Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

De bungalow is in een oase van rust gelegen op een heuvel met een bijzonder prachtig uitzicht over de baai. Het is een zeer compleet ingericht huis, geschikt voor 2 tot 3 personen en beschikt over een prive tuin. De kleine bungalow grenst direct aan het beschermde natuurgebied "Cirques de la Darboussierre". Op loopafstand starten schitterende wandelroutes in dit beschermde natuurgebied. Op 10 min loopafstand zijn volop stranden, een haven en diverse watersport mogelijkheden. Vanuit Giens vertrekken dagelijks veerdiensten naar het eiland Porquerolle en is het mogelijk om te duiken.

De keuken en badkamer zijn vernieuwd en modern. Het huisje is modern ingericht. De tuin en het terras zijn direct toegankelijk vanuit de huiskamer. Vanuit hier kunt u op een heldere dag over de baai de stad Hyeres zien liggen. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats op het beveiligd terrein. Vanaf de privé parkeerplaats leiden 25 bielzen traptreden u naar de beneden liggende bungalow.

De nieuwe keuken is van alle gemakken voorzien en uitgerust met een inductiekookplaat, magnetron en wasmachine.

De slaapkamer boven is voorzien van twee eenpersoonsbedden ( 80x200). In de woonkamer staat een slaapbank (160 x 200) welke ook geschikt is voor 2 personen.
Op aanvraag is een beddenpakket ( onderlaken, dekbedhoes en kussensloop) te bestellen. Kosten €12,50 per stuk

Faciliteiten

  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • TV

Beschikbaarheid van 'Les Enclos de la Madraque'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Madrague behoort bij de gemeente Hyeres (provincie VAR) en ligt op het glooiende schiereiland Presqu'île de Giens op 2 km afstand van de plaats Giens. De bungalow grenst direct aan het natuurgebied "Cirque de la Darboussiere" wat beschermd is vanwege de (onderwater) flora en fauna. Hier kunt u heerlijk wandelen. Op korte afstand van de bungalow, in het natuur gebied, vindt u een kleine baai met zandstrand waar u een verfrissende duik kunt nemen.

Op 10 minuten afstand met de fiets bevindt zich Hyères Plage. Een vlakke kuststrook met ruime zandstranden. Hier worden veel watersporten beoefend, zoals kite- en windsurfen, zeilen en duiken. Parallel aan dit strand , aan de andere zijde van de kust, vindt u de plaats La Capte met een zeer kindvriendelijk strand. Tussen de beide stranden bevinden zich zoutmeren, waar flamingo's hun woongebied hebben.
Wekelijks worden er op diverse plaatsen markten georganiseerd en zondags wordt er een grote rommelmarkt gehouden naast de permanente kermis net buiten Hyères Plage. Op zondag kunt u ook een bezoek brengen aan de paarden-renbaan.
Verder zijn er in de directe omgeving tal van bezienswaardigheden en zijn er veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers, waaronder een bezoek aan de, net voor de kust gelegen eilanden Île de Porquerolles, Île de Port Cros en Île du Levant.
Bij de vakantiewoning is een mountain-bike aanwezig die u kunt gebruiken. In la Capte is een fiets, scooter en autoverhuur aanwezig.

In de nabije omgeving bevindt zich Hyeres. Een gezellige middeleeuwse stad die al sinds de 19-de eeuw zeer geliefd is vanwege de vele palmbomen en de zachtheid van haar klimaat. Pittoreske steegjes omzoomd door oude huizen komen uit op het mooie Massilonplein versierd met vele terassen.

  • Heuvelachtig
  • In/bij een dorp
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Recensies

Les Enclos de la Madraque heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    We hebben dit huisje 3 keer gehuurd en komen zeker nog een keer terug. Het huisje is compact, geen wifi, geen airco maar precies wat belangrijk is,
    is er wel. Namelijk: lekkere bedden, mooi uitzicht, goede tuinstoelen, een super mooie kust wandeling achter je huisje, rust, strand op loop afstand en een paar mooie stadjes zoals Hyeres, Toulon en Bormes les Mimosas. Ook het contact met de eigenaar verloopt soepel via whatsapp. Aanrader!

  • 9 sterren

    My husband and I had a wonderfull stay in this litle vacation home. It provided everything we needed and is set in stunning surroundings. We especially enjoyed the view to the bay and the breathtaking sunsets as well as the quiet and peacefull neighbourhood. The Madrague is a lovely area and we enjoyed several walks in the nature reserve bordering to the community. We also took the ferry to Isle de Poccerole with its fantastic beaches. The communication with the owners were very good and everything went smoothly on arrival and departure.

  • 9 sterren

    Wij waren aan het eind van de zomer een weekje in dit huisje op het Presqu'île de Giens. Het is een heel compact huisje, echt geschikt voor 2 personen. In het keukentje (dat wij weinig gebruikt hebben) vonden we alles wat we nodig hadden. De badkamer was compact maar schoon. Er was een prachtig uitzicht over de baai en op 5 minuten lopen een klein privé-strandje voor de bewoners van het rustige vakantiewijkje. In de omgeving zijn een paar leuke uitstapjes te maken (Porquerolles, Hyeres, Saint Tropez...).
    Het zou wel leuk geweest zijn een mapje met tips voor uitstapjes in het huisje te vinden.
    De slaapkamer boven is erg warm en je kunt uitwijken naar de slaapbank op de benedenverdieping, maar dit kan uiteraard alleen als je met maximaal twee personen bent.

Culinair en wijn

Aix-en-Provence: Op ca 1 uur rijden bevindt zich de prachtige stad Aix-en-Provence. Deze prachtige stad, vereeuwigd op de doeken van Paul Cezanne , is met zijn oude herenhuizen, geurige markten en charmante pleinen zeker een bezoek waard. Opera liefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens het festival van Aix.

Wat is er te doen

Wekelijks worden er op diverse plaatsen markten georganiseerd en zondags wordt er een grote rommelmarkt gehouden.

Saint Tropez is 45 km in oostelijke richting gelegen en is met de auto makkelijk te bereiken. Cannes, Nice en Monaco zijn ook gemakkelijk te bereiken via de autoroute of via de kustroute. Het is ook mogelijk om met de trein ( vanaf station Hyeres) te reizen naar o.a. Nice, Cannes, Monaco en Marseille.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Vliegtuig: Met o.a Transavia vliegt u direct naar Toulon/ Hyeres. Vanaf het vliegveld is het slechts 15 minuten rijden naar La Madrague.
Bus: De Oui-bus is het alternatief voor de "Euroliner" bussen. De Oui-bus brengt u comfortabel en goedkoop naar de Cote-dazur.
Trein: Een voordelige oplossing is de "zon-Thalys" . Binnen 7 uur spoort u vanaf Amsterdam Marseille. Vandaar uit kunt u per trein verder reizen naar Hyeres. Daar kunt u de bus nemen naar la Madrague. Deze rijdt gedurende het hele vakantie Seizoen. www.nsinternational.nl/zonthalys.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Toelichting op prijzen en seizoenen incl toeristen belasting, excl schoonmaakkosten ( €50)

Euro 425,00 - Half seizoen vanaf 6 april t/m 18 mei 2024
Euro 450,00 - Seizoen vanaf 18 mei t/m 1 juni 2024
Euro 475,00 - Tussenseizoen vanaf 1 juni t/m 22 juni 2024
Euro 550,00 -Voorseizoen vanaf 22 juni t/m 29 juni 2024
Euro 725,00 - Hoogseizoen vanaf 29 juni t/m 31 augustus 2024
Euro 520,00 - Tussenseizoen vanaf 31 augustust/m 28 sept 2024
Euro 450,00 - Naseizoen vanaf 28 sept. t/m 19 okt 2024

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 12,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 425

Prijs per week vanaf

€ 425