Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine de Sivas La Ferme

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine de Sivas La Ferme'

Let op! Arnaud Leene / Inge Kamerbeek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 08 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine de Sivas La Ferme heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,3
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben genoten van het water, de zon en de bergen. Er loopt wellicht geen rivier meer hetzelfde na al onze dammetjes!

7
Bezocht in augustus 2018

Twee weken hebben we hier onze vakantie gevierd. Heerlijk zo'n plekje met veel rust en vrijheid. De sprinkhanen, spinnen, zevenslapers en hagedissen waren tot schrik en vermaak... We hebben genoten van de rust, de bergen en het meer.

8
Bezocht in augustus 2018

Met veel plezier zijn we na twee jaar weer terug! Nu met het volledige gezin, aanhang en de drie honden! Prachtig weer en veel plezier maakten onze vakantie, heerlijk! Bedankt voor de heerlijke soep en voor het sterren kijken met de kinderen! Onze dochter wist de melkweg en sterren mooi op de foto vast te leggen. Ook de zevenslaper zorgde voor amusement, we hebben 'm zelfs appel kunnen voeren! Bedankt voor alle gastvrijheid en wie weet...zien we elkaar terug!! Deze mooie plek zullen we zeker met anderen uitwisselen. TOT ZIENS.

9
Bezocht in juli 2018

We hebben het erg naar onze zin gehad op 'la ferme". Echt een plek midden in de natuur. Vlinders en mooie bloemen vlak naast het huis. Veel ruimte rondom het huis. De grauwe klauwier, cirlgors, das en zevenslapers die we gezien hebben in de omgeving van het huis waren echte "cadeautjes". Een plek die je andere mensen gunt om een fijne vakantie te hebben. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het eten van de table d'hote was erg lekker.

8
Bezocht in augustus 2017

Vijf jaar heeft het geduurd voor we naar dit geweldige Domaine konden terugkomen voor een vakantie van drie weken. Heel veel keren keken we in Nederland terug en zagen dan het zo karakteristieke schuin aflopende dak van de gîte voor ons, midden tussen de bomen. Wat een rijkdom : de weldoende overdaad aan rust, stilte, natuur, weer, zon, sterrenhemel, enz... Kortom: alle ingrediënten om je innerlijk mee te voeden. Voor ons is dat het hoogste goed dat er bestaat. Daarom hebben wij zo genoten van deze fantastische weken. Wat hebben we veel gezien en ervaren tijdens de vele wandelingen in de -hoge- bergen. Le Pic de Bure, de watervallen, de ondergrondse rivier, le sommet du Drouvet en de wandeling om de vijf meren heen. En wat hebben we weer veel dammetjes gebouwd in de rivier bij Aspres sur Buëch! We willen zeker terug komen. Hier is het goed en vooral, hier vóelt het goed. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie