Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Roma

Bekijk album (34)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Roma'

Marjolijn Hogeveen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 mei 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juli 2014

Gite Roma is een prima huisje vlak bij het zwembad. Vanuit het zwembad heb je een mooi zicht op de omliggende heuvels, perfect om te genieten van zon en rust! We hadden het zwembad vaak helemaal voor ons alleen. De gastheren zijn discreet aanwezig en kan je alles aan vragen. We keken zelfs gezellig voetbal samen :)! Omwille van het zwembad vlakbij en trapjes naast het huisje minder geschikt voor kleine kindjes die net kunnen stappen/kruipen. Onze zonen waren 4 en 6 en dat ging prima! De ligging is ook perfect. Dicht bij vele mooie dorpjes (met mooie marktjes) en ook een tripje naar zee is perfect te doen. De gastheren hebben ook 3 lieve nieuwsgierige honden die graag eens dag komen zeggen. Ook staat er ondertussen een leuke sofa in het huisje die je op de foto's nog niet terugvindt. We raden gite Roma aan en gaan er zelf zeker nog eens terug!

9
Bezocht in juli 2008

Wij hebben een geweldige tijd gehad in de Var en waren erg blij met ons eigen huisje, zo vlak bij t dorp en een lekker zwembad naast de deur.
Volgend jaar komen we weer hoor, het was perfect!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie