Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.
Adrian Gibby

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 11 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Voorstedelijk gebied met passerend verkeer

Dit vrijstaande 17e-eeuwse studio-appartement op een Provençaals dorpsplein is smaakvol ingericht en stijlvol gemeubileerd. Het plafond heeft originele eiken balken. Een grote woonkamer met een tweepersoonsbed, een grote bank, een kleine tafel, een kledingkast en een volledig uitgeruste keuken. En-suite badkamer met WC.

We zijn op het centrale plein, dat omringd is door hoge herenhuizen, zoals het onze. Het geluid wordt dus weerkaatst in de huizen. De weg voor het huis is autovrij, dus auto's rijden langzaam.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Internet

Beschikbaarheid van 'Studio Mimosa'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Door zijn geografische ligging is Flayosc, dat in de Haut Var en de Grand Canyon du Verdon ligt, anders dan de gebruikelijke dorpen aan de Côte d'Azur of de meer dorre bergdorpen in de buurt. Veel van de toeristen die hier komen, kiezen het als hun permanente woonplaats, vanwege de rust en de kwaliteit van het leven die het biedt. Het is ook een zeer dynamisch dorp, dat een scala aan activiteiten biedt die elders zelden te vinden zijn. Cultuur is hier alomtegenwoordig.

Deze centrale dorpsstudio werd gebouwd in de 17e eeuw en is strategisch gelegen net buiten de Parijse haven van Flayosc, de oorspronkelijke toegangspoort waar u het dorp verliet op weg naar Parijs. Deze historische Provençaalse boerderij is een familiehuis en is zorgvuldig ingericht met rustieke en antieke meubels om de warme sfeer en originele kenmerken te behouden, zoals stenen trappen en vloeren, houten balken, ramen en dakterras.

Gelegen aan het centrale plein van de stad, is het gelegen om te genieten van alle eigenaardigheden van het Franse dorpsleven. De markt op maandagochtend is recht voor het huis, waar u heerlijke lokale kazen en vleeswaren, wijn, olijfolie, Camargue-zout en brood en gebak kunt kopen. Tijdens de zomermaanden vinden vele muzikale evenementen plaats, van jazzavonden tot Spaanse gitaar en lokale bands.

  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

De bekroonde restaurants zijn bekend bij de plaatselijke bevolking die het hele jaar door met hun uitgebreide familie bijeenkomt voor de weekendlunch. Als u van biefstuk houdt, is La Salle à Manger iets voor u, L'Oustaou is net buiten de deur, of probeer Le Nid Cuisine, Le Cigalon, La Fleur de Them, voor meer casual dineren: de Melisan, Café du Commerce, Café du Midi, Bar la Remise, Au Four à Bois voor pizza en vele anderen zeer dichtbij. En als u liever thuis eet, hoeft u niet te koken, want de plaatselijke charcuterie biedt uitstekende kant-en-klare streekspecialiteiten en voor uw dagelijks brood bieden de twee Franse bakkerijen goddelijke gebakjes en broden. Er zijn twee kruidenierswinkels, een groente- en fruitwinkel en vele andere winkels

Wat is er te doen

Het dorp is het hele jaar door levendig en heeft directe toegang tot de plaatselijke winkels en voorzieningen. Dit geeft u alle voordelen van een hotel. U hebt de keuze om binnen te eten of te eten in een van de vele lokale restaurants of bars. U kunt kiezen uit een goedkoop hapje of een aantal veelgeprezen restaurants die worden aanbevolen in de Gantié-gids Provence-Côte d'Azur. Koffie wordt geserveerd in het café beneden vanaf zes uur 's morgens. Het dorp heeft meer dan 8 restaurants en bars, waarvan er 5 binnen 300 meter van het huis liggen. De dichtstbijzijnde supermarkt en 3 bakkerijen zijn allemaal binnen 500 meter. Het Flayosc gebied is relatief ongerept met 200k aan wandel- en mountainbikepaden. Verken de omgeving te paard, te voet of op de fiets
Met 300 dagen zon per jaar is dit gebied het hele jaar door ideaal. Met geweldig klimmen, kanoën, golfen en kleurrijke Provençaalse markten. Anderhalf uur skiën. De heerlijke wijnen van deze streek mag u niet missen. Het Flayosc gebied is relatief ongerept met 200k aan wandel- en mountainbikepaden. Flayosc is een vredig plattelandsdorpje waar Provençaalse stijl en ontspannen leven de norm zijn. Er zijn vele uitstekende winkels en goede restaurants waar bezoekers de Provençaalse manier van leven kunnen ervaren. Weinig dorpen hebben zulke rijke en gedetailleerde archieven als Flayosc, waaronder prachtige perkamenten en onvervangbare verslagen van het huiselijke en economische leven door de eeuwen heen. De bloeiende oude schoenindustrie van het dorp en zijn 5 werkplaatsen, die uiteindelijk in de jaren 1960 werden gesloten, zijn goed gedocumenteerd.

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Prijs is inclusief

    Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

    Prijs is exclusief

    • Borg € 360,00

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Recensies

    Studio Mimosa heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

    Prijs per week vanaf

    € 480

    Prijs per week vanaf

    € 480

    • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
    • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
    • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
    • De host doet mee aan de Omboekgarantie