Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Danielle Van Kicken

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Vakantiehuis Maison Mennoise in Zuid Frankrijk departement de Var ,is een prachtige luxe villa gebouwd in 2015 . Ons vakantiehuis is zeer ruim opgezet op een terrein van 5000 vierkante meter. Het luxe verwarmde zwembad van 10 x 5 mtr. heeft een ruim terras er omheen met een sfeervol poolhous/ buitenkeuken om volop te genieten van de zon. Ook is er een jeu- de- boules baan en staat er een ping pong tafel tot uw beschikking. In totaal biedt de villa ruimte voor acht personen. Er bevinden zich drie twee-persoons slaapkamers in de villa en de aanwezige chambre d’amis/studio, met eigen opgang, biedt slaapruimte aan nog eens twee personen.
De master bedroom bevindt zich op de begane grond. Deze slaapkamer heeft veel kastruimte en een ruime badkamer ensuite met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De twee overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Beide kamers zijn uitgerust met een tweepersoonsbed, welke ook los van elkaar kunnen staan. Tussen de twee slaapkamers bevindt zich nog een badkamer. Deze badkamer is uitgerust met een douche en dubbele wastafel. Een separaat toilet bevindt zich tegenover de badkamer op de overloop. De chambre d’amis / studio ( bevindt zich op de begane grond) beschikt over een tweepersoons bed en een ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Verder zijn er in de chambre d’amis / studio een kitchenette en een twee-persoons eettafel aanwezig.
De moderne keuken beschikt over een kookeiland met daarop een ruime vijf pits kookplaat. Ook zijn er een oven en een vaatwasser aanwezig. Vanaf het kookeiland heeft u een fantastisch uitzicht op de tuin en het verwarmde zwembad, in een prachtig groen decor van het heuvelachtige landschap.
In de bijkeuken bevinden zich nog een extra vaatwasser, wasmachine en een zeer ruime Amerikaanse koelkast met groot vriesgedeelte. De ruime open keuken is verbonden met een eetkamer waar een grote dinertafel staat. Het terras is toegankelijk via twee grote glazen schuifpuien met een opening van elk drie meter, welke compleet wegschuiven in de muur, waarmee het huis als het ware in het terras overgaat.
De woonkamer is een sfeervolle ruimte met uitzicht op het terras, verwarmd zwembad met poolhouse en de ruime tuin. Er zijn twee verplaatsbare airco's aanwezig.
Roken is niet toegestaan in dit vakantiehuis.

HET OPLADEN VAN EEN ELEKTRISCHE AUTO BIJ DE ACCOMODATIE IS NIET TOEGESTAAN. MOCHT U DESONDANKS TOCH ILLEGAAL UW AUTO OPLADEN, DAN KAN DE HUISEIGENAAR/BEHEERDER U VERANTWOORDELIJK HOUDEN VOOR ALLE MOGELIJKE SCHADE EN EEN BEHOORLIJKE VERGOEDING IN REKENING BRENGEN.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Maison Mennoise'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Vakantiehuis Maison Mennoise ligt zeer rustig maar niet afgelegen. Deze villa is gebouwd in 2015. Via Google Maps is de plek aangegeven op de kaart . Vlakbij dit gedeelte van Zuid Frankrijk is de Middellandse zee / Cote d’Azur en vindt u de Provençaalse steden en dorpen, Grasse, Frejus, Saint Tropez, Aix en Provence , Toulon, Marseille, Hyeres, Cannes en Nice. In de directe omgeving van het huis liggen de idyllische dorpjes Tourrettes, Montauroux ,Callian , Seillans en Fayence waar u met ca. 10 minuten rijden midden in dit dorp bent. Die bekend staan om onder andere de honing en de heerlijke wijnen. De dorpjes liggen te midden van olijfbomen, uitgestrekte bossen, wijngaarden en Chateaux.
Op ongeveer 10 minuten afstand bevindt zich het diepblauwe meer , lac St. Cassien, met mooie strandjes en leuke restaurants.
Naast Fayence zijn er in de omgeving Grasse de parfumstad (ca. 25km). Frejus, St Rafael, la Napoule en Mandelieu In ca. 30 minuten staat u aan het strand. Met ca. 30/45 min. rijden bent u in Nice, Cannes of St. Tropez. Overigens, St. Tropez is ook uitstekend te bereiken via de boot vanuit de haven van St. Rafael of St. Maxime en dan bent u er zo zonder files.
Het gebied is omringd door bergen en heeft een unieke ligging op ongeveer 300 meter hoogte. Hierdoor kunt u overdag genieten van het aangename Provençaalse klimaat met volop zon en warmte en zijn de nachten zelfs in de zomer aangenaam koel, zeker als u de luiken van het huis overdag dicht houdt. Voor liefhebbers van golf is er het luxe golf resort la Terre Blanche op ca. 10 minuten rijden. Op ongeveer 1, 5 uur rijden via prachtige routes bent u in de Gorge du Verdon met het prachtige lac St. Croix. Daarnaast zijn er nog talloze bezienswaardigheden in dit mooie deel van Zuid Frankrijk.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

Maison Mennoise heeft de afgelopen 4 jaar 13 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.153846153846153 sterren
  • 10 sterren

    Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie. Wij waren met 2 gezinnen, met elk 2 kleine kinderen, en het huis is meer dan groot genoeg voor 8 personen. Wij huren ieder jaar een huis in het Zuiden, en hebben zelden zo'n goed uitgeruste keuken gehad. Ook de buitenmaterialen (lounge, ligbedden, tafels) zijn van uitstekende kwaliteit. Er zijn verschillende hoekjes waar je kan vertoeven, die allen bijzonder gezellig zijn. Enige minpunt van mijn kant is dat er geen airco is, maar daar hebben de andere gasten dan weer minder last mee gehad. Kortom, een quasi perfect verblijf :-) Het huis is 100% aan te bevelen.

