Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Villa Sauva

Bekijk album (32)
/
  • 8
  • 2
  • 4
  • 4
  • 3
  • 4
 

Beschikbaarheid van 'Villa Sauva'

Frits Schoute heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in mei 2016

Wij hebben de afgelopen twee weken een geweldige tijd gehad in Villa Sauva! Een prachtige plek waar het aan niets ontbreekt om een geweldige vakantie te hebben! Vooraf heel prettig contact gehad met Frits die direct al leuke tips gaf. Daarom zijn wij bijvoorbeeld met de boot van St Maxime naar St Tropez gegaan, leuker kan bijna niet.
In het huis is alles aanwezig, je grijpt echt nergens op mis. Handdoeken kun je pakken en wassen als dat nodig is. We hebben getafeltennist en jeu de boules gespeeld, heerlijk in de tuin genoten op één van de terrassen, lekker gekookt zowel binnen als buiten. Voor ons was er één minpuntje. Het geweldige zwembad, waar iedereen direct in wil springen, was echt nog te koud in deze tijd, maar dat kon de pret niet drukken.

9
Bezocht in juli 2015

Afgelopen juli hebben wij een week verbleven in villa Sauva. Vooraf hebben wij al heel prettig contact gehad met Frits en een uitgebreide uitleg gehad over de villa. Eenmaal aangekomen overtrof de villa al onze verwachtingen. Aan niets ontbreekt het om een heerlijke vakantie te hebben. De locatie is prachtig, het huis is mooi en netjes afgewerkt, alles was brandschoon, maar het meest waren wij onder de indruk van de uitgebreide keuken, waar de (hobby)kok zowel binnen als buiten(aan het zwembad) een uitgebreid feestmaal kan verzorgen.
Wij zaten met 3 stellen in de villa, maar je hoeft nooit op elkaars lip te zitten. Er zijn meerdere plekken, zowel binnen als buiten, waar je even je rust kan pakken en je kan afzonderen.
Al me al hebben wij een top vakantie gehad en zouden zo nog een keer terug gaan naar villa Sauva.

10
Bezocht in juni 2014

Half mei- half juni 2014 waren wij weer te gast in de prachtige Villa Sauva van Frits en Marietje. Aan alle lovende recensies hebben wij eigenlijk niets toe te voegen. Het mooie huis, de mooie tuin en het zwembad en alles wat er aanwezig is dwingt bij de tijdelijke bewoner respect af, zonder dat je het gevoel hebt dat je in een porseleinkast zit. Integendeel, het huis nodigt uit om lekker in te leven en lekker van te genieten. Zowel voor jong als oud is het een plek waar het goed en veilig vertoeven is. Een gedeelte van de vakantie waren onze kinderen en kleinkinderen er ook. Je loopt elkaar niet in de weg en (kleine) kinderen hebben volop gelegenheid zich te vermaken in een veilige omgeving.
Kortom: we hebben weer volop genoten en komen graag terug!

9
Bezocht in juli 2012

Wij hebben onlangs een week mogen verblijven in het mooie huis en kunnen genieten van de schitterende omgeving. Het huis is van alle gemakken voorzien en voor alles is een uitgebreide omschrijving aanwezig.
De slaapkamers zijn allemaal zeer ruim en het huis beschikt over 2 grote badkamers. Wij hebben iedere dag op één van de vele terassen van het huis gegeten en zo nu en dan de schaduw opgezocht van de binnenplaats.

Het huis is ideaal gelegen t.o.v. de omliggende dorpen. Wij hebben dan ook veel markten bezocht, dagje strand en op aanraden van de familie Schoute een bezoek gebracht aan het Chateau de Berne.

Het is een aanrader voor iedereen en wij hopen het zelf snel nog een keer te mogen huren.

8
Bezocht in augustus 2011

We hebben weer heel erg genoten van Villa Sauva! We hebben volop gebruik gemaakt van de nieuwe luifel boven het terras; echt wel een goeie “investering”. En ook het zwembad en de bbq werden elke dag weer genuttigd. We hebben vaak lekkere peterselie, vers uit het kruidentuintje, op onze slaatjes gedaan.

Nu de kinderen iets ouder worden, hebben we ook de buurt een beetje kunnen verkennen; Tourtour, Draguignan, Lac de St-Croix, Ste-Maxime. Het is ons nog maar eens duidelijk geworden dat de omgeving echt wel de moeite waard is.
Ook in de riviertjes in de buurt is (zoals elk jaar) weer heel wat afgestapt, er zijn dammen gebouwd (en afgebroken) en visjes gevangen.

Kortom, weer een super-vakantie achter de rug, en we hebben een hoop energie opgedaan .

Op de laatste avond van ons verblijf evalueren we (traditioneel) de vakantie, en denken we al eens na over de vakantie van de volgende zomer... We waren weer allemaal super-tevreden, en eigenlijk zouden we graag volgende zomer nog eens terugkomen.
In ieder geval al heel erg bedankt dat we ook dit jaar weer van je prachtige villa hebben mogen genieten!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie