Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Cabanon

Bekijk album (21)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Cabanon'

Albert & Wilma Zwart heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Cabanon heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in september 2018

Lieve Wilma & Albert, Hier zitten we dan… een dag voor vertrek nog een laatste keer heerlijk buiten ontbijten. Wat hebben we hier genoten. Ik (Simone) ben nogal lastig met betrekking tot het naar me zin hebben op een andere locatie, maar hier ben ik helemaal tot rust gekomen en genoten van de mooie plek die jullie hier hebben. Een paradijs! Lekker veel ruimte, mooi uitzicht en van alle gemakken voorzien. De omgeving is veelzijdig, van strand, meren, mooie stadjes en mooie natuur. Ook hebben wij hier veel tijd doorgebracht. Normaal gesproken zouden we veel uit eten gaan, maar wij hebben hier vooral veel ‘thuis’ gegeten. In Nederland als wij aan het afwassen zijn, kijken we naar het huis van de buren, maar hier kijken we uit over de bergen en het dal. Dat wil je toch niet missen. Morgen rijden we naar het meer van Annecy en net kwamen we tot de ontdekking dat we een kamer voor volgende week hebben geboekt1 Oeps zo snel is de tijd voorbij gegaan en zijn we het besef van tijd kwijt geraakt. Héél erg bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond bij jullie thuis. Deze vakantie en plek zullen wij niet snel vergeten. Wij gaan ook zeker meer van Frankrijk bekijken. Het is ons goed bevallen.
Liefs, René, Simone & de oranje Barchetta🚗🚗🚗
Het ga jullie goed!

10
Bezocht in augustus 2018

Lieve Albert & Wilma.
Nog altijd weet ik niet of ik geloof in het “lot” of “toeval”. Toen ik zo’n kleine twee maanden geleden de moed bijeen raapte om op zoek te gaan naar een vakantiehuisje. Na de 1ste klik stuitte ik op “Le Cabanon”. Het zal toch niet waar zijn? Dit was waar ik naar zocht! Het blijkt nu na een heerlijke tijd ook nog eens boven verwachting te kloppen 😉 Jullie overweldigende gastvrijheid (check) De fantastische plek (check) Het uitzicht (check) De omgeving (check) Onze klik (check)
Ontzettend veel dank en veel liefs xxx
Annelies & Olivier

10
Bezocht in augustus 2018

Thank you Wilma and Albert!
It seems we that we are the only Swedes writing in this guestbook. We have enjoyed this stay! Especially the automatic gates that makes us feel like we were in some sort of James Bond film.
We have learned that its okey to drink some wine and drive a care in France. We have aso learned that its always a good idea to have some “real” cash in your pocket (in case of thunder destorying the card machine in restaurants)
“I shall never be ashamed of citing a bad author if the line is good” Hang on to your youthful enthusiasms you’ll be able to use them better when your older. The ants here are huge (and tiny), our ants in Sweden are small.
Thanks again for our stay!
Montauroux. Finally on my way. My longings lives in the steps ive left behind. My longings for you Montauroux❤❤
Sandra & Olof, Sweden

10
Bezocht in augustus 2018

We hebben 2 heerlijke weken gehad in de mooie ”Cabanon” en ook de rust om ons heen in de tuin heeft ons goed gedaan! We hebben veel gezien, Nice, Cannes, Antibes, Fayence, Grasse en ook heerlijk gezwommen in ’t meer hier vlakbij, maar nog fijner in de zee aan de boulevard in Cannes! En daarbij ’t prachtige weer (en de muggen), wat wil een mens nog meer!
Veel dank en wij wensen jullie alle goeds en veel woonplezier op deze fijne plek!
José & Mark

9
Bezocht in juli 2018

Veertien dagen hebben wij kunnen genieten van elke dag. De rust en het mooie weer waren ons zeer goed gezind. Zo ook de tijd van het jaar. We zagen het prachtige vuurwerk op de 14e juli en de dag daarop beleefden we samen met jullie het kampioenschap van Frankrijk bij het voetbal. Niet alleen deze plek, maar ook de omgeving is fantastisch. We bezochten het erg fraaie Mons, Het mooie eiland St. Honora, bijna verlaten dorpje Bargème, de overvolle markt in Valbonne (ga vroeg!), het unieke typmachine museum in Bargemont, Montauroux zelf en natuurlijk Callian. Daarnaast is de oude stad Antibes zeker aan te raden. Ook aan te raden is naar bed te gaan zonder wekker. Wat een nacht(+dag) rust.
‘Pluk de dag’ is hier van toepassing.
Lieve Albert & Wilma, Enorm bedankt voor deze heerlijke dan bij en met jullie.
Gerda en Hans

9

Hier geweest? Schrijf een recensie