Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Phil Barker

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

De villa biedt 130m2 wooncomfort voor 4 tot 6 mensen en is verdeeld als volgt:
Via de veranda komt men in de hal, die toegang geeft tot een ruime smaakvol ingerichte woonkamer, met een zithoek en een open haard. Er is een flatscreen kabel-tv (Franse zenders), een dvd-/cd-speler, geluidsinstallatie en wifi-internet.
De ruime open keuken is volledig ingericht met vaatwasser, electrisch fornuis (vierpits inductie-toestel), koel-/vriescombinatie, oven, nespresso- en filterkoffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Er is een 6-persoons-eettafel die aansluit bij de keuken. De bijkeuken is toegankelijk vanuit de tuin, met een wasmachine en een aanrecht met spoelbak. Hier bevindt zich ook de (houtskool gestookte) Weber barbecue.
Vanuit de woonkamer en de keuken geven openslaande deuren direct toegang tot de serre, die ook is ingericht met gemakkelijke stoelen en een eettafel. Dit is een uitgelezen plek om van het uitzicht op de tuin te genieten in de lente en de herfst, of om er een boek te lezen.
De hal geeft toegang tot de drie slaapkamers.
Slaapkamer 1 heeft een dubbel bed, bestaande uit 2 eenpersoons bedden (2m x 0,90m) en een smaakvol ingerichte badkamer met een badmeubel en een aparte douche met een glazen scherm. Ook zijn er een kledingkast en een ladenkast.
Slaapkamer 2 heeft ook een dubbel bed, met 2 eenpersoons matrassen (2m x 0,90m) en een wastafel.
Slaapkamer 3 heeft ook 2 eenpersoons bedden (2m x 0,90m). Voor slaapkamer 2 en 3 is er een gedeelde badkamer met een douche en een wastafel. Er is een apart toilet, bereikbaar vanaf de hal.
Slaapkamer 2 en 3 hebben grote ingebouwde kledingkasten met genoeg legplanken en hangruimte.

Ook een kinderbedje en een kinderstoel zijn beschikbaar.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison Vaussiere'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Maison Vaussiere is rustig gelegen op loopafstand van Lorgues, aan het eind van een doodlopende weg met maar 2 buren en geen doorgaand verkeer. De ruime tuin is deels omheind met een ijzeren hek, waardoor dit huis veilig is voor kleine kinderen. U kunt er vanaf de tuinterrassen genieten van een ononderbroken uitzicht over de wijngaarden en zwemmen in het (verwarmde) zwembad in de privacy van de tuin. Het huis heeft een “jeux de boules” baan waar U tijdens Uw vakantie de lokale sport kunt beoefenen. In het huis zijn jeux-de-boules-ballen aanwezig. Er is ook een grasveld waar kinderen kunnen spelen en er zijn olijfbomen en andere volgroeide planten in de tuin. Het verwarmde zwembad (op aanvraag verwarmd in de lente of de herfst) heeft een vaste trap in het water, wat voor kleine kinderen heel praktisch is. Er zijn parasols aanwezig voor de hoognodige bescherming tegen de middagzon. Op de terrassen bevinden zich tafels en stoelen voor Uw openluchtdinertjes, zowel aan de voorkant als aan de achterkant van het huis. Potten met bloemen en andere planten maken van deze tuin een klein paradijs voor zijn bezoekers.
De eigenaar van het huis levert bij aankomst een aanvullend pakket, bestaande uit een fles gekoelde rosé, een fles water en een fles vruchtensap.
Mocht U ’s ochtends warm vers brood willen dan kunt U een 10 à 15 minuten durend wandelingetje maken naar het dorp, waar U diverse bakkerijen en kleine cafeetjes vindt die versgezette koffie en croissants serveren.
Er zijn in Lorgues verschillende supermarkten die de hele dag geopend zijn, en op zondag tot 12 uur, voor Uw dagelijkse boodschappen.
Op dinsdag is er de beroemde Lorgues-markt, die vanaf de vroege ochtend tot 13.00 uur in volle gang is. Het is de grootste markt van de regio. Soms is deze markt gecombineerd met een “brocante”, d.i. een markt van curiositeiten, antiek etc..

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Maison Vaussiere heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.75 sterren
  • 10 sterren

    A perfect house. The kitchen has everything you need, a nice swimming pool.
    For the first time in years we haven't felt homesick. We can certainly recommend this house.

    Reactie van Phil Barker

    Thanks for the nice comments – really pleased you enjoyed your time at the house.
    All the best
    Phil

  • 9 sterren

    Zeer aangenaam verblijf met 2 kinderen. Erg rustig gelegen, veel privacy. Heerlijk zwembad.
    De wegbeschrijving mag nog toegevoegd worden. Het huisnummer klopte niet. Bij aankomst dus niet makkelijk te vinden. Gelukkig is de gastheer (Phil) zeer attent en behulpzaam. ( ook bij stroomuitval na een hevig onweer). Enig minpunt is dat er geen airco is en dus de nachten behoorlijk warm waren. Verder prima. Een aanrader.

