Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Chez nous

Bekijk album (26)
/
  • 2
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Chez nous'

Let op! R. Wiedenhoff heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2019

Meerdere malen bezocht, laatst in juni 2019
Het is al lang niet meer de eerste keer dat wij voor onze jaarlijkse Z-Frankrijk-vakantie kiezen voor dit fijne appartement in Fréjus. Dit jaar moet het al ongeveer de tiende keer geweest zijn dat wij dit vakantieappartement als verblijfplaats en dus ook als basis hebben gekozen voor onze heerlijke dagtrips langs de Côte d’Azur en naar de vele bezienswaardigheden landinwaarts.
Wij komen hier altijd graag terug.
Jaar na jaar hebben wij de ervaring dat we voor de invulling van onze vakantie in het zuiden geen betere keus kunnen maken. Het appartement biedt qua inrichting al het nodige comfort om het verblijf er probleemloos te laten verlopen.
Enerzijds is de rustige en zonnige ligging ideaal voor mensen die de behoefte hebben ‘de batterijen weer eens op te laden’: een verrassend groot en zonovergoten terras, van alle gemakken voorzien, waar het van ’s morgens vroeg tot laat in de avond heerlijk vertoeven is, geeft daarvoor ruim de mogelijkheid. Dit terras heeft voor ons steeds een ongekende aantrekkingskracht en maakt dit appartement daarmee nagenoeg uniek. Een ideale plek voor zowel zonneaanbidders als voor schaduwzitters. Wie gesteld is op zo’n luilekkere vakantie hoeft ook niet eens de auto in om zijn boodschappen te doen, de supermarkt is op loopafstand binnendoor bereikbaar.
Anderzijds, voor vakantiegangers die meer houden van een actievere besteding, is het appartement heel gunstig gelegen om van hieruit trips te maken naar bekende en minder bekende badplaatsen en naar het prachtige mediterrane achterland. Het blijft boeiend en onuitputtelijk.
Dit alles maakt dat dit appartement voor ons ieder jaar garant staat voor een superheerlijke vakantie.

8
Bezocht in juli 2014

Frejus is een perfecte uitvalbasis om de Cote d'Azur te verkennen. Frejus biedt ook 's-avonds een gezellige boulevard. Het appartement was voor ons perfect! In een levendige omgeving, toch volop rust. Een groot terras, prettige kamerindeling, wifi, enz. Het appartement overtrof onze verwachtingen.

Groetjes,
Familie Jacobs

9
Bezocht in juli 2014

Een heerlijk vakantieappartement waar je in alle rust kunt genieten van het gunstige Middellandse zeeklimaat. Het appartement biedt alles om er een geslaagde vakantie van te maken. De indeling en inrichting is praktisch en keurig en de aanwezigheid van het verrassend ruim en net terras is een groot pluspunt voor dit appartement, ideaal om er te relaxen en voor de zonneaanbidder een droomplek. Dit verblijf is ook een uitstekende basis van waaruit je de unieke prachtige omgeving kunt gaan verkennen: het oude Fréjus, de overbekende badplaatsen van de Côte d’Azur, het Estérelgebergte, de historische dorpjes landinwaarts en verderop de Canyons en de Gorges. Kortom, een stek waar wij graag terugkomen.

9
Bezocht in september 2011

Dit is een echte aanrader. Heerlijk appartement van alle gemakken voorzien. Supergroot terras met heel de dag zon. Zelfs fietsen om naar strand of dorp te rijden. Erg rustig park. Wij hebben genoten en komen graag volgend jaar terug.

Groeten.

Familie Tillekens

9

Hier geweest? Schrijf een recensie