Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Hameau des Claudins #2 Préconil

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Hameau des Claudins #2 Préconil '

Ilonka Labes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 okt 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Hameau des Claudins #2 Préconil heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in mei 2022

Mooie accomodatie op een prachtige locatie met een geweldig uitzicht! Goed onderhouden en verzorgde uitstraling, beheerders zeer vriendelijk en goed bereikbaar voor vragen.

10
Bezocht in september 2021

In 2021 zijn wij een week geweest, wij zij heel enthousiast geworden door de video alleen jammer dat er niets van klopt, geen pizza bezorging, geen drie gangen menu en na 20 augustus geen broodjes service. Ook al staan er elf auto’s op het parkeerterrein. Ik heb toen duidelijk gemaakt dat ik geboekt heb door de enthousiaste video, omdat je ver van de bewoonde wereld zit is dat voor ons belangrijk. Vorig jaar is ons beloofd dat de video waar niets van waar is van de site gehaald zou worden. Nu zie ik tot mijn spijt dat dat de video er nog steeds op staat. Erg jammer, wel een prachtig park.

7
Bezocht in augustus 2021

Perfect voor de Familie, alles is netjes en goed onderhouden. Mooie locatie lekker afgelegen, maar alles goed bereikbaar met de auto!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie