Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Cabanon

Bekijk album (21)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Cabanon'

Let op! Albert & Wilma Zwart heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Cabanon heeft 33 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2020

Het is een andere manier van reizen maar dat viel zeer goed mee. Het is zeer aangenaam vertoeven in het huisje, de tuin en er is ongelooflijk veel te zien in de omgeving. (Met inbegrip van een lekker restaurant op 500 meter) “La Marina”.
’s Morgens wordt ment overspoeld met zon vanaf je de keukendeur opent. Vanaf het balkon overschaduwt men het domein dat ik voor twee weken het onze mag noemen. Buiten de assistentie om het huisje te vinden wijst alles zelf de Voor de eerste keer in 31 jaar met de wagen op reis door de Covid 19.
weg. Een aangename borrel maakt deze trip iets persoonlijker en lijkt het al snel je nieuwe thuis. In een straal van max. 1 uur rijden kan je alle steden en bezienswaardigheden bereiken, gewoon TOP

8
Bezocht in augustus 2020

Weer terug in Nederland denk ik aan jullie huisje, wat een rust en stilte, hoe fijn.
Ik heb een post traumatische stress syndroom al een aantal jaren, wat niet behandelbaar is meer.
Diverse behandelingen gehad maar weinig resultaat. Daar komt dan bij dat ik zeer slecht slaap door constant nachtmerries maar bij jullie heb ik als een roos geslapen, of het door de lavendel kwam of de ruimte geen idee maar ik heb 2 weken geslapen. Dank je wel ik kan er weer even tegen.
Ik heb een mooie foto gemaakt van het huisje en uitgeprint hangt op de koelkast.
Ik wens jullie veel succes en blijf gezond.

9
Bezocht in augustus 2020

Das morgendliche Läuten der Glocken von Montauroux, der Gang zur Boulangerie, das Treiben im Dorf mit den lässigen Katzen… und natürlich der Bouleplatz, wo wir nach unseren eigenen Regeln bis die Nacht spielen konnten… das sind die charmanten Eindrücke… Hier haben wir eine schöne zeit erlebt, Le Cabanon had uns gut beherberest mit seiner liebevollen & soliden Atmosphäre.
Danke an Albert, durch die anregenden Gespräche mit ihm haben wir auf St. Honorat die Messe der Mönche besucht. Ein beeindruckendes Erlebnis!
Die Zeit war leider zu kurz, um mehr zu geniessen. Wir werden es vermissen. Vielen Dank natürlich auch an Wilma. Wir wünschen ihnen alle Gute für ihre Zukunft.
Gerald & Steffi

10
Bezocht in oktober 2020

Wat hebben we hier genoten in Le Cabanon! En wat een verrassing!
We zouden eigenlijk naar de Spaanse Pyreneeën, maar door de Corona uitbraak in Catalonië was daar ineens een mondkapjes plicht. Daar hadden we geen zin in. Via Natuurhuisje snel wat anders gezocht en toen stuitten we op dit paradijsje. En het was nog vrij ook! Wat een geluk! Een week lang genoten van het heerlijke huisje, het mooie weer en de ruimte. En niet te vergeten (om nóóit te vergeten!) de jeu de boules lessen van jullie! Super bedankt!
We hebben in ons leven al veel huisjes gehuurd, maar deze staat met stip in de Top 3.
Wie weet tot een volgende keer.

10
Bezocht in augustus 2019

Over dit geweldig mooie huis is al veel geschreven. Wij sluiten ons hierbij aan! In Le Cabanon is het heerlijk! De omgeving biedt veel; bergen, kloven, strand, zee, stilte, drukte, geweldige restaurants. Reserveren is zeker een goede tip. Dichtbij Montauroux en Callian.
Tip: koop online boottickets en vaar van Saint Raphaël naar Saint Tropez, dan lunchen bij L’Opera, is een belevenis!
De kustweg van Fréjus tot Nice (en verder) schiet niets op maar te leuk! Gorges du Loup naar de waterval een mooie rit, Les Cascades du Saint du Loup.
Fayence bezoeken is ook de moeite waard. Ach, elk plaatsje is de moeite om even doorheen te lopen/rijden. Overal genieten we! De VVV heeft info over activiteiten. En muziek is overal!
Lieve Wilma & Albert we hebben het hier heerlijk gehad! Super!
De mieren zijn niet meer teruggekomen en Asterix en Obelix hebben de wilde zwijnen verjaagd! Dat was een onverwacht bezoek!
Bedankt voor alle gastvrijheid! Hartelijke groet en we wensen jullie al ’t goede!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie