Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Luc et Ria Bruggeman

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Bienvenue à Villa Aigle !

Deze aangename vakantievilla situeert zich in Carnoules, op een 25 km van de Middellandse zee-stranden, en is gelegen in een belangrijk wijngebied, bekend voor zijn hartig-fruitige roséwijnen.
De naam "Aigle" is gekozen, refererend naar het wijds uitzicht over de vallei en het verderop gelegen Massif des Maures. Het is alsof je dit ervaart vanuit een arendsnest, un nid d'aigle...

De villa biedt alle comfort aan max 8 personen en is gelegen op een domein van 1000m2 met een totaal afgesloten tuin, voorzien van een overdekte parkeerplaats voor 2 wagens en een elektrisch bediend hekken.
De tuin is sterk hellend en in terrassen aangelegd met heel wat mediterrane beplanting zoals olijfbomen, amandelbomen, abrikozenboompjes, oleanders en een heuse agave. De blikvanger is de enorme palmier aan de rand van het zwembad. Het zwembad is toegankelijk van midden mei tot eind september. Op het einde van de tuin kijk je over het huis heen vanuit één van de zithoekjes, ideaal voor de kleinsten om er hun "hoekje" van te maken...

Het huis :
Gelijkvloers:
Ruime inkom, grote kamer met unieke wastafel in Salernes-faience, geeft uitzicht op het zwembad.
Kleinere koele kamer met twee plooibedjes, Badkamer met grote inloopdouche, wastafel en toilet.
1e Verdieping : Living en salon, Flat-screen TV en Chromecast. Moderne, volledig uitgeruste keuken. Kamer met dubbelbed en zeer grote dressing. Badkamer met bad/douche. De living biedt toegang tot een zéér groot terras met een vergezicht over de vallei. Bovendien is het terras uitgerust met elektrische luifels. Dit is voor de meeste huurders het favoriete deel van het huis... hier lééf je ...
2e verdieping : kamer met 2 samenvoegbare bedden.

De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor vakantie-uitstapjes : de grote steden zijn vlot bereikbaar via goede wegen: Aix-en-Provence, Toulon, Hyères en Cannes zijn aanraders. Verder is de kust niet veraf en ben je binnen het uur in de bekende stadjes St Tropez, Bormes-les-mimosas, Le Lavandou.. De sportievelingen kunnen in de onmiddellijke omgeving tennissen, paardrijden, mountainbiken en wandelen in de bossen die direct achter de woningen beginnen.
Vlakbij bevindt zich ook het "Village des tortues" , het schildpaddendorp dat een bezoek meer dan waard is...

Hoe raak je er?
Vliegtuig : Er zijn 3 luchthavens in de buurt die een vlotte verbinding met de rest van Europa aanbieden: Marseille, Toulon en Nice.
Trein : Toulon is vlot bereikbaar via TGV. Eens in Toulon kan je met een reguliere treinverbinding tot in het station van Carnoules geraken. Het is ongeveer een kwartiertje stappen van het station naar de villa.
Auto : Heel vlot bereikbaar via de A8, richting Nice, afrit 35 Brignoles en via Besse en Flassans tot Carnoules. Bij boeking wordt een gedetailleerde wegbeschrijving aangeleverd. Als je voor de uitstapjes in zuidelijke richting kiest, rij je best via de gewone wegen tot in Cuers, daar kan je dan zonder péage ( ! ) verder richting kust rijden op de A57. Omgekeerd idem, afrit 10 Cuers nemen en dan via de gewone wegen richting Carnoules.

Aan de rand van het dorp bevindt zich een mooie supermarkt, voorzien van tankstation, apotheek, kapper en verse vis-afdeling, 9 minuutjes stappen vanaf de woning. Iets verder is er ook een klein "centre commercial" met traiteur, slager, bakker en afhaalresto.

In het oude centrum is er een heel lekkere afhaal-pizzeria "Pizza Fredo" op 3 minuutjes te voet vanaf het huis. Heel apart en aan te bevelen is een bezoekje aan het korte-ketenwinkeltje Flour Camin, in de zomer zetten ze regelmatig stoeltjes en tafeltjes buiten en kan je'r van lokale lekkernijen proeven. Iets verderop , aan het station, is er het "Castel Fleuri", waar je dan iets fijner kan eten tegen een correcte prijs.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Aigle'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Deze aangename vakantievilla bevindt zich in Carnoules, op 25 km van de kust. Het ietwat dromerige dorpje ligt midden in belangrijke wijngebied dat bekend staat om zijn fruitige roséwijnen. Ook de olijvenkweek is hier heel sterk ontwikkeld. Het centrum is een beetje doodgebloed na een economisch drama, veroorzaakt door de sluiting van de treinherstelplaats in Carnoules een aantal jaren geleden, waardoor vrijwel het gehele dorp werkloos werd en elders zijn geluk ging zoeken. Doch de bloei van de wijnbouw zorgde voor een langzame heropleving van het dorp. Het is een ideale uitvalsbasis voor tal van uitstappen, zowel zuidwaarts naar de bekende kuststeden en -dorpjes, als noordwaarts naar de bekende Var-dorpjes Lorgues, Tourtour, Villecroze, zelfs de Gorges du Verdon zijn vlot bereikbaar.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

Villa Aigle heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben de afgelopen jaren een flink aantal huizen gehuurd in Zuid-Frankrijk en Corsica. Dit huis van Luc en Ria is TOP en staat bij ons op nummer één. Een fijn zwembad met alle privacy, een volledig geoutilleerd huis met alle ruimte en heel goede bedden. Verder een zeer complete keuken met aansluitend een heerlijke veranda Dat maakt het buiten eten heel gemakkelijk en fijn. En Luc is bijzonder enthousiast met zijn tips en aanbevelingen, alle vragen worden steeds binnen 24 uur beantwoord. En ook fijn bij hoge temperaturen, de auto staat op een eigen parkeerplaats in de schaduw.

    Reactie van Luc et Ria Bruggeman

    Vriendelijke dank Jan & Wil !

  • 10 sterren

    Wij hebben een hele leuke tijd gehad in jullie huis. Het zwembad was top en blij dat we het hadden met temperaturen rond 49 graden. Alles wat je nodig heb is aanwezig.
    Bedankt Luc en Ria voor onze mooie vakantie xxx

    Reactie van Luc et Ria Bruggeman

    Dak U wel Leentje !

  • 9 sterren

    Werkelijk prachtig huis! We hebben genoten van het huis en het heerlijke zwembad. Er is veel te doen in de omgeving. Luc en Ria zijn heel sympathiek en hebben ons leuke tips gegeven. Ze zijn goed bereikbaar en daardoor kun je al je vragen stellen. Dank voor de gastvrijheid!

Culinair en wijn

Carnoules heeft enkele restaurantjes die zéér aan te raden zijn, alsook de omliggende gemeenten zoals Flassans, Besse, Pignans, Pierrefeu...
Carnoules heeft ook enkele heel bekende rosé wijngaarden die tot ver buiten de grenzen bekend zijn, oa het Domaine du Grand Cros dat internationale faam geniet... Ook de talrijke olijf-verwerkende bedrijfjes zijn een bezoek meer dan waard. In het naburige Pignans is er de befaamde Cellier des 3 pignes, die tal van succeswijnen presenteert.

Wat is er te doen

De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor vakantie-uitstapjes : de grote steden zijn vlot bereikbaar via goede wegen: Aix-en-Provence, Toulon, Cannes zijn aanraders. Verder is de kust niet veraf en ben je binnen het uur in de bekende stadjes St Tropez, Bormes-les-mimosas, Le Lavandou, Hyères. De sportievelingen kunnen in de onmiddellijke omgeving tennissen, paardrijden, mountainbiken en wandelen in de bossen die direct achter de woningen beginnen.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Vertrekkend van Le Lavandou of Giens kan je een uitzonderlijke excursie boeken per boot naar het eiland Porquerolles, dat door het autovrije karakter ideaal is om per mountainbike te verkennen. Het eiland is bekend om zijn prachtige zandstranden en de idyllische kreekjes aan de zuidkant van het eiland.
Een andere aanrader is een bezoek aan het Fort de Brégançon, dat lang fungeerde als buitenverblijf voor de Franse président. Het is nu te bezoeken via een geleid bezoek.
Het zwembad: Het zwembad is voorzien van een warmtepomp dat zwemmen in het tussenseizoen mogelijk maakt. Op vlak van veiligheid is er een elektrisch aangedreven lamellendek voorzien dat door de VOLWASSEN huurders met de nodige omzichtigheid bediend wordt, teneinde het risico op verdrinking te vermijden. Het dek is niet voorzien om te betreden, maar dient enkel om verdrinking te vermijden en zal bovendien afkoeling van het zwembadwater tegengaan gedurende de nacht. Het is de verantwoordelijkheid van de huurders dit dek te gebruiken als verdrinkingsbeveiliging voor hun kinderen. Bovendien zorgt het gesloten dek dat het zwembadwater niet afkoelt 's nachts.
Het zwembadterras biedt volledige privacy en heeft geen enkele inkijk van buitenaf.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Neem aub contact met ons op om te overleggen over prijzen voor langere periodes, en voor periodes die afwijken van de zaterdag-tot-zaterdag week.

Na boeking zullen we u vragen om onmiddellijk 50% van de huurkosten ed te betalen, daarna is de villa definitief geboekt.
We zullen u verder vragen om 8 weken voor geplande aankomst de resterende 50% te betalen.
Als na uw vertrek de villa in goede staat is achtergelaten, storten we de borg binnen 5 werkdagen terug.
We adviseren huurders zich zelf te verzekeren voor hun aansprakelijkheid voor mogelijk schade aan de villa, de tuin, het zwembad en de installaties.
Een aanvullende verzekering kan hierbij een oplossing bieden... ( https://www.aginsurance.be/Retail/nl/woning/huurder/Paginas/samen-een-appartement-huren-op-vakantie.aspx )
In de koudere wintermaanden, oktober-maart, worden elektriciteitskosten op nacalculatie in rekening gebracht.
In de warme maanden, april-september, is zijn de elektriciteitskosten in de huur inbegrepen, uitgaande van een redelijk en normaal gebruik. Mocht dit overschreden worden, zal het verschil in rekening gebracht worden.

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 100,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 15,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 16,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.300

Prijs per week vanaf

€ 1.300