Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Catriona Olding

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 12 uur.

Over dit vakantiehuis

Vakantiehuis Chez Oz is gevestigd in een voormalige stal, met witgekalkte muren, zichtbare balken en een gebogen pannendak. Het kijkt uit over het traditionele Provençaalse dorp Cotignac. Vier gasten kunnen er comfortabel verblijven in twee slaapkamers.
Aan de achterkant van het huis is een tuin waar u kunt dineren op het terras en genieten van het spectaculaire uitzicht op het dorp en de vallei beneden, tegen een dramatische achtergrond van steile kliffen en grotten.
De begane grond heeft een open indeling, met een volledig uitgeruste keuken, twee eetgedeeltes en een lichte en comfortabele woonkamer met banken rondom een grote open haard. Openslaande deuren leiden naar het terras.
Boven zijn twee slaapkamers: een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De moderne badkamer heeft een ligbad, een aparte douche en een toilet. Het huis ligt op korte loopafstand van het centrum van het dorp.

Registratienummer

83046000101WN (MS)

Faciliteiten

  • Huisdier welkom
  • Airconditioning

Beschikbaarheid van 'Chez Oz'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Cotignac is een warm, vriendelijk en multicultureel dorp met muzikanten, artiesten, schrijvers en zakenmensen uit andere delen van Frankrijk en de rest van de wereld. In het hart van Cotignac is de Cours Gambetta, waar het dikke gebladerte van platanen de terrassen van cafés en restaurants overschaduwt. In deze gemeenschap van 1.800 inwoners, met 18 fonteinen, is het geluid van water nooit ver weg en begeleidt het de bezoeker door de smalle straatjes en bogen, langs ingewikkeld gesneden deuropeningen en stenen huizen die in harmonie met hun omgeving zijn gerenoveerd.
Het landschap rond Cotignac is rijk aan wijnstokken en olijfgaarden. Het gebied is rustiger dan de hectische Middellandse Zeekust en heeft het hele jaar door een heerlijk mild klimaat. De Franse seizoenen herfst en lente zijn er bijzonder aantrekkelijk.

    Culinair en wijn

    Cotignac heeft elke dinsdagochtend een markt op Cours Gambetta, waar de inwoners roddelen bij een kop koffie en de lokale kazen, honing, truffels, olijfolie, fruit en groenten, zelfgemaakte ham en worstjes kopen.

    Wat is er te doen

    In de buurt van Cotignac wachten vele interessante en karakteristieke dorpen erop om door u ontdekt te worden, wat de perfecte gelegenheid biedt om een ​​verborgen juweeltje van een restaurant te vinden voor een rustige, langzame en langdurige lunch.
    Aan de voet van de Rocher zijn sporen te zien van de vroegste woningen, grotten en kelders waar mensen en hun dieren beschermden tegen de aanvallen van de Saracenen en andere overvallers. Het leven in de grot werd nog enkele eeuwen voortgezet terwijl het dorp zich langzaam ontwikkelde rond de huidige Place de la Mairie en de klokkentoren.
    De populaire stranden van de Middellandse Zeekust liggen op slechts een uur rijden en een populaire dagtocht is om de kust te volgen naar het onafhankelijke vorstendom Monaco, de thuisbasis van glamoureuze casino's.
    Dichter bij huis kunt u wandelen of fietsen door beboste heuvels en weiden tussen de geuren van rozemarijn, tijm, lavendel en salie, en de kleuren van vele wilde bloemen.
    Op het nabijgelegen Lac Sainte-Croix kunt u zeilen en windsurfen, vissen in de rivieren, raften en kanoën. Rotsklimmen kan ook, in de spectaculaire kloof van de rivier de Verdon, een groot natuurreservaat waar men een netwerk van wandelpaden vindt of kan duiken in de smaragdgroene wateren van de Verdon.

      Overige prijsinformatie en aanbiedingen

      Prijs is inclusief

      Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

      Heb je vragen?

      Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

      Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

      Met hoeveel personen?

      Recensies

      Chez Oz heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

      Prijs per week vanaf

      € 650

      Prijs per week vanaf

      € 650

      • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
      • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
      • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
      • De host doet mee aan de Omboekgarantie