Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Bram Bakker

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Volledig rustig natuur- en stiltegebied

Vraag naar onze aanbiedingen voor voorjaar en zomer!

Villa Le Paradis is met recht een paradijs op aarde. Op een landgoed van 10.000 m2 vindt u deze sfeervolle Provençaalse villa met een groot comfortabel zwembad en een adembenemend uitzicht. Vanzelfsprekend heeft u hier volledige privacy en het landgoed en het zwembad dus exclusief voor uzelf. U vindt hier totale rust maar hebt toch uw boulangerie en een kleine supermarkt op loopafstand. Sinds november hebben we nu ook glasvezel internet ter plekke!

De indeling: entrée, toilet, woonkamer van 80 m2 met open haard, een ruime zithoek en openslaande deuren naar de terrassen. De keuken is van alle gemakken voorzien met een vaatwasser, oven, filterkoffie en Dolce Gusto apparaat, broodrooster, citruspers enzovoort....., aansluitend een ruime eetkamer met directe toegang tot het overdekte terras met uitzicht op het zwembad. 1 masterbedroom van 35 m2 bestaande uit een ruime badkamer met dubbele wastafel, jacuzzi, toilet en een separate douche, een dressing en een comfortabel 2 persoons bed en openslaande deuren naar het terras en de mooi aangelegde tuin. Verder op de begane grond 3 ruime slaapkamers met elk 2 éénpersoons bedden die samengevoegd ook als 2 persoons bed dienst kunnen doen en een ruime badkamer met bad, toilet en douche. Via een romantische wenteltrap bereikt u de "torenkamer" hier vindt u een 2 persoons bed en een knusse badkamer met toilet, wastafel en douche. Met de nieuwe airconditioning blijven de villa en alle kamers ook in de warme zomermaanden heerlijk koel.

Rondom de villa liggen diverse terrassen, u vindt dus altijd wel een fijne schaduwplek. Aan de mooi aangelegde mediterrane tuin ligt het grote zwembad (6x12m) met z’n ruime, natuurstenen zonneterras en de overdekte buitenkeuken met koelkast, grote BBQ en ruime comfortabele loungeset naast de villa treft u de all weather pingpongtafel aan.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Jacuzzi
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Paradis'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Le Paradis ligt op 35 minuten van de Middellandse Zee, dichstbijzijnde kustplaatsen zijn Sainte Maxime en Saint Tropez. Cannes ligt op 50 minuten en Monaco op 1½ uur.

Lorgues is een schilderachtig stadje, met huizen in warme kleuren, gezellige winkeltjes en terrasjes. De Provençaalse markt op dinsdagochtend is beroemd en staat ook genoemd in de Michelingids, u vindt hier naast kleding ook veel heerlijke regionale producten.

Op korte afstand vindt u de mooie plaatsen, Flayosc (8 km), TourTour (met een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee), de watervallen van Sillans la Cascade (15 km) en het wereldberoemde Lac de Sainte Croix, met z’n turquoise water en de prachtige, woeste natuur.
Op 1km van le Paradis vindt u een kleine supermarkt en een warme bakker met heerlijk brood en banket. Grotere supermarkten vind u in het centrum van Lorgues, een Lidl bevind zich op 10 kilometer in Salernes.

    Recensies

    Le Paradis heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

    9.75 sterren
    • 9 sterren

      Wat hebben we genoten van Le Paradis! We hier met 2 gezinnen heerlijk 2 weken lang genoten van het huis en de omgeving!! Hele prettige communicatie met Alexandra en Bram gehad en fijn dat Gerard er alles aan gedaan heeft om het zwembad te onderhouden. Het huis is keurig verzorgd en voorzien van alle gemakken. Dat er recent airco's waren geplaatst was voor ons een positieve verrassing. Deze hebben we echter alleen tijdens de hittegolf voor het slapen even aangehad, wat een luxe!
      Als tip zou ik aangeven om buiten een laadpunt/stopcontact aan te sluiten, zodat de woning klaar is voor de toenemende gasten met elektrische auto's.
      We komen graag terug!

