Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
CLAUSSE   MICHEL  ET   CLAUDINE

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Het vakantiehuis ligt op het terrein van een villa in Provençaalse stijl. De ruimte bestaat uit een kamer, geheel ingericht voor twee volwassenen. Het huis ligt op een privéterrein van 2200 m2, omheind en met een elektrische poort. In de tuin staan dennenbomen die veel schaduw bieden en waar u onder het getsjirp van de krekels heerlijk een dutje kunt doen. U komt binnen door grote openslaande deuren in de kamer waar een zithoek is met tv, een tweepersoonsbed, een geheel ingerichte keuken met koelkast, magnetron, fornuis en oven. U kunt binnen of buiten eten. In de zithoek vindt u verder nog een slaapbank. Ook is er een badkamer met douche en wc. Ook staat op uw verzoek onze pizza-oven tot uw beschikking, evenals het verwarmde zwembad waar u lekker kunt ontspannen.

Registratienummer

83046000009JM (RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Gite Lesimon'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De villa ligt aan het eind van een landweggetje. Kleine weggetjes voeren u voor een wandeling door het heerlijke landschap, tussen de wijngaarden en de olijvenvelden. Het huis ligt tussen de Provençaalse dorpen Cotignac, Carcès en Monfort sur Argens, in het hart van de Provence. Cotignac ligt op 2,5 km, het is een typisch middeleeuws plaatsje met gezellige café-terrassen onder de platanen, restaurants met regionale specialiteiten en wijn. Op de Cours Gambetta kunt u gezellig winkelen in de talrijke boetieks. Vergeet ook niet de typisch Provençaalse markten te bezoeken, en er de specialiteiten van de streek te proeven en te kopen. Cotignac is een karakteristiek dorpje aan de voet van een majestueuze rots, die uitgesleten is door de rivieren en waaronder u de trogloditische grotten kunt vinden. In het zuid-westen van Cotignac, op de Mont Verdaille, is in 1519 de kapel Notre-Dame-de-Grâces gebouwd, beroemd om zijn pelgrimstochten die herinneren aan de verschijning van de heilige Maagd Maria.

  • Landelijk

Culinair en wijn

Er zijn hier in de omgeving talrijke wijngaarden: de Côtes de Provence en de Côteaux Varois in de plaats Cotignac en omstreken. U kunt de wijnhuizen en de wijngaarden in de omgeving van de gite bezoeken om wijn te proeven en te kopen. Maar er zijn ook andere producten te ontdekken: de olijfolie, truffels, en natuurlijk moet u de markten van de Provence niet missen. Er is een ruime keuze aan restaurants, van tables d’hôtes tot gastronomische restaurants.

Wat is er te doen

De Middellandse Zee ligt op maar 45 km, Aix en Provence ligt op drie kwartier rijden en u kunt er de musea en culturele centra bezoeken. De vliegvelden van Nice, Toulon en Marseille zijn makkelijk te bereiken. Bezoek de Gorges du Verdon of de waterval van Sillans. Het meer van St Croix in de Gorges du Verdon mag u niet missen...het ligt op 30 km. U kunt wandelen en fietsen door de weggetjes tussen de wijngaarden. Zwemmen en watersport beoefenen kan op het Lac de St Croix, en in Carcès. Klimmen en kanoën kan op de Correns. Tussen Carcès en Lorgues is een manege waar mooie paardrijtochten worden georganiseerd. Voor wie van golfen houdt is er een golfbaan op 21 km. In de nabije omgeving (max 30 minuten rijden) zijn de volgende activiteiten mogelijk: klimmen, zwemmen, golf, wandelen, mountainbiken, paardrijden, watersporten, bergwandelingen maken, deltavliegen, tennissen.

  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Gite Lesimon heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 500

Prijs per week vanaf

€ 500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.