Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Chênaie

Bekijk album (36)
/
  • 8
  • 2
  • 3
  • 4
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'La Chênaie'

Cate Soesman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 05 jan 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in september 2017

Voor wie houdt van de rust en de natuur is dit huisje een echte aanrader.
We hebben optimaal genoten van ons verblijf.
Kees en Stéphanie
& Max

9
Bezocht in oktober 2015
Familie Goris

Wat een voorrecht om de eerste kennismaking met de Provence te doen vanuit het prachtige "la Chenai"! We hebben het geweldig gehad , genoten van de gastvrijheid, het mooie huis, het heerlijke (in oktober wel koude :-)) zwembad, de rust, de mooie wandelingen door de wijnvelden, de leuke dorpjes, Silan la Cascade was geweldig als je er als enige bent! Het Lac de Carces, de heerlijke zon, het leuke restaurantje op het pleintje in Cotignac en nog veel meer. Onze meiden vonden hun korte break daar ook geweldig! De mooie nieuwe televisie hebben wij bijna niet aangehad, de haard heeft er 's avonds wel heerlijk op losgebrand. We zijn na tweeënhalve week met pijn in ons hart vertrokken en ook de hond had heimwee naar zijn landgoed toen hij weer in ons stadstuintje stond. We komen graag nog eens terug.

9
Bezocht in mei 2015
Silvia Reiche

Twee heerlijke weken vakantie liggen achter ons. We hebben ontzettend genoten van deze paradijselijke plek, het heerlijke zomerweer, de karakteristieke dorpjes en natuurlijk alle mooie natuurontmoetingen in de directe omgeving. De kinderen hebben zich prima vermaakt in het zwembad en ook het mogen meehelpen/het verzorgen van de paarden vonden ze erg leuk.
Rondom je terrein heb ik 33 vlindersoorten kunnen waarnemen en fotograferen; de hommelorchis en de mooie crèmekleurige muurgekko waren een toegift. Ook was het een genot de hoppen en de wielewaal te horen zingen…..naast de vele andere vogels.
Alle foto's zijn te zien op www.silviareiche.com (Gallery A-Z en dan pagina Var). Ook zal ik deze schitterende plek opnemen onder aanraders op mijn Nederlandstalige website www.vlinderfotografie.com.
Wij komen graag een keer terug!

9
Reactie van Cate Soesman

De foto is genomen vanaf de zijkant van het huis!

Bezocht in augustus 2009

Van 1 augustus tot 15 augustus verbleven wij met zes personen ( vier volwassenen en twee kinderen, respectievelijk zes en anderhalf jaar oud) in La Chênaie. Met op het ene terras een wal van heerlijk geurende lavendel en op andere een klavertje vier, een wijds uitzicht over wijnvelden en bossen en ’s avonds een stilte zoals je bijna nergens meer aantreft, waanden wij ons in “un petit coin d’ Paradis”.
Het schitterende, smaakvol ingerichte, authentieke huis, bood ons alle comfort dat je maar wensen kan. Het zwembad bracht, de dagen waren toen extreem warm, de nodige verkoeling, vertier en afleiding.
De eerste zeven stapjes van haar leven, heeft onze kleindochter, zelfstandig gezet op het terras van La Chênaie en haar broer ontpopte zich als een echte waterrat. Hoewel de omgeving voor ons bekend was, viel er nog veel te ontdekken en te bezichtigen.
De betrokkenheid van Cate (de eigenaresse) op haar gasten was oprecht zonder opdringerig te zijn. Toen het noodlot mij trof en ik met een lekke band boven op de berg aankwam, bracht zij uitkomst, door me te verwijzen naar Garage Lebeuf in Carces. Later informeerde ze hoe het een en ander verlopen was.
Op de dag voor wij vertrokken vroeg mijn kleinzoon: “Zie ik die mevrouw nu nooit meer”?
Ik heb toen niet met een “Nee” geantwoord.
Marcel Hoondert, Rosmalen.

9
Bezocht in augustus 2009

Wij zijn met 6 personen in La Chênaie geweest.
Met op een terras een wal van heerlijk geurende lavendel en op het andere een klavertje vier, een uitzicht over wijnvelden en bossen en \'s avonds een stilte, zoals je die bijna nergens meer aantreft, waanden wij ons in \

9

Hier geweest? Schrijf een recensie