Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bichou

Bekijk album (59)
/
 

Beschikbaarheid van 'Bichou'

Geertje en Maarten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 05 okt 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bichou heeft 44 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in oktober 2022

Wij waren hier voor de 2e keer. Wat een fijne plek. Het was een voorrecht om hier weer te mogen zijn. Wij genieten van de rustige omgeving met de drukte dichtbij voor als je dat zoekt. Wij vinden het huis ook super, het uitzicht is elk moment van de dag anders en eigenlijk wil je dan helemaal niet meer weg. Heerlijk gefietst in de omgeving. Mooie binnendoor routes gevonden richting St Tropez, Ramatuelle en Rayol. De keuken is super goed uitgerust, zodat we zelf vaak hebben gekookt. Het huis voelt inmiddels al heel vertrouwd.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Walter en Jan Willem, Dank voor, alweer, een hele mooie recensie. Fijn om te horen dat jullie het, net als wijzelf, altijd zo naar je zin hebben. Heel herkenbaar allemaal. Voor een volgende keer weten jullie ons te vinden. Hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in september 2022

We vonden dit een heerlijk huis. De ligging, met het uitzicht was prachtig. Het huis was zeer compleet ingericht en schoon. Het contact met Geertje en Maarten verliep heel soepel. Kortom: we hebben een heerlijke week gehad!

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Judith en Bart, Dank voor de mooie recensie. Jullie zijn altijd weer welkom. Hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in juli 2022

Wat een heerlijk huis! Ontzettend veel privacy en een werkelijk prachtig uitzicht over het dal en de zee. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien al misten wel wel wat (extra) kastruimte voor onze kleren en voor onze eigen keukenvoorraad. Voor een huis aan de Côtes d'Azur vonden wij het huis ook zeker niet duur. De communicatie met Geertje en Maarten was uitstekend, ook 2 jaar geleden al toen we moesten annuleren vanwege Corona. We raden dit huis ten zeerste aan!

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Fred en Monique, Dank voor jullie mooie recensie. Helemaal in lijn met wat wij zelf ervaren als we daar zijn. De opbergruimte gaan we verbeteren, zie ook de mail aan jullie. Dank voor de feedback hierover. Jullie zijn altijd weer van harte welkom! Met hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in juni 2022
Fam van Olffen

Een heerlijk huis met prachtig uitzicht! Van alle gemakken voorzien. Genoeg leuke uitstapjes in de buurt mogelijk. De avonden zijn sprookjesachtig met alle kleine lampjes in het dal en het uitzicht op zee.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Dank voor de mooie recensie en wellicht tot een volgende keer! Hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in maart 2022

Wij hebben hier maart 2022 een heerlijke vakantie gehad. Woning heeft prachtig uitzicht en de omgeving is veelzijdig en heel mooi. Leuke steden, hele mooie natuur en dat allemaal in de directe omgeving van het huis (te beginnen bij de schitterende tuin). De eerste week bezochten wij o.a. St. Tropez, Fréjus en Sainte Maxime. Maar het buurdorp Rayol Canadol en Le Lavandou zijn ook de moeite waard te bezoeken. En er zijn nog veel meer leuke plekken/dorpjes in de buurt. Het huis is praktisch en comfortabel ingericht. Met veel privacy en vlakbij de zee (25 minuten lopend heen, terug 35 minuten omdat je dan ‘omhoog’ loopt). Voor meer geld huur je een chalet op een camping in deze buurt, maar dat is onvergelijkbaar met het comfort en de privacy van dit huis. Wij waren van plan ook nog naar Nice en Marseille te gaan, maar zijn uiteindelijk bij het huis gebleven aangezien het daar ook heerlijk vertoeven was. Dat zegt genoeg….

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Paul en Marc, Dank voor jullie recensie. Geeft een mooi beeld van datgene waar wij ook elke keer weer van genieten. Met hartelijke groet, Geertje en Maarten

Hier geweest? Schrijf een recensie