Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine de Sivas Le Poème

Bekijk album (12)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine de Sivas Le Poème'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine de Sivas Le Poème heeft 22 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in juni 2022

Wij hebben ontzettend genoten van de adembenemende omgeving, van de vele schitterende wandelingen en het rustgevende mooie en prettige huisje.
Echt een aanrader!

8
Bezocht in augustus 2018

Aan de vooravond van ons vertrek terug naar huis in Maastricht, schrijf ik wederom graag iets in jullie gastenboekje. In 2012 en 2017 waren we in Les Balayres, en nu - met een kleinere delegatie van ons gezin - met z'n viertjes in Le Poème. Twee vakantieverblijven die niet met elkaar vergeleken moeten worden, want zowel 't ene als 't andere zou je daar onrecht mee aandoen. Waar we jullie als twee super gastvrije en sympathieke mensen het meest recht mee doen is met grote dank uit te spreken hoe "Domaine de Sivas" jullie gemoedsrust en gastvrijheid uitstraalt. Drie weken lang hebben we ons tegoed gedaan aan alles wat bijdraagt aan de innerlijke rust die er voor zorgt dat 'n mens weer op krachten kan komen. We hebben zeker 150 km gewandeld in zoveel verschillende landschappen die deze omgeving rijk is. En dan na de wandeling die heerlijke nazit op jullie Domaine genietend van de privacy rondom Le Poème, de natuur en al het overige. Het etentje op jullie fantastische terras was "superbe"!

Ook willen we nogmaals "dankjewel" zeggen voor de vanzelfsprekendheid waarmee je ons te hulp schoot toen we op één van onze wandelingen - in letterlijke zin - van het padje geraakt waren. Ook dat is sprekend voor jullie gastvrijheid! Inge, Arnaud en Alwin: het ga jullie goed en we hopen jullie Domaine nogmaals aan te doen voor een vakantie. We hebben ons zeer welkom èn thuis gevoeld!

10
Bezocht in juni 2018

Twee heerlijke weken zijn omgevlogen. De rust, ruimte, de zon, de krekels, wandelingen in de prachtige omgeving, maar ook achter het huis. De bloemenpracht was overweldigend, al die kleuren! Het huisje voelde al gauw als thuis, dat wordt weer wennen in druk Amsterdam. Bedankt voor de gastvrijheid.

9
Bezocht in oktober 2017

Het was een fantastische week: geweldige ligging huisje, prachtige omgeving en herfstkleuren, prima weer, jullie gastvrijheid, lekker gewandeld. En voor onze Golden Retriever San een paradijs! We hebben genoten en komen waarschijnlijk weer terug!

9
Bezocht in augustus 2017

We hebben enorm genoten van:
- de zon, de warmte, de rust,
- de wandelingen, rondritten, bezoeken,
- de prachtige natuur, steeds weer anders,
- de vele vogels die we ontdekt hebben,
- de eekhoorn 's ochtends in de boom,
- de zevenslaper slapend hangend onder het afdak,
- en het nachtelijke bezoek van beiden aan de badkamer.
We komen graag terug.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie