillende Michelin-sterrenrestaurants op minder dan 20 minuten afstand voor een gastronomisch feest. Lou Messugo ligt dicht bij verschillende wijngaarden, olijfoliefabrieken en chèvreries (geitenboerderijen voor geitenkaas) die open zijn voor proeverijen en bezoeken.

Wat is er te doen

De Côte d´Azur is een van de weinige plaatsen ter wereld waar u 's ochtends kunt skiën en de middag op het strand kunt doorbrengen. Hier, waar de Alpen de Middellandse Zee ontmoeten, varieert het landschap van steile kloven en spectaculaire bergpassen tot lavendelvelden en prachtige kustwegen die zich uitstrekken van St Tropez tot Menton. En Lou Messugo is ideaal gelegen om hier het beste van te maken. Er is zo veel te doen!
STRANDEN & KUST:
We zijn 15 minuten rijden van het dichtstbijzijnde strand, maar er zijn letterlijk honderden binnen een uur rijden, allemaal verschillend: kiezels of zand, rotsen en baaien, beschut en wild, u kiest wat u leuk vindt!
CULTUUR:
Als u op zoek bent naar een culturele vakantie, kunnen we veel bieden met musea van wereldklasse, oude forten, statige huizen, tuinen en prachtige middeleeuwse dorpjes op een heuvel allemaal binnen handbereik. We zijn slechts 20 minuten verwijderd van Grasse, het wereldcentrum voor het maken van parfums, waar u parfumerieën kunt bezoeken en zelfs uw eigen geur kunt maken. Prachtig Nice met zijn beroemde Promenade des Anglais ligt op een half uur rijden, net als Antibes (thuisbasis van Picasso) en het glamoureuze Cannes.
AVONTUURACTIVITEITEN & SPORT:
Voor een actieve vakantie hoeft u niet verder te zoeken! Dicht bij de zee vindt u allerlei watersporten in de buurt, waaronder zeilen, windsurfen, SUP, kajakken en duiken. Maar ook dicht bij de bergen kun je skiën (in de winter), rotsklimmen, wandelen, canyoning en ziplining. Er zijn verschillende via ferrata's en boomtop klimcircuits in de buurt. We zijn dicht bij verschillende maneges en 14 golfbanen binnen een uur (de dichtstbijzijnde ligt op slechts 7 minuten rijden). Het gebied staat bekend om zijn uitdagende wegwielrennen en we hebben ATB-paden direct voor de deur.
PLEZIER VOOR KINDEREN (VAN ALLE LEEFTIJDEN):
Op 10 minuten afstand zijn er twee avontuurlijke speeltuinen met klimtrajecten in de bomen, een doolhof en een themapark voor kinderen. Het is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Slechts iets verder weg zijn er een paar waterparken, karting, paintball en midgetgolf. Voor die zeldzame dagen dat je binnen wilt zijn, vind je bowlingbanen, lasergame-spellen, trampolineparken, escape rooms en bioscopen met films in het Engels en het Frans.
SCENISCHE RIJDEN & DAGTRIPS:
Voor verder weg is het mogelijk om dagtochten te maken naar St Tropez, Marseille, Cassis, de Gorges du Verdon, lavendelvelden, Monaco, Nationaal park Mercantour, San Remo en andere steden over de grens in Italië.
FEESTEN, EVENEMENTEN & CARNAVAL:
De Côte d'Azur is de thuisbasis van vele wereldberoemde evenementen en festivals zoals het filmfestival van Cannes, Monaco F1 GP en Nice Carnival. Al deze en nog veel meer zijn bereikbaar vanaf Lou Messugo.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

Er is zoveel te doen voor alle leeftijden, in en rond Lou Messugo en aan de Côte d'Azur, dat je je zeker niet zult vervelen.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Strand / zwembad handdoeken niet inbegrepen in de prijs. Kunnen gehuurd worden voor 15 € voor 2 handdoeken, 25 € voor 4 handdoeken per verblijf

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 30,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 600

Prijs per week vanaf

€ 600

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.