Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
 Hans Kragting

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Deze luxe villa heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, twee toiletten, een aparte eetkamer ( 12 m2) tegenover de open keuken. (12 m2) De laatste twee liggen t.o.v. de woonkamer in de horizontale legger van een T. In de muur tussen de eetkamer en de keuken zit een deur naar een zeer ruime bijkeuken waarin o.a. een koelkast/vriezer staat en een wasmachine. Hier is veel opslagruimte.
In de woonkamer van minstens 45m2 staan o.a. een zitbank, vier fauteuils rondom een salontafel, een commode, een boekenkast, twee kleinere kasten, een open haard en een TV , Nederlandse zenders zijn aanwezig
Via 2 brede gescheiden schuifdeuren komt u vanuit de huiskamer op een terras over de gehele lengte van het huis. De twee brede trappen aan weerszijden van het terras, leiden u naar het ruim één meter lager gelegen zwembad van 10 x 5 m., met oplopende dieptes van 1 tot 2.50 meter
Bij het zwembad staan meerdere ligbedden en tevens een extra tuin set. Hier kunt u ook liggen in de schaduw van enkele bomen. Hier staat ook een tafeltennis tafel.
Het terras is voorzien van kunstgras, en heeft een abri met een groen dak d.m.v. een "blauwe regen". Het ligt vol op het zuiden, dus altijd zon.
De voordeur zit aan de zijkant in een overdekt terras van 7 x 3 meter. Hier staan een stalen tuintafel met 6 stoelen en de gas BBQ. Binnenshuis is alles gelijkvloers.
In de grote slaapkamer ( 25 m2 )staat een tweepersoons bed (200x200). Er is een grote deur naar het terras, heeft een eigen badkamer met inloopdouche en een apart gelegen toilet. Vanuit deze kamer loopt u een zeer grote inloop "kamer" binnen voor al u kleren en koffers. Op uw verzoek plaatsen wij voor u in de slaapkamer nog een kinderbedje.
Deze slaapkamer heeft een grote deur naar nog een apart gelegen overdekt terras, voorzien van een tuin set en heeft een mooi uitzicht over het zwembad en de omgeving.
De twee andere slaapkamers hebben elk twee één persoons bedden. Eén kamer ligt op het zuiden en heeft een zeer groot raam met ook een prachtig uitzicht. De andere kamer ligt op het noorden, maar is daardoor in de zomer altijd heerlijk koel .
Naast deze twee slaapkamers ligt de tweede badkamer met daarin een inloop douche met een wastafelmeubel. Ernaast ligt een apart gelegen toilet.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Privé zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Les Brunets'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vanuit de huiskamer heeft u een prachtig uitzicht op de heuvels van de Cannet des Maures en zijn ontelbare wijnvelden
Deze villa is rustig gelegen in een bosrijke, landelijke omgeving, vlak bij Saint-Antonin du Var( 800 meter) en een bakker op ongeveer 1000 meter .
Het ligt op een eigen terrein van 5000 m2, maar door de ruimte er omheen lijkt dat heel veel meer.
Het ligt in het hart van de Var, op 5 km. afstand van het bekende stadje Lorgues, waar op iedere dinsdagmorgen een grote markt gehouden wordt. Op de donderdag is er een iets kleinere bloemen/plantenmarkt.
U kunt daar naartoe op de fiets. Achter het huis ligt een, voor Frankrijk zeer uniek, een breed fietspad, van Lorgues naar Flayosc, draguignan en Salernes, en meer dan 50 km lang is.
Alle grote en/of bekende plaatsen in Zuid-Frankrijk zijn vanuit uw verblijfplaats binnen een uur bereikbaar.
Het verst ligt Marseille, op 75 min. afstand. Nice binnen een uur, Cannes 3 kwartier. Het strand op ongeveer 30 min. Draguignan, 40.000 inwoners, ligt op 10 min rijden.
De Gorges du Verdon, bevinden zich ongeveer 50 km ten noorden van u.
Les Arcs ( de Provence) ligt op ongeveer 8 km afstand. Het is een vaste halte van de TGV. naar Parijs (4 uur) Maar daar vandaan kunt u ook naar het centrum van Cannes , Nice of andere bekende badplaatsen. Om het vliegveld te bereiken stapt u uit op de laatste halte voor Nice en dan is het ongeveer 10 min. wandelen vanaf het station. U stopt op de Promenade des Anglais.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Les Brunets heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Hallo Hans
    We hebben heerlijke vakantie gehad. Het huis ligt op een mooi groot perceel en is goed bereikbaar.
    Prima bedden en douche. Comfortabele tuinstoelen, fijn overdekt terras en heerlijk zwembad.
    Op loopafstand een bakker, supermarktje en een bistro. Goede restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving.
    Wellicht tot een volgende keer. Grtjs

  • 9 sterren

    Wij verbleven 2 weken in deze prachtige villa waar aan het aan niets ontbrak. De tuin rondom de woning is immens met diverse planten en bloemen. Het perceel bied volledige privacy en rust met een mooi uitzicht vanaf het met blauwe regen overdekte terras. Iedere middag even afkoelen in het zwembad na een fietstochtje of gewoon na het luieren in de zon. Wij voelden ons hier direct thuis en gingen met pijn in ons hart naar huis.

  • Carolien en Jaap uit Amsterdam

    9 sterren

    We hebben erg genoten in dit mooie huis. Een zeer rustige locatie en uitstekende uitvalsbasis om naar het strand te gaan, te wandelen of te fietsen. Een mooie tuin, goede bedden, lekker en schoon zwembad

Culinair en wijn

De omgeving "barst" van de druivenvelden. Voor wijnhuizen hoeft u daarom alleen maar in de regio rond te rijden, u heeft keuze te over.
De wijnhuizen zijn duidelijk herkenbaar en daar kunt u de wijnen proeven en/of kopen.
Terrasjes en restaurants zijn overal in de wijde omgeving voorhanden.
In Lorgues ligt het bekende restaurant "Bruno".

Wat is er te doen

In de tuin staat een tafeltennis tafel. Om het zwembad staan ligbedden. U kunt beschikken over 2 fietsen, 1 x heren, 1 x dames. (sport)fietsen zijn in de omgeving te huur zijn. Per dag of per week, tegen een zeer redelijke prijs.
De regio is echt prachtig om in te wandelen, te fietsen of met de auto te verkennen.
In Vidauban en Les Arc zijn toeristen bureaus, waar alle activiteiten, welke in de omgeving plaatsvinden, aangeboden worden d.m.v. folders
Een aantal vindt u ook in het huis.
Op 7 km afstand bevindt zich o.a. een grote manege.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

De eigenaar van deze villa heeft met liefde zijn huis verbouwd.
De ruimte, zowel binnen als buiten, is werkelijk weldadig, alles is goed doordacht.
Ook als de zon fel schijnt, kunt u lekker in de schaduw op het terras zitten en de bossen rondom het huis zorgen altijd voor wat "verfrissing".
In het huis mag niet gerookt worden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijs is inclusief gas, licht, water, beddengoed en handdoeken. Strand lakens dient u wel zelf mee te nemen.
Bij 2 personen bedragen de schoonmaakkosten €150,=, en is de borg € 400,=.
De borg wordt één week voor aanvang van de vakantie verwacht en wordt het weekend van vertrek weer teruggestort op uw rekening.
Honden dienen altijd van te voren aangemeld te zijn. De kosten voor een hond zijn € 50,= per vakantie periode.
Er is een laadpaal aanwezig. De kosten worden vooraf onderling afgesproken.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.275

Prijs per week vanaf

€ 1.275