Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bichou

Bekijk album (59)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 3
9,2
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Bichou'

Geertje en Maarten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 okt 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bichou heeft 38 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,2
Bezocht in september 2021

Met heel veel plezier verbleven in dit mooie vakantiehuis, welke van alle gemakken is voorzien. De vrije ligging en het prachtige uitzicht in combinatie met het mooie weer, maakte onze vakantie als een weldaad. De communicatie met Geertje en Maarten verliep verspieding en wat ons betreft blijft het niet bij deze ene keer.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Ilka en Fred, Dank voor jullie mooie bericht. Graag tot ziens in Bichou! Hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in augustus 2021

Voor menig liefhebber is dit fijne vakantiehuis een aanrader: rustig gelegen met een fenomenaal weids en fraai uitzicht, een sfeervol huis met een veelzijdig terras, veel privacy en voorzien van alle gemakken. Zoals gezegd een aanrader aan de Cote d'azur.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Lonneke en Michiel, Dank voor jullie mooie recensie! Graag tot ziens. Met hartelijke groet, Geertje en Maarten

Bezocht in juli 2021

Wederom terug in Bichou in Cavalaire. Wow, wat een 'hidden gem'. Prachtig gelegen en prachtig uitzicht. Vaak lekker de wind van zee, waardoor het lekker verblijven is op de veranda. Gewoon een heel praktisch heel fijn huis in de St Tropez regio. Je voelt je hier direct thuis.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Beste Hans, dank voor deze mooie recensie. Het gevoel wat wij zelf ook altijd hebben goed omschreven. Tot ziens weer. Gr. Geertje en Maarten

Bezocht in juli 2021

Dit was de derde maal dat we op bezoek waren in de heerlijke vakantiewoning Bichou in Cavalaire. Ook nu waren we opnieuw verrast en weer onder de indruk van de heerlijke woning met veel faciliteiten en het geweldige uitzicht vanaf het terras en de tuin. Cavalaire biedt veel mogelijkheden te genieten. Het is gezellig en niet te druk. De avonden op het terras van de woning met een glas wijn en het uitzicht blijven steeds een heerlijke belevenis.

9
Reactie van Geertje en Maarten

Dank voor de mooie recensie. Deze lezen we nu zelf vanaf het terras. Graag tot ziens.

Bezocht in februari 2021

Helaas kan ik geen review schrijven over dit mooie vakantiehuis waarnaar wij zo hadden uitgekeken om vakantie te gaan vieren. In juni 2020 kon onze vakantie niet doorgaan vanwege de reisbeperkingen door Corona, we hebben toen in goed overleg met Geertje en Maarten onze vakantie verzet naar juni 2021.
Vanwege de onzekerheid rondom Corona (en het onverwacht starten van een opleiding) hebben wij besloten de vakantie voorlopig vooruit te schuiven... Dit is geen enkel probleem geweest, het annuleren en de terugstorting van de aanbetaling is in goed overleg afgehandeld. Erg fijn!
En we komen zeker een keer die kant op hoor!

10
Reactie van Geertje en Maarten

Succes met de opleiding, blijf gezond en wellicht lukt het in betere tijden om naar Cavalaire te komen!

Hier geweest? Schrijf een recensie