    Reactie van Phil Barker

    Hi Stephanie,
    Thanks for your comments and for leaving the house so clean and tidy. I can't find the house address on the website or in any of our correspondence – let me know where you found the address so I can correct it if wrong.
    Pleased you had a nice two weeks.
    Regards
    Phil😊

  • 10 sterren

    We hebben een heerlijke week gehad in Maison Vaussiere. We waren met onze twee kinderen en hun vriendinnen. Het huis is heerlijk groot en het gemak van twee badkamers is een plus. Maar vooral de tuin is fantastisch. Je hoeft eigenlijk helemaal niet weg, zo fijn is deze ingericht. De hele dag is er een schaduwplekje te vinden. Starten op het terrasje aan de voorkant met ontbijt, lunch onder de parasol bij het zwembad en 'savonds dineren op het terras dat aan de serre grenst. En overdag heerlijk chillen aan en in het zwembad. Overigens hebben we ook genoten van de omgeving. Het plaatsje (en marktje) in Lorgue is sfeervol en de Badplaatsen Frejus en Nice zijn op rij-afstand. Verder ook veel goede wijnhuizen te bezoeken. Kortom: een aanrader.

Culinair en wijn

U vindt in de omgeving en in Lorgues zelf tal van bistro’s en restaurants voor ieders smaak en beurs. Van het beroemde restaurant Bruno in Lorgues, bekend door zijn specialiteiten met truffels, de goede kwaliteit van “La Table du Pôl” met zijn tradionele Franse keuken tot aan het vriendelijke en sfeervolle Italiaanse restaurant “Main à la pâte” (pizza- en pastamaaltijden) net even buiten het centrum van Lorgues. Hier kunt op warme avonden buiten eten. Kinderen zijn er welkom. De sfeervolle café’s en bars in Lorgues zijn precies de plek om te genieten van een glas rosé of iets sterkers in de schaduw van de platanen.
Er zijn tal van lokale wijngaarden en (wijn)kastelen in de buurt, waar men U graag wil rondleiden en hun wijn wil laten proeven.

Wat is er te doen

In Lorgues, op ongeveer 10-15 minuten lopen vanaf het huis, vind je de tennisclub van Lorgues, waar je een baan kunt huren en op de meeste dagen van vroeg in de ochtend tot de avond kunt spelen. Net buiten Lorgues, aan de weg naar Vidauban/Les Arcs, vind je een ponyclub, met rijles voor kinderen. In Vidauban kun je fietsen huren, waarbij je kunt kiezen uit fietsen voor alle leeftijden en alle soorten. Tegen een kleine vergoeding komen ze de fietsen brengen en halen - vraag naar de mogelijkheden. Paardrijden en vissen zijn in de omgeving ook mogelijk. Watersport en paragliden zijn activiteiten die dichter bij de kust kunnen worden gedaan.
Voor een dagje uit zijn de stranden van de Middellandse Zee en de Gorges du Verdon binnen bereik. In Lorgues en de nabijgelegen middeleeuwse dorpen kunt U talloze historische bezienswaardigheden bezoeken, alsmede genieten van de verschillende lokale markten en festivals die onder de voor deze streek zo typische platanen worden gehouden.
Voor sportliefhebbers: in de omgeving kan men golfen, fietsen, mountain-biken, wandelen, zwemmen, vissen, kanoën etc.. Vraag ernaar bij het plaatselijke toeristenbureau in Lorgues.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Wij zijn Malene en Phil, al meer dan 2 jaar, het hele jaar door, de vaste bewakers van het huis en de tuin. In de zomer wonen we in Lorgues, dus we zijn altijd bij de hand voor een gezellig praatje over eventuele problemen die U zou kunnen hebben tijdens Uw verblijf of over informatie over de omgeving en over wat die omgeving zoal te bieden heeft. Phil zorgt ervoor dat het zwembad schoon en onderhouden is tijdens het seizoen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De huurprijs is inclusief gas, water en elektriciteit.
Aankomst is zaterdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. Als u vertraging laat het ons weten.
Het vertrek is zaterdag voor 10.00 uur. Als je heel vroeg (vóór 08.00 uur) te verlaten, zullen wij uw aanbetaling terug te keren via overschrijving.
Het huis heeft een verwarmd zwembad. Het zwembad kan worden verwarmd voor uw comfort op aanvraag voor € 50 per week. Verwarming van het zwembad is mogelijk in april, mei, september en oktober.

Verplichte eindschoonmaak is € 130 betaald bij aankomst.
Borg is €300, die aan de huurprijs zal worden toegevoegd. De borg zal worden terugbetaald aan de huurder na een succesvolle afloop inspectie van de woning, ten laatste 7 dagen na vertrek.
Bedlinnen (€ 12,50 pp) en handdoeken (€ 10,00) kan worden gehuurd en betaald bij aankomst. We hebben een beperkt aantal handdoeken voor het zwembad, die u kunt huren voor € 10,00 pp. Laat het ons weten, als u deze service.

We raden u aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten om eventueel verlies van geld uit de annulering te dekken.

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 135,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Last-minute prijs van € 1.150 voor€ 1.050

€ 1.050

Last-minute prijs van € 1.150 voor€ 1.050

€ 1.050

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie