Recensies

La Grande Forêt heeft 16 recensies

De bezoekers van La Grande Forêt beoordelen deze accommodatie in de afgelopen 4 jaar gemiddeld met een:
10,0
Bezocht in september 2012

Beste Ed en Marianne,

Nu kennen wij de ware betekenis van de uitspraak ‘’leven als een god in Frankrijk’’.

Wij hebben een onvergetelijke week gehad bij jullie op het landgoed.
Het huis, de omgeving en het weer hebben er toe bijgedragen dat de vakantie voor Beatrix en mij, de kinderen met hun partners, een ware belevenis was .
Het huis met zwembad, het overdekt terras met een BBQ. We hebben het allemaal vol overgave gebruikt. Door de sauna en de terrasverwarmer waren ook de wat koelere avonden buiten goed door te brengen.

Het is een ideale locatie om vandaar uit dagtripjes te maken en het leuke is dat je daarvoor niet eens ver weg hoeft te gaan. Het dorpje is zeker op marktdag een bezoekje waard.
Wij kijken terug op een heerlijke tijd van rust, gezelligheid en genieten.

Bedankt namens ons allen dat wij bij jullie even heerlijk vakantie hebben kunnen houden.

Hartelijke groeten,

Beatrix & Roy
Celine & Marteijn
Eva & Alof

Cijfer:
10
Bezocht in februari 2011

Beste Ed en Marianne,
Dank jullie wel voor het bijzonder aangename verblijf in La Grande Forêt in februari 2011. Het was een heerlijk weekje, mede doordat we het goed getroffen hebben met het weer, waardoor we vijf van de zeven ochtenden buiten konden ontbijten en zelfs met wat bijverwarmen door de terrasverwarming en een gezellig vuurtje in de barbecue nog een paar keer ’s avonds buiten op het overdekte terras hebben kunnen zitten. Het was ook heerlijk om in deze tijd van het jaar eens in deze streek te verblijven. De rust heeft ons erg goed gedaan. De zon had al veel kracht en het was vooral aan zee nog lekker rustig. We konden eindelijk eens naar St.Tropez en andere plaatsen aan de kust rijden zonder in de file te staan en over bijna verlaten stranden wandelen. Een heel aparte ervaring als je gewend bent daar ’s zomers zij aan zij te liggen! Een extra attractie vonden we de bloeiende mimosa die vooral vlakbij zee de streek geel kleurde. We hebben onze wijnvoorraad in diverse chateaus weer aangevuld en een paar zalige sapjes ontdekt. Tenslotte hebben we ook genoten van de tuin, waar het voorjaar veel eerder zijn intrede deed dan bij ons in Nederland. Rest ons nog te melden dat jullie uitstekend vertegenwoordigd werden door de beheerders Jan en Trudie, die zich zeer gastvrij en behulpzaam presenteerden.
We komen in een ander jaargetijde beslist nog eens terug.
Met vriendelijke groeten,
Evert en Maria

Cijfer:
10
Bezocht in oktober 2010

Beste Ed en Marianne

Hierbij en kort berichtje voor op het gastenboek. We zijn nu een paar dagen thuis en we missen Lorgues, La Grande Foret en het Franse leven nu al! Wat hebben wij genoten van die heerlijke vakantie. Wij zijn in de periode van laatste week september, eerste week oktober in Frankrijk geweest. We hebben slechts 1 dag regen gehad en de rest alleen maar aangename zonnige dagen. Het verwarmde zwembad hebben we dus optimaal kunnen gebruiken! Evenals de vele andere mooie faciliteiten die jullie bieden: Beau (onze dochter van 3) heeft het nu nog over de Jeu-de-Boules, sauna en het badmintonnen. De dorpjes die jullie aanbevolen om te bekijken, waren allemaal de moeite waard en vooral ook op korte afstand van het huisje, met mooie routes ernaar toe (ideaal dus om te doen met onze 2 kleine meiden!). Leven als God in Frankrijk is in La Grande Foret echt niet moeilijk om te verwezenlijken, zeker niet met al het goede eten en drinken dat Frankrijk daarbij te bieden heeft. Een dikke merci voor jullie gastvrije ontvangst, fantastisch verblijf en wie weet tot ziens weer!

Sascha, Xavier, Joyce, Beau en Julia.

Cijfer:
10
Bezocht in juli 2010

Hallo allemaal,

Nu de dagen korter,kouder en natter worden denken we steeds vaker terug aan onze zomervakantie bij La Grande Foret.
Natuurlijk weten we na 2 jaar vakantie in Lorgues wel hoe alles eruit ziet, wat je in de omgeving kunt zien etc maar toch geeft die
eerste duik in het overheerlijke zwembad het echte Frankrijk-vakantiegevoel.
Wij zijn te gast geweest in de laatste week van juni en de eerste week van juli.....ja, ja, we hebben dat waanzinnige WK in Frankrijk mogen beleven.
Wat wil je nog meer; lekker warm weer,een prachtige veranda en de voetbalwedstrijden met je eigen Nederlandse voorbeschouwing en commentaar.
In de pauze een koele duik; na de wedstrijden een beregoede stemming, een lekker biertje met daarbij een heerlijke barbeque.
Natuurlijk overdag toch weer de reisjes naar St Tropez, stranddag bij Port Grimaud, bezoek aan de markt en op voetballoze avonden de nieuwe restaurantjes in Lorgues verkennen.
In eerste instantie hadden we het idee dat dit de laatste keer was dat we bij Ed en Marian te gast zouden zijn want na 3 jaar wordt het tijd voor iets anders.
Maar toen we na die lange,snelle reis voet op het landgoed "La Grande Foret" hadden gezet en met ons tienen heerlijke twee weken gerust hadden kwam het inzicht snel;
voor volgend jaar toch maar dat ene weekje vastzetten !

Heel veel groetjes van Ben,Karine,Bernadette,Danny,Huib,Max,Wendy,Anne,Vincent en Ellen.

Cijfer:
10
Bezocht in mei 2009

Beste Ed en Marianne,

Het is alweer een maand of 9 geleden dat wij te gast waren op La Grande Foret. Hoog tijd om een bericht in het gastenboek achter te laten dus. Omdat ik niet vind hoe ik dat via de site kan doen, doe ik het op deze manier, via de mail, dan kunnen jullie het vast zelf wel op de site zetten.
PS: Mochten jullie toevallig de knuffel van karel nog zijn tegengekomen (kleine groene draak), dan horen we dat graag, hij heeft het er nog over.....

Begin mei 2009 hebben wij genoten van een heerlijke week, helaas veel te kort, op La Grande Foret. Na wat zoeken omdat we de routebeschrijving niet goed hadden gelezen en een lekke band, kwamen we aan en werden we gastvrij verwelkomd door Ed en Marianne. Wij waren met twee gezinnen (4 volwassenen en 5 kinderen tussen de 3 en de 8). Het huis was prachtig, maar ik moet zeggen dat we vooral buiten hebben gezeten: aan de picknicktafel in de tuin, bij het zwembad, en op het prachtige overdekte terras, waar het dankzij de haard/bbq ook ’s-Avonds heerlijk vertoeven was. De kinderen hebben enorm veel gezommen in het warme water en in de tuin gespeeld (schommel, glijbaan, zandbak, jeu de boules, verstoppertje etc). Ook de sauna vonden ze erg interessant. s’Ochtends verse broodjes en een verse krant dankzij Dirk, die op de fiets naar de bakker ging en elke dag prachtig weer. We hebben uitstapjes gemaakt naar Sint Tropez en naar mooie plekken in de buurt. Ook Lorgues zelf is een prachtig dorpje met mooie oude straten, restaurantjes, terasjes en leuke winkels. Kortom, een heerlijke vakantie op een prachtige plek! Voor herhaling vatbaar!

Hartelijke groet, familie Veuger en familie Drillenburg

Cijfer:
9

Ervaringen: deel uw review