    Reactie van Danielle Van Kicken

    Dank je wel Laurenz voor deze mooie recentie.
    De airco wordt waarschijnlijk binnenkort geplaatst dus wie weet tot volgend jaar.
    Hartelijke groet,
    Danielle

  • 9 sterren

    Fijn huis en heerlijke tuin, met super aangelegd zwembad met uitgebreid terras en poolhouse!
    Voor kids ook super met mooi vlak gazon en groen gras om te spelen. Ook pingpong tafel en petanque baan aanwezig.
    Net afgelegen genoeg om dat vrije gevoel te krijgen maar korte afstand tot bakker en voorzieningen en snel weer terug te zijn.
    Aanwezigheid van iets van horrengaas of afscherming bij de schuifpui zou nog een superverbetering zijn.
    Wifi snelheid was prima voor de normale activiteiten. Het plezier (zweef) vliegveld dichtbij: ze komen af en toe over maar voor onze kids alleen maar leuk!
    Uitstapjes: lac st cas, esterel kust met mooie snorkelbaaitjes en cap d' antibes, maar eigenlijk wil je gewoon rond dit zwembad zijn!

    Reactie van Danielle Van Kicken

    Dank u voor de recensie.
    Ik hoop u nog een keer te mogen ontvangen.
    Met vriendelijke groet,
    Daniëlle

  • 9 sterren

    Wij hebben genoten van dit heerlijke ruime vakantiehuis met grote tuin en fijne zwembad en poolhouse. Alles was aanwezig voor het gemak: 2 vaatwassers, 1 wasmachine , 2 ruime koelkasten met groot vriesgedeelte. Voldoende gerief in de keuken ! Goede koffiemachine ! Goede oven en microgolfoven. De bedden waren prima. Voldoende ligzetels en parasols rond het zwembad. Petanquebaan, tafeltennis ... Zeer mooie tuinverlichting !
    Goed om te weten voor oudere mensen: er is geen airco .
    Goed om te weten voor kinderen: het zwembad is 1,5 tot 2 meter diep, dus geen ondiep gedeelte voor kinderen.
    Goed om te weten : het is vrij afgelegen ( auto is noodzakelijk) en dus zalig rustig ! Maar er komen vaak sport- en zweefvliegtuigen over van het nabije vliegveld wat wel wat geluidshinder kan geven.
    Corali , de buurvrouw, was uiterst gedienstig en behulpzaam .

Culinair en wijn

Direct in de omgeving bij de dorpen Fayence , Tourrettes , Seillans , Callian en Montauroux in de Provence, Côte Azur van Zuid Frankrijk vindt u een keur aan Provençaalse restaurants. U kunt kiezen uit Franse specialiteiten restaurants of een bistro met een eenvoudig dagmenu of een pizza. In de dorpen zijn ook de gezellige cafés met terrasjes. De restaurants hebben of een prachtig uitzicht of de knusheid van de kleine Provençaalse straatjes en pleintjes. Zomers zijn bijna iedere week in een van de dorpen de plaatselijke wijn- dorpsfeesten, gezellig en leuk voor een avondje uit om op het dorpsplein een glaasje te drinken en een dansje te wagen. De wijnhuizen in de omgeving zijn ook een bezoekje waard, wel even van te voren bellen/informeren of ze open zijn.

Wat is er te doen

Fayence ( een mooi dorp in Zuid Frankrijk , Provence, Cote Azur) en de omgeving hebben u heel wat te bieden! Zomers is het gezellig druk op de terrasjes in het centrum van Fayence. Vindt u het leuk om in uw vakantie naar een echte Franse markt te gaan ,dan zijn er gedurende het hele jaar de traditionele Provençaalse markten, in de zomermaanden op dinsdag, donderdag en zaterdag en in de maanden november tot april op elke donderdag en zaterdag. Ook in de andere dorpen kunt u Franse markten bezoeken. Op tien minuten rijden kunt u zwemmen in het meer Saint Cassien , tennissen in Fayence en golfen, (Terre Blanche, het splinternieuwe zeer luxe golf resort is slechts op ca. 10 minuten afstand rijden).
In de directe omgeving kunt nog de volgende vormen van sport beoefenen: klimmen, zwemmen, mountainbiken, wandelen, watersport, zweefvliegen, paardrijden, golfen, bergsport en vissen op het voor vissers beroemde lac St. Cassien. In de wintermaanden heeft u de mogelijkheid om te gaan skiën/snowboarden op al ca. 1 uur rijden.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Het vakantiehuis Maison Mennoise ligt zeer rustig maar zeker niet te afgelegen op een terrein van 5000 m2.
Op het weggetje naar de villa liggen nog wat andere villa's en twee gerestaureerde oude boerderijen . Ieder huis wat gebouwd is moet op minimaal 5000 m.2 grond staan, waarmee er veel ruimte is rondom de huizen in de directe omgeving.
Op 5 tot 10 minuten rijden zijn er verschillende winkelcentra met supermarkten waar echt alles verkrijgbaar is.
Huisdieren zijn niet toegestaan en roken in het huis is verboden.
De borg is € 1500,- kosten schoonmaak en linnengoed, waaronder beddengoed, handdoeken en keukendoeken etc. inclusief checkin/checkout zijn 300,- dit wordt verrekend met uw borg.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

In het laagseizoen is verhuur ook mogelijk. Aankomst flexibel
schoonmaakkosten 300,- worden verrekend met de borg van 1500,-

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 1.500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 2.100

Prijs per week vanaf

€ 2.100

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie