Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine de Sivas La Ferme

Bekijk album (22)
/
 

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine de Sivas ligt in een weidse vallei van de Hautes Alpes aan de rand van de Provence en beslaat zo’n 60 hectaren bos en akkerbouwgrond. Natuur, bergen en zuidelijke charme zijn hier de sleutelwoorden. De Hautes Alpes kennen 300 zon-dagen per jaar, dus de kans op mooi weer is groot, in welk seizoen u ook komt!

Onze gasten zijn welkom om op de 60 hectaren van de Domaine te wandelen, te zonnen en te spelen.

  • Landelijk
  • Bergachtig

Culinair en wijn

We bieden twee maal per week een vegetarische gastentafel aan. De gerechten zijn gebaseerd op de Mediterrane keuken en worden in het seizoen bereid met groenten uit onze eigen moestuin.


Wat is er te doen

La Ferme Balayres ligt midden in de natuur. Ideaal om te genieten van de stilte, de vogels en heldere nachten. Er zijn talrijke mogelijkheden om te wandelen in de buurt. Overleg met Arnaud om een voor jou geschikte wandeling te selecteren. La Balayres ligt in de "Provence des Montagnes". Ideaal gelegen om de bergen te verkennen, maar ook om de lavandelvelden van de Provence te bezoeken. Er zijn verschillende mogelijkheden om van het verfrissende water te genieten: zwemmeren, openlucht zwembaden en de rivier de Buëch.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

De standaard inrichting van La Ferme gaat uit van 8 slaapplaatsen. Het is mogelijk om t/m 2 bedden bij te plaatsen. Het is ook mogelijk een van onze cabanes te huren als meer slaapplekken gewenst zijn.


Overige prijsinformatie / aanbiedingen

Toeristenbelasting is 1,10 € per persoon per nacht.

Verblijf in de winter is mogelijk in overleg.
In het voor- en naseizoen zijn weekendtarieven van toepassing.


Prijs exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 60,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 6,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 5,00

Beschikbaarheid van 'Domaine de Sivas La Ferme'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine de Sivas La Ferme heeft 10 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,2
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben genoten van het water, de zon en de bergen. Er loopt wellicht geen rivier meer hetzelfde na al onze dammetjes!

7
Bezocht in augustus 2018

Twee weken hebben we hier onze vakantie gevierd. Heerlijk zo'n plekje met veel rust en vrijheid. De sprinkhanen, spinnen, zevenslapers en hagedissen waren tot schrik en vermaak... We hebben genoten van de rust, de bergen en het meer.

8
Bezocht in augustus 2018

Met veel plezier zijn we na twee jaar weer terug! Nu met het volledige gezin, aanhang en de drie honden! Prachtig weer en veel plezier maakten onze vakantie, heerlijk! Bedankt voor de heerlijke soep en voor het sterren kijken met de kinderen! Onze dochter wist de melkweg en sterren mooi op de foto vast te leggen. Ook de zevenslaper zorgde voor amusement, we hebben 'm zelfs appel kunnen voeren! Bedankt voor alle gastvrijheid en wie weet...zien we elkaar terug!! Deze mooie plek zullen we zeker met anderen uitwisselen. TOT ZIENS.

9
Bezocht in juli 2018

We hebben het erg naar onze zin gehad op 'la ferme". Echt een plek midden in de natuur. Vlinders en mooie bloemen vlak naast het huis. Veel ruimte rondom het huis. De grauwe klauwier, cirlgors, das en zevenslapers die we gezien hebben in de omgeving van het huis waren echte "cadeautjes". Een plek die je andere mensen gunt om een fijne vakantie te hebben. Hartelijk bedankt voor jullie gastvrijheid. Het eten van de table d'hote was erg lekker.

8
Bezocht in augustus 2017

Vijf jaar heeft het geduurd voor we naar dit geweldige Domaine konden terugkomen voor een vakantie van drie weken. Heel veel keren keken we in Nederland terug en zagen dan het zo karakteristieke schuin aflopende dak van de gîte voor ons, midden tussen de bomen. Wat een rijkdom : de weldoende overdaad aan rust, stilte, natuur, weer, zon, sterrenhemel, enz... Kortom: alle ingrediënten om je innerlijk mee te voeden. Voor ons is dat het hoogste goed dat er bestaat. Daarom hebben wij zo genoten van deze fantastische weken. Wat hebben we veel gezien en ervaren tijdens de vele wandelingen in de -hoge- bergen. Le Pic de Bure, de watervallen, de ondergrondse rivier, le sommet du Drouvet en de wandeling om de vijf meren heen. En wat hebben we weer veel dammetjes gebouwd in de rivier bij Aspres sur Buëch! We willen zeker terug komen. Hier is het goed en vooral, hier vóelt het goed. Bedankt voor jullie gastvrijheid!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie