Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Joke Busink

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 12 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

In De Provence in het departement de Var, in het gezellige dorp GARÉOULT in een rustige buitenwijk ca 7 minuten lopen van het dorp , bieden wij onze mooie en sfeervol ingerichte vakantiehuis Le Grand Paradis***** (300m2) met verwarmd zwembad te huur aan. Villa Le Grand Paradis heeft een gezellige eetkamer, met aangrenzend de salon met open haard en de bibliotheek annex tv.kamer. Grote keuken, bijkeuken en waskamer. Er zijn 4 tweepersoons slaapkamers (met losse 1-persoons bedden), 4 badkamers en 3 toiletten. Villa Le Grand Paradis staat in een grote (3400m2) omheinde tuin met verwarmd zwembad 10x5m en open van 1 mei tot 1 oktober. In de tuin bevinden zich diverse terrassen, er is altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw te vinden.

Vakantiehuis Le Grand Paradis is een uitermate geschikte uitvalsbasis naar de kust, naar de bergen of naar echte authentieke Franse dorpjes, zoals Cassis, Cotignac, Bormes les Mimosas, Collobrieres en vele andere. De Gorges du Verdon zijn ook zeker een bezoek waard.

Let op!!
Als er van overheidswege een uitreis-, dan wel inreisverbod geldt, kunt u kosteloos annuleren

Registratienummer

830640000286Q (MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Grand Paradis'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Gareoult waar vakantiehuis Le Grand Paradis zich bevindt, ligt tussen Brignoles en Toulon, de vliegvelden van Marseille, Nice op 1-1.5 uur rijden en in de zomer ook Toulon.
Garéoult (6000 inwoners) ligt op een vlakte op 300 m hoogte, waar de Issole doorheen stroomt. Garéoult is een levendig dorp, met nieuwe woonwijken om de oude kern. Ten noorden zijn meerdere bronnen en het dorp is omringd door 500 ha wijngaarden en 700 ha bos en struiken. Het gebied is heuvelachtig. Dit is het hart van de Var, tussen de gebergten Sainte Baume en Esterel, met de vlakte des Maures, vruchtbare valleien, bossen en rode rotsen met verstilde dorpjes die liggen te stoven in de zon. Puur natuur en rust, en toch slechts enkele tientallen kilometers van de Middellandse Zee.
Een dag op stap? Bezoek het Massif des Maures of het Massif de Sainte Baume, schitterende gebieden voor natuurliefhebbers en wandelaars. In de directe omgeving leuke plaatsen/dorpen zoalsToulon,Brignoles, Néoules, Entrecasteaux, Carcès, Cotignac enz. Wilt u cultuur snuiven, Aix-en-Provence en Arles liggen op resp. 1 en 1,5 uur rijden.
Een dag rustig thuis in vakantiehuis Le Grand Paradis blijven? Dat is geen straf. Ga met een goed boek en/of een lekker glas wijn op één van de drie gezellige terrassen zitten die de tuin rijk is, of onder een boom zomaar ergens in de tuin. Genieten!!!
Vakantiehuis Le Grand Paradis ligt ideaal in de Provence-Verte, Var, want in een half uurtje bent u bij de stranden van de Middellandse Zee.
Bezoek de levendige havenstad Toulon (35 km) met de gezellige weekmarkt, of bezoek Hyères, presqu'ile de Giens en neem daar de boot naar het groene eiland Île de Porquerolles. Er zijn verschillende wandel en fietsroutes op dit prachtige eiland. Overal ruik je de geur van de mimosa en die heerlijke Provençaalse kruiden. De natuur is hier schitterend. Het eiland is slechts 7 km lang en 3 km breed, dus een idyllisch baaitje om af te koelen is altijd dichtbij.

  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Le Grand Paradis heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Wat hebben wij fijne dagen gehad in Le grand paradis! In werkelijkheid veel mooier als op de foto's. Heel sfeervol, heerlijk zwembad, prachtige tuin met leuke vijver en fijne zitjes om te relaxen. Contact met Joke was heel fijn, stelde wij zeer op prijs! Schattig dorpje op loopafstand, en leuke plaatsen in de omgeving!! Le grand paradis.... Tot volgend jaar!!!

  • Tessa uit Middenbeemster

    10 sterren

    Een heerlijke en prachtige plek met veel rust en privacy. Op loopafstand van Garéoult (de markt op dinsdag is een aanrader) en op korte rijafstand van veel leuke plekken om te bezoeken.

  • Lambert uit Belgie

    10 sterren

    Prachtig huis! Werkelijk het paradijs! De tuin is een juweeltje! Onze twee labradors hebben samen met ons echt genoten! Dikke pluim voor de vriendelijke beheerders en de mensen die voor het onderhoud instaan! wij komen graag terug!

Culinair en wijn

Dichtbij Vakantiehuis Le Grand Paradis zijn diverse wijnvelden en bijbehorende wijnhuizen/chateaux. U kunt een "route du vin" rijden en diverse wijnchateaux bezoeken en een heerlijke rosé of witte wijn proeven. Houdt u van lekker eten, dan kunt u terecht bij LÉstable, La Table de Lilou e,a,in Garéoult en niet ver van Garéoult vindt u restaurants waar u uitstekend kunt eten, zoals bijv. Clos de Vignes in Cotignac, waar u midden in de wijngaard kunt dineren, of La Source in Méounes les Montrieux, dichterbij in Garéoult zelf zijn op loopafstand ook diverse restaurants. Trek in Thaïs of Sushi eten, dan is Bo in Le Lavandou (bijv. na een dagje strand) een aanrader.

Wat is er te doen

Houdt u ervan om naar de markt te gaan, dan boft u, in Garéoult 10 minuten lopen van vakantiehuis Le Grand Paradis is iedere dinsdagmorgen tot ca 13.00 uur een grote Provençaalse markt, met volop verse groenten, fruit, bloemen, planten, vis enz., maar ook gezellige kramen met Provençaalse zeep, tassen, leuke kledingkramen, noem het maar op.
Arles, 1 ½ uur rijden, prachtige oude romeinse stad. Aix-en-Provence ook een aanrader. Bezoek Les Baux-de-Provence en geniet van de multi-media expositie in de grot Carrières de Lumières.
Wilt u flaneren langs de kust, bezoek Hyères, Le Lavandou, St.Maxime, Port Grimaud, St,Tropez , Bandol, bekend om zijn wijn, volop keuze.
Gorges du Verdon,de zgn franse Grand Canyon een diepe kloof die eindigt in het stuwmeer "Lac de Sainte-Croix",
alwaar men kan wandelen, kanoën en zwemmen.
Nice, Cannes, luxe Zuid-Franse steden, ook strand aanwezig (1 ¼ uur rijden)
Wandelen en fietsen, al dan niet in de bergen (directe omgeving, er zijn wandelkaarten in het vakantiehuis aanwezig, veel GR paden)
Wilt u winkelen, bezoek Centre Commercial, allerlei grote winkels (25 minuten richting Toulon, afslag \la Bigue, Vallette du Var) ZARA,
Printemps, veel schoenen - en kledingwinkels, Ikea.
Rondritjes naar kleine dorpen zijn ook leuk: Besse s/issole, de Abdij van Thoronet, De kathedraal van St. Maximine la Sainte Baumes, Bormes les Mimosas, het schildpaddendorp Gonfaron, kastanjedorp Collobrieres.
Aix-en-Provence voor cultuursnuivers.
Kanovaren in de buurt van Carcès, leuk plaatsje met schitterende muurschilderingen, gelegen boven Le Val.

  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

De huurperiode is van zaterdag 16:00 uur (aankomst) tot zaterdag 10:00 uur (vertrek)

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

TOERISTENBELASTING €1.31 p.p.p.d vanaf 18 jaar.

Er worden ENERGIEKOSTEN € 100,-- p.w. berekend tussen 1 okt. en 1 mei -

Een LINNENPAKKET per persoon bestaat uit 2 baddoeken en washandjes, hoeslaken, dekbedhoes en kussensloop, kosten € 15,-- pp
Theedoeken en keukenhanddoekjes zelf mee te nemen.
Er is een vaatwasser aanwezig.

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 200,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 15,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.100

Prijs per week vanaf

€ 1.100