Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
R&M Holiday Rentals Provence BV

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN COTIGNAC …….

Bastide Rouge is een aangename en gezellige vrijstaande Provençaalse woning voor 6 personen met privé zwembad. De Bastide ligt op loopafstand van het charmante dorp Cotignac. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer ziet u de typische rotswand en de schakering van huizen en daken van Cotignac. Ook bij avond bieden de lichtjes van Cotignac een boeiend uitzicht. De privacy van de woning is optimaal en dat terwijl de woning dichtbij de toegangsweg tot Cotignac ligt. Bastide Rouge heeft een tuin verdeeld in terrassen en ligt op een eigen terrein van 5000m2. Het terrein is niet omsloten met een hek.

Bastide Rouge is gebouwd tegen een heuvel aan de ingang van het dorp Cotignac. De Bastide heeft voldoende eigen parkeergelegenheid. Via de voordeur komt u direct in de ruime woonkamer met open keuken. Een glazen pui in de woonkamer leidt naar het grote vlonder-terras. Hier heeft u een schitterend uitzicht op de beboste omgeving en het dorp Cotignac met zijn typische rotswand, de 'Falaise'. Een ideaal terras om van uw gegrilde steak van de gas-barbecue, of gewoon relaxed van een lekker glas rosé te genieten. De keuken beschikt over een koelkast, diepvries, vaatwasser, oven en 4-pits keramische kookplaat. Vanuit de entree kunt u rechts een hal in met toilet en toegang tot een slaapkamer met 2 persoonsbed, een TV met Franse/Internationale zenders en een eigen badkamer/toilet en inloopdouche. Er zijn openslaande deuren naar een tweede terras waar u vanuit gemakkelijke stoelen uitzicht heeft op het zwembad (4x9 meter) dat vanaf het terras met een trap is te bereiken.
Op de benedenverdieping zijn twee ruime slaapkamers die een badkamer met ligbad, wastafel en toilet delen. U kunt ook gemakkelijk naar het zwembad vanuit de benedenverdieping. Het terras rond het zwembad en de terrassen op de begane grond zijn voorzien van voldoende zitjes en ligstoelen.

Registratienummer

830460000829E (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Bad
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Bastide Rouge'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Bastide Rouge ligt in de gemeente Cotignac, op loopafstand van de kern van een van de mooiste dorpen van de Provence.

In Cotignac vindt u 2 bakkers, een slager, een 'buurtsuper', een bankfiliaal, een supermarkt (net iets buiten het dorp richting Brignoles) en een postkantoor, maar vooral veel sfeervolle terrassen van bars en restaurants. Onder de platanen op de 'Cours' is Cotignac hét dorp waar u wegdroomt bij een pastis of een kop koffie met in uw achterhoofd de vraag of u nog wel terug wilt naar het 'koele' noorden.

Wonend vlakbij het dorp is het optimaal genieten van alle dorpse activiteiten en evenementen, waarna u snel terug kunt zijn in uw bastide om verkoeling te zoeken in uw zwembad en te genieten van alles wat dit huis te bieden heeft.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp

Recensies

Bastide Rouge heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Prettig onderkomen en grote tuin, wij vonden het géén bezwaar dat de woning dicht aan de doorgaande weg lag richting het dorp. Overigens was het 's nachts sowieso stil! Vlakbij het dorp op een kleine 500 meter afstand kon de auto electrisch opgeladen worden in een rap tempo op de parkeerplaats. Erg leuk pittoresk dorp met zijn terrasjes en vele restaurants en wekelijkse markt. Er was in de warmste/ zonnigste slaapkamer een jaren 60 ventilator die met veel kabaal zijn ding deed, het zou prettig zijn tijdens warme hoogzomerdagen dat er een fan is van deze tijd! Maar boven alles: heerlijke week gehad!

Culinair en wijn

Als u van wijn houdt bent u in de omgeving van Cotignac aan het juiste adres. De rosé is natuurlijk het belangrijkste product in deze streek, maar inmiddels wordt er ook goede witte en rode wijn gemaakt. Indien u geïnteresseerd bent zullen Margherita en Ron, uw contactpersonen ter plaatse, u graag aan de adressen van enkele goede wijnhuizen helpen. Op verzoek kunnen wij ook voor u tijdens een van de middagen of avonden van uw verblijf een wijnproeverij in Bastide Rouge organiseren. Ook bestaat de mogelijkheid om, naast de wijn, een begeleidend hapje voor u te bereiden. Over de invulling zullen wij met u overleg plegen om uw kennismaking met de wijnen van de Var, of de verdieping van uw kennis die u hierover al hebt, alsmede uw wensen ten aanzien van begeleidende hapjes of maaltijd plezierig, naar uw wens en binnen uw budget te laten verlopen.

Wat is er te doen

Het huis is ideaal gesitueerd om tal van activiteiten te beoefenen zoals vissen, kajakken, fietsen/mountainbiken en wandelen door de nabij gelegen wijngaarden. Er zijn voldoende golfbanen in de omgeving en ook tennissen en paardrijden behoort tot de mogelijkheden. Op circa 45 minuten afstand vindt u het natuurschoon van de Gorges du Verdon, ideaal voor bergklimmen, mountainbiken, kanovaren, waterfietsen etc. Strand en zee zijn binnen 45 minuten bereikbaar.

Rond Cotignac zijn er talloze wijnchateaux en de bekende Provençaalse markten. U zult zeker genieten van de dinsdagochtend markt in Cotignac of de zondagochtendmarkt in Salernes. Dorpen als Sillans, Salernes, Lorgues, Flayosc, Tourtour en Aups liggen in een straal van 20 km en zijn de moeite van een bezoek waard. De stranden van Frejus en St. Tropez zijn gelegen op ca. 60 km afstand. De steden Aix-en-Provence, Nice, Cannes, Toulon/Hyeres zijn allen in ca. 1 uur met de auto te bereiken.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijzen
Aankomst- en vertrekdag flexibel.

Inclusief gas, water en electra
Exclusief:
Bedlinnen, hand- en keukendoeken.
Huur bedlinnen € 15,00 p.p. en handdoeken € 10,00 p.p. op aanvraag
Waarborgsom € 300
Verplichte eindschoonmaak ad € 140.

Over de kosten van een 'eigen' wijnproeverij en eventueel een hapje of zelfs een maaltijd bij u thuis plegen wij graag overleg met u.

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 140,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 15,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 975

Prijs per week vanaf

€ 975