Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Q Home: Debby Le-Fèbre en Folkert Trouw

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Villa Saint Joseph in Lorgues is een parel in ons aanbod. De villa werd volledig gerenoveerd tot in de details en heeft naast een binnenoppervlakte van 280m² en een overdekt terras van 40m² ook een buitenzwembad van 12 bij 5 meter. Een echt paradijs!
De woning heeft 6 slaapkamers met telkens een annex badkamer om 12 personen te ontvangen. Op vraag kan dit aantal uitgebreid worden met maximaal 4 kinderen (mits een meerprijs) om tot een totaal van 16 personen te komen.

Het domein van Villa Saint Joseph is afgesloten met een toegangspoort waarbinnen veel parkeergelegenheden zijn in de schaduw van de hoge bomen. In een zijgedeelte van het domein woont een conciërge die geen inkijk heeft op het privé gedeelte van de villa, noch op de tuin.

De tuin heeft nog een aparte afsluiting binnen het domein en is volledig aangelegd door een tuinspecialist. Je vindt er allerlei Mediterraanse planten als palmbomen en moerbeibomen in partijen tussen rotsblokken en een jeu de boules terrein. Er is ook een centrale fontein. Het prachtige zwembad van 12 bij 5 meter springt natuurlijk onmiddellijk in het oog. Het zwembad kan op vraag verwarmd worden en afgesloten worden met een automatisch rolluik. Er is een plage met ondiep water over de ganse breedte aan één kant van het zwembad.

Geniet je graag van de zon, dan heb je nog een lagergelegen zonneterras met eettafel en enkele ligzetels aan een badminton terrein.

Dat alles met een prachtig uitzicht over de vallei en een zonsondergang die je nog lang zal bijblijven.

De villa zelf is een prachtige traditionele Provençaalse villa, gerenoveerd met respect voor de stijl van de woning en heel uniform ingericht. De eigenaren hebben het bewust eenvoudig gehouden, zonder teveel kaders aan de muur en decoratie, om de rust erin te houden. Over de ganse woning ligt een travertin vloer.

De begane grond is eigenlijk verhoogd met enkele trappen aan de voordeur en in de hal. De eerste kamer rechts in de hal is een slaapkamer voor 2 personen, met openslaande deuren naar het buitenterras en annex badkamer, bestaande uit een bad, toilet en wastafel.

Verder in de gang kom je uit op de ruime woonkamer met halfopen keuken. De woonkamer heeft heel wat lichtinval via de twee openslaande deuren aan een grote houten eettafel met bijpassende klassieke stoelen. De zithoek situeert zich rond een centraal haardvuur en bestaat uit ingemaakte banken met gelijke op maat gemaakte kussens. Links is de hoek met tv op beweegbare arm. Rechts vind je een ronde bank mee met de boog van de muur en kleine ramen. Het geheel is heel gezellig met indirect licht voor ‘s avonds. De openslaande deuren komen uit op hetzelfde boventerras als de slaapkamer. Het zicht is fenomenaal! Met trappen naar beneden kom je uit aan het zwembad en de tuin.

De keuken is halfopen met de woonkamer door een doorgeefluik met houten luiken die de stijl van de woning eer aandoen. De keuken zelf is een parel in het geheel. Van een eiland bestaande uit een snijblad, lavabo en vaatwasser, met aansluitend een ontbijthoek met krukken tot een kookgedeelte met Smeg kookfornuis en ovens, een magnetron en Amerikaanse koelkast met diepvriesvak. Alles is in overvloed aanwezig om voor het hele gezelschap te kunnen koken.

Voor we naar de bovenverdieping gaan worden we naar buiten getrokken door een verbinding in de gang naar het overdekt buitenterras op de zijkant van de woning. Je kan je ogen niet geloven als je dit ziet. Een overdekt terras van wel 40 m² met prachtig houten dakgebinte, een grote zithoek opnieuw met ingemaakte banken en mooie kussens, een grote eettafel en een charmante buitenkeuken. Er is een Sonos muziekinstallatie aanwezig op Bluetooth. Openingen in de natuurstenen buitenmuren en de boog geven telkens een schilderachtig uitzicht. De keuken is heel praktisch met een plancha op gas, een afzuigkap, wastafel, vaatwasser, koelkast en een friteuse. Het lijkt erop dat je hier heel wat tijd samen zal doorbrengen. Het overdekt terras geeft opening naar de tuin.

De bovenverdieping bestaat volledig uit slaapkamers, zowel links als rechts van een lange centrale gang. De slaapkamers bestaan telkens uit 2 bedboxen met enkele matras, die aan elkaar geritst worden of apart kunnen gezet worden. Elke slaapkamer heeft zijn annex badkamer met inloopdouche, toilet en enkele wastafel. Eén slaapkamer is aanpasbaar in functie van je gezelschap want het kan een kinderkamer worden met max. 6 enkele bedden of het kan een ouderslaapkamer zijn waar mogelijks enkele bedjes bijgezet worden.

De hele woning is voorzien van airconditioning die tijdens de koudere periodes omschakelt naar verwarming.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa Saint Joseph'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Deze fantastische villa is gelegen op hoogte langs de invalsweg van Vidauban naar Lorgues, op 5 km van het centrum van Lorgues. Een lange, hobbelige privé weg brengt je naar het privé domein, waar je kan genieten van volledige rust, uitkijkend over het glooiende landschap van de groene omgeving.

Lorgues is een authentiek Provençaals dorp met veel gezelligheid tijdens de warmere maanden. Er zijn leuke terrasjes, restaurants en charmante winkels. Elke dinsdag is er de Provençaalse markt waarop streekproducten aangeboden worden. Een gelegenheid om de sfeer mee te pikken.
Behalve Lorgues zijn ook omliggende dorpjes als Flayosc en Cotignac zeker een bezoekje waard. En dan spraken we nog niet over de vele wijnchateau’s in de streek.
De kust en grotere steden als Aix-en-Provence, Nice, Saint-Tropez, Sainte-Maxime zijn allemaal in een uur rijden bereikbaar. Genoeg keuze om daguitstappen te doen dus.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Villa Saint Joseph heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Fantastisch woning waar we een heerlijke familievakantie hebben gehad. Woning erg luxe, van alle gemakken voorzien, het ontbrak ons aan niets!

  • Anoniem uit Nieuwerkerk aan den IJssel

    10 sterren

    Mas d’Eica is een fantastisch verblijf wat heerlijk rustig ligt en wat van alle gemakken is voorzien. Je waant je als een god in Frankrijk.

Culinair en wijn

Voor restaurants in de Provence kijk op: ons overzicht met restaurants. Voor wijnchateaux in de Provence kijk op: ons overzicht met wijnchateaux.

Wat is er te doen

De stranden aan de Middellandse Zee en het natuurschoon van de Gorges du Verdon zijn op slechts 35 km afstand gelegen. In Flayosc en de omliggende middeleeuwse dorpen vindt u behalve bezienswaardige oudheden ook de aantrekkelijke antiekmarkten. U proeft de sfeer van terrasjes onder de karakteristieke eeuwenoude platanen en de gastvrije restaurateur met z’n alom bekende Provençaalse keuken. In Flayosc zijn er meerdere supermarkten, bakkers, slagers, pin, restaurants en terrassen en de maandagochtendmarkt in Flayosc zowel als de dinsdagochtendmarkt in Lorgues zijn een aanrader! Voor meer informatie over de activiteiten in de omgeving zie onze website http://www.qhome.fr.

In de buurt (max 30 minuten per auto): klimmen, zwemmen, golfen, wandelen, mountainbiken, fietsen, paardrijden, watersport, bergsporten, (zweef)vliegen.

  • Aan fietsroute
  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijzen zijn inclusief energie en water.

De huurprijs vermeld in de boekingsmodule is voor een maximale bezetting tot 12 personen. Er kunnen maximum 4 extra personen, kinderen weliswaar, toegevoegd worden in de familiekamer met als meerprijs 125 € per week per kind.

Buiten het hoogseizoen, bestaat er ook een speciale prijs voor een bezetting tot maximaal 8 personen. De eindschoonmaakprijs bedraagt dan 260 euro.

Exclusief
Reserveringskosten € 100
Het zwembad is te verwarmen tegen een meerprijs van € 100 per week (in de maanden april, mei, juni, september en oktober).
Het gebruik van de jacuzzi en sauna zijn standaard inbegrepen tot een elektriciteitsgebruik van 500 kWh voor de volledige woning per week. Extra verbruik wordt aangerekend aan een meerprijs van € 0,20/kWh.

Prijs is exclusief

  • Borg € 1.000,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 300,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 12,50
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 12,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 2.300

Prijs per week vanaf

€ 2.300