    • 10 sterren

      Wat hebben wij een heerlijke week gehad in Le Paradis! In eerste instantie hadden we een ander huis van Bram op het oog, maar helaas was deze al vergeven. Maar niet getreurd, want door de zeer snelle en gemakkelijke communicatie met Bram per mail en telefoon bleek dat dit huis nog een mogelijkheid was. En wat een gelukje was dat..! Het uitzicht is nóg mooier dan op de foto's en het zwembad is heerlijk om af te koelen van de zinderende warme Zuid-Franse zon. Alle kamers zijn bovendien van airconditioning voorzien, waardoor ook de nachten heel goed uit te houden zijn. Ook de rest van het huis is echt werkelijk van alle gemakken en luxe voorzien, waardoor we ons deze week echt in het paradijs waanden.
      Tijdens de week hadden we prettige communicatie (in het Nederlands) met Alexandra per telefoon, lag er bij aankomst een flesje heerlijke rosé klaar en kregen we zelfs de actuele file- en verkeerssituatie door, waardoor zelfs onze terugreis vlekkeloos verliep.
      Kortom, wij komen heel erg graag nog eens terug!

      Hartelijke groet, Geert, Hidde & Juliette, Fons & Leandra

      Reactie van Bram Bakker

      Beste Leandra & Friends,

      Wat goed om te horen dat het geslaagd was, het is inderdaad een prachtige villa.

      Jullie zijn welkom hoor, een volgende keer!

      Groet namens het team van French Holiday Villas,

      Bram

    • 10 sterren

      Wat een fantastische ervaring dit vakantiehuis! Voorzien van alle mogelijke gemakken en zeer netjes. Supergroot zwembad en heel mooie omgeving. De
      manier waarop dit vakantiehuis beheerd wordt door Alexandra en Bram is ronduit professioneel te noemen. Discrete en supersnelle service! Dit voegt zoveel toe aan dit verblijf. Bedankt! Familie Hermans.

      Reactie van Bram Bakker

      Beste Bert,

      Wat goed om te horen en ontzettend graag gedaan!

      Groet,

      Alexandra en Bram

    Culinair en wijn

    U kunt in de omgeving heerlijk eten tegen heel redelijke prijzen. In en rond Lorgues bevinden zich ruim 40 restaurants, waaronder het wereldberoemde "Bruno" waar alle gerechten worden bereid met truffels. Voor elk wat wils dus en ieder restaurant heeft een kindermenu.
    Tips voor een goed en betaalbaar restaurantbezoek:
    - Volg de Fransen, waar zij dineren is het goed en redelijk geprijsd
    - Kies de dagaanbieding (vaak rond de 10 euro) of
    - het 3 gangen menu (+/- 17 euro)
    - Neem een karafje huiswijn, altijd goed en vaak een kwart van de prijs per fles.

    De Provence is beroemd om haar prachtige (rosé) wijnen, bezoekt u eens een wijnchateau!

    Wat is er te doen

    In de directe omgeving kunt u kanovaren op de rivier (2 km), paardrijden (op 5 km. tochten door de prachtige natuur), alle watersporten aan zee en op het lac de Sainte Croix.
    Er zijn divers speeltuinen voor de kinderen en een avonturenpark op 10 km waar de kids van boom tot boom kunnen klimmen (beveiligd). Er zijn gedurende de hele zomer (april-oktober) diverse circussen en festivals in de directe omgeving. In Fréjus (30 km) bevind zich een Aqualand, een speelparadijs met waterglijbanen, wildwaterbanen etc.
    Wij helpen u graag met het reserveren van een restaurant, paardrijtocht of een bezoek aan een wijnchateau!

    • Aan fietsroute
    • Bij wandelpaden
    • Aan mountainbike route
    • Bij paardrijroute
    • Pretpark in de buurt
    • Vissen

    Overige prijsinformatie en aanbiedingen

    Bij ons geen boekings, reserverings of andere administratieve kosten.
    U ontvangt de borg binnen 48 uur na vertrek retour op uw bankrekening!

    Eindschoonmaak 2 personen 200 euro
    Eindschoonmaak 3-6 personen 250 euro
    Eindschoonmaak 6-10 personen 300 euro

    U kunt een handdoek/linnenpakket huren:

    - dekbed overtrek
    - onderlaken
    - kussensloop
    - handdoek
    - grote handdoek
    - badlaken voor aan het zwembad
    - badmatjes
    - keukenlinnen

    Van 35 euro nu voor 30 euro per persoon euro p.p.

    Schoolvakantie oktober, december, februari en mei +100 euro per week

    De villa is niet beschikbaar voor studentengroepen of vriendengroepen met een leeftijd onder de 25 jaar

    Wij innen voor de plaatselijke overheid de verblijfsbelasting, dit is 2 euro per volwassene per nacht

    Prijs is exclusief

    • Borg € 500,00
    • Schoonmaakkosten (verplicht) € 200,00
    • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 17,50

    Heb je vragen?

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

    Met hoeveel personen?

    Last-minute prijs van € 1.995 voor€ 1.795

    € 1.795

    Last-minute prijs van € 1.995 voor€ 1.795

    € 1.795