Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Lavandole

Bekijk album (10)
/
 

Beschikbaarheid van 'La Lavandole'

Arnaud Leene / Inge Kamerbeek heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 apr 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Lavandole heeft 24 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,5
Bezocht in augustus 2018

Na onze kennismaking met Sivas vorig jaar, hebben we de afgelopen twee weken opnieuw ontzettend genoten van deze heerlijke plek. Dit keer voelde het bijna als 'thuis komen' . Vertrouwd, relaxed en met de prachtige natuur, de stilte en de magnifieke sterrenhemel een heerlijke plek om te onthaasten. Dank voor de heerlijke maaltijd tijdens de table d'hôte , de warme ontvangst en persoonlijke aandacht! Ineens moeten we denken aan het spreekwoord " 3 keer is...". Wie weet dus nog eens tot ziens!

9
Bezocht in juli 2018

Ik kom hier al jaren, en het blijft een heerlijke ervaring. De prachtige natuur, het licht, de kleuren, de bergen; vertrouwd en elke keer weer nieuw. Een prachtige, heerlijke plek!

10
Bezocht in oktober 2017

Woorden schieten te kort om te omschrijven hoe geweldig ons Frankrijk-avontuur was! Wat een geweldige plek om te overnachten. Wat een rust! Even met z'n tweeën weg, al kijken we uit naar het weerzien met onze vijf jongens. We gaan weer naar huis.

7
Bezocht in september 2017

We hebben genoten van deze twee weken. We hebben prachtige wandelingen gemaakt in de omgeving. Het huisje is eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. Bedankt voor het heerlijke eten, de gastvrijheid, de wandelboekjes en tips! Het is een mooie basis om de Hautes Alpes vanuit te ontdekken. En het is heerlijk rustig vertoeven. De sterrenhemel, zoals anderen ook noemen, is echt prachtig! Leuk om hier te zijn geweest.

8
Bezocht in augustus 2017

Héérlijk hebben we het gehad. Het is altijd weer even zoeken voor je een huisje "in the middle of nowhere" vindt. Dit huisje heeft het hélemaal; van binnen en van buiten. Het is met liefde gemaakt en onderhouden. Dat voel je als je erin verblijft; je laat er wat van achter en je neemt er wat van mee. We hebben ook genoten van de omgeving; wat een prachtig gebergte en schilderachtige plaatsjes. Dank dat we hier mochten verblijven en van jullie gastvrijheid mochten genieten ( heerlijke soep, geweldig onthaal).

9

Hier geweest? Schrijf een recensie