Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Bregje en Harry

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

*** in overleg met Gîtes… sinds de verandering van de site blijkt de kalender tot grote onduidelijkheid te leiden. De indruk wordt gewekt dat weken die nog vrij zijn volgeboekt zijn. Gites is hard aan het werk om deze problemen op te lossen. In de tussentijd willen we jullie vriendelijk verzoeken om middels de mail te informeren of de periode waarin jullie zijn geïnteresseerd nog beschikbaar is. Alvast bedankt, Bregje ***

In het hart van de Provence, met zijn overweldigende natuur en pittoreske dorpen ligt dit charmante gerenoveerde appartement. Het woonoppervlak bestaat uit 45 m² en bestaat uit een entrée, keuken/woonkamer, een badkamer, een slaapkamer en apart toilet. Het is geschikt voor 2 personen. De gezellige open keuken met 4-pits inductie kookplaat, grote koelkast en vriesvak, oven, Nespresso apparaat en vaatwasser is van alle gemakken voorzien. De slaapkamer heeft een 2-persoons Aupingbed met 2 losse matrassen (210 x 180).

Het buitengedeelte is voorzien van ruime prive zitgedeeltes alwaar u kunt genieten van het uitzicht. Het geheel is gelegen op een terrein van 1 hectare met een eigen bos, wat nog geheel te ontdekken is.

Toegang voor gasten
Het appartement heeft een eigen opgang, een eigen ingang en voldoende parkeergelegenheid. Wij wonen er boven, maar ons woongedeelte is op de achterkant van het terrein gericht, daar waar uw gedeelte op de voorkant (met uitzicht!!) is gericht. Dus prive verzekerd. U kunt de hele dag door met zon meebewegen en genieten van de rust, het gezang van de krekels en vogels onder de prachtige esdoorn, waar het huis zijn naam aan dankt. Het zwembad staat geheel tot uw beschikking. Er zijn geen andere mensen op het terrein aanwezig.

Wij hebben Le Bel Erable (naar die prachtige esdoorn, een unicum in deze omgeving) in juni 2019 betrokken en zijn super dankbaar dit stukje natuurschoon te mogen delen. Het appartement hebben we geheel verbouwd en is van alle gemakken voorzien.

Wat u nog meer hoort te weten
Wij hebben een blaffend kind, Bor genaamd! Bor is een toller retriever, 6 jaar oud, superlief en goed opgevoed, maar dat zal elke eigenaar van zijn hond zeggen. Indien u niet van honden houdt, allergisch bent of bang, raden wij u aan elders te boeken. Hij zal niet de deur platlopen, maar is onlosmakelijk aan het terrein verbonden.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Le bel Erable'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

Le bel Erable heeft de afgelopen 4 jaar 9 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.777777777777779 sterren
  • 9 sterren

    10 dagen lang hebben we genoten van de nazomer ( dagelijks 28-30 graden met aan de horizon de frisheid van het najaar) op deze fantastische plek in het hart van de Provence. Een heerlijk huis op maat, van alle gemakken voorzien, super schoon en, ook niet onbelangrijk, een kwalitatief goed bed. Deze plek nodigt uit om lange dagen te luieren, maar binnen een klein uurtje rijden liggen ook de stranden van de Côte d'Azur en de vele andere bezienswaardigheden van de Provence. Bregje en Harry hebben het woord gastvrijheid uitgevonden, wat een hartelijk stel en ze beschikken over een heel repertoire aan informatie; fijne restaurants, mooie plekjes, goede strandtenten, Provençaalse markten, wijnhuizen etc.. Zo vormen ze een combinatie van Franse charme en Hollandse gezelligheid, zonder opdringerig te zijn, hun lieve honden Bor en Pip zijn nooit ver weg en samen hebben ze een heerlijk warm thuis gecreëerd voor hun gasten. Een echte aanrader!

  • 10 sterren

    Voor het vierde jaar op rij een week van onze vakantie doorgebracht in dit gezellige huisje. Wederom genoten van de rust, de streek met zijn idyllisch dorpjes, de hondjes Borretje en Pip en de gastvrouw en gastheer Bregje en Harry. Zalig vertoeft aan het mooie verfrissende zwembad. Kortom... weer een top vakantie gehad. Volgend jaar komen we zeker weer.

  • 10 sterren

    Net terug van een zeer geslaagde week in de Var. Ontzettend heet, dus volop genoten van het zwembad (was ook wel nodig). Harrie en Bregje zijn ontzettend gastvrij, altijd zeer bescheiden, maar aanwezig voor alle mogelijke tips en adviezen. Wij kunnen en zullen ook iedereen Le bel Erable aanbevelen.

Culinair en wijn

Er zijn vele Provençaalse bistro’s en restaurants in de nabije omgeving gelegen. Een aanrader is het restaurant Bruno in Lorgues, alom bekend als ”de truffelkoning”. De sfeervolle terrassen in deze middeleeuwse omgeving waar u onder de platanen kunt genieten van een heerlijk glas rosé maken het vakantiegevoel compleet. De omgeving wordt gekenmerkt door vele (oude) wijnchateaux, waar je bijna overal wijn kan proeven en kopen.

Wat is er te doen

Het appartement ligt in Saint-Antonin-du-Var, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk, wat een prima uitvalsbasis is om pittoreske dorpen als Lorgues, Aups of Tourtour te bezoeken. In de buurt kunt u volop fietsen, mountainbiken, wandelen door de wijnvelden, paardrijden, met kano of kajak de rivier de Argens afvaren, golfen (3 golfbanen in de nabije omgeving) of tennissen.

De Provence staat bekend om zijn gezellige markten, waarbij die van Aups, Cotignac en Lorgues tot de toppers worden gerekend. Binnen 40 minuten met de auto kunt u op het strand zitten van bijvoorbeeld Saint-Tropez, Fréjus of Nice. Een aanrader is om per boot vanaf Hyères naar één van de mooiste eilandjes voor de kust te varen zoals Porquerolles. Een waar stukje Caraïben in de Middellandse zee. Of wat te denken van een trip naar de magniefieke Gorges du Verdon, alwaar u heerlijk kunt wandelen, kanoën, waterfietsen waarbij canyoning een absolute aanrader is voor de avonturiers onder ons.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Niet inbegrepen: handdoeken voor zwembad/strand

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie