Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Olivades Villa 42

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les Olivades Villa 42'

Let op! Chris Bartels heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 05 feb 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Olivades Villa 42 heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

3,7
Bezocht in augustus 2022

gîte très vétuste, mal entretenu et très sale. Mobilier obsolète les lits en 90 sont des lits de camps avec plusieurs matelas superposés très inconfortables pour un adulte.
Divers éléments de la cuisine vraiment très très sales, exemple une heure pour décaper une cafetière Senseo, impossibilité de se servir du micro onde d'une saleté repoussante, peu hygiénique.
Bref très déçue par ce gîte qui a grandement besoin d'être refait à neuf.
seul point positif la piscine très agréable
Mme FRANCK

1
Bezocht in september 2021

Deze "villa" bleek 'n huisje te zijn uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Er is 'n hele waslijst met op/aanmerkingen te geven, wat te uitgebreid zou zijn voor deze recensie (brief met uitgebreid commentaar is verstuurd naar Gites.nl). Mijn vrouw en ik zijn van mening dat zo'n huisje niet meer verhuurd zou moeten worden via Gites.nl. Toch geef ik enkele belangrijke voorbeelden van tekortkomingen:
1. Te kleine garagebox met twee pilaren ervoor, bijna onmogelijk om garagebox in/uit te komen met als gevolg schade aan mijn dure auto. Ik heb vernomen uit de vorige recensies dat andere gasten dat ook is overkomen. Buiten de garagebox zijn geen parkeerplaatsen en geldt er 'n wegsleepregeling in de omgeving.
2. In het mistroostige huisje staat slecht meubilair, aanrecht zonder licht, te kleine twijfelaar, wakker worden door muizen geritsel, tv'tje van laptop formaat, geen Wifi etc.
Ons vakantieplezier was door het bovenstaande compleet verdwenen en besloten om na één nacht te vertrekken (voor zes nachten vooruitbetaald). Daarom 'n waarschuwing aan toekomstige huurders: Bezint voor je begint.

2
Bezocht in september 2019

Het was een prima vakantiehuis met daarin alle voorzieningen.
Het huisje bood veel privacy wat wij erg prettig vonden, mogelijk meden omdat het een hoekhuisje betrof en in dit geval er geen buren aanwezig waren.
Zeer vriendelijk ontvangen door mevr Rosso en Chris Bartels en tijdens het verblijf heeft mevr Rosso nog gevraagd of alles naar wens was..
Nadeel was wel de parkeergarage met daarin voor eenieder en ook ons een garage box die erg klein was.
Onze grote auto Volvo S80 kon er nauwelijks in. We hebben daardoor dan ook schade opgelopen aan de auto